Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Reseni s malym cifernikem je dle meho nejschudnejsi. Nesnazil bych se za kazdou cenu tam nacpat celou postavu. Bude to titerny, mrnavy, skaredy. Ted pujde o to, jakej zaber pouzit.

To se mi moc líbí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle to bude vypadat s ruckou:

draft-4b.jpg

Indexy tam byt asi nemuzou. S nimi to vypada uz moc preplnene:

draft-4.jpg

Ale fakt zalezi na tom, jakej obrazek by se tam dal. Kolega daur mi poslal jinej obrazek, a vypada lip. Navic jsem ho schvalne soupnul trosku mimo stred... ta vterinovka podle me bude obcas vypadat jako cigaro :)

draft-4c.jpg

Odkaz ke komentáři

Zalezi samozrejme na tom, pro jake rucky bychom se rozhodli na minuty a hodiny. Nevadila by mi asi ani tenka, ani tahle tlusta varianta. Kdyz to ma vlk takhle v koutku, bypada to, jako by proste kroutil cigarem v tlame :)

Jinak ja osobne jsem pro funkcni subcifernik. Natistene kolecko s hlavou vlka, to je trochu bezucelne, nemyslis? Sice zajimavy napad, ale kdyz uz takhle, tak proc ne vterinovka? Taky je moznost dat tam GMT strojek, ale nenasadit vterinovku, ze... takze by to melo jen tri rucky a zaslepenou mimostrednou vterinovku... nebo klasicky strojek a nenasadit vterinovku... zvazoval jsem tyhle varianty taky... byly by zajimave, ale to je vse. Pridanou hodnotu v nich moc nevidim.

Odkaz ke komentáři

Travex: já myslím, že kouzlo alternativy s funkčním subcifrem je v tom, že se jedna o jasn? vymezenou plochu na ciferníku, nejen barevně, ale i plasticky. Navíc funkční. Vytištěné kolečko na standardním ciferníku toto nenabídne.

Ostatní: s vlkem jna cifru je potíž v tom, že ani celá jeho postava, a ani hlava, nejsou kompaktní a obsahují mnoho detailů. Na rozdíl od zajíčka. Takže se nabízí ještě jedna možnost: mít na dýnku toho parádního vlka v triku s dýmkou nebo vajglem, a na subcifr / cifr dát buď Nu pagadí, nebo Nu pagadí + zajíčka, který má kompaktn?jší a jednodušší grafiku. Vzhledem k tomu, jakou upřímnou nenávist k slizkému vzornému zajíčkovi většina z vás chová, by se jistě dala vymyslet buď nějaká ponižující poloha zajíčka, nebo by mohl být rovnou mrtvej ala silver Snoopy :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...