Dokusan Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Tak já také jednu možnost přihodím divers1.jpgPokud by někomu v tomhle návrhu chyběla cigareta, proč ji tam nedodelat? V Rusku je možný všechno. Pokud znáte komedii Svéráz národního rybolovu, ten generál je tam s doutnikem pořád, i při plavání a potápění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Dokusan
Frostie Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Nejlépe asi tak jak to navrhl Bells,jen s rádiovkou a vteřinovka do barvy cíga a je to dokonalý Chci se ještě zeptat, proč je tam 50-letnij a ne 50-letije?
Bells Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Frostie, já jsem cifr pro své pokusy přebral o pár stran zpět a tam to bylo takto, abych pravdu řekl nápisy jsem neřešil, chtěl jsem jen zobrazit podobu vlka a jak by to mohlo fungovat s tou vteřinovkou Rusky ani neumím, takže sám bych se do jakýchkoliv nápisů ani nepouštěl
Frostie Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Rusky ani neumím, takže sám bych se do jakýchkoliv nápisů ani nepouštěl To beru, nicméně by to asi chtělo korektně. Ale přiznám se, všiml jsem si toho pořádně až teď...
Bells Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Ok pro jistotu jsem to smáznul úplně, aby to nerušilo a nemátlo další, pro jakékoliv nápisy je pak prostor. Mě se líbí i další návrhy, takže kdo ví, jakým směrem se to bude ubírat, každopádně další detaily se pak dají doladit. Nechci to tu zase zahltit jen touto verzí, když to vypadá, že budou dva tábory proti sobě - s mimostřednou / s centrální vteřinovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Ok pro jistotu jsem to smáznul úplně, aby to nerušilo a nemátlo další, pro jakékoliv nápisy je pak prostor. Mě se líbí i další návrhy, takže kdo ví, jakým směrem se to bude ubírat, každopádně další detaily se pak dají doladit. Nechci to tu zase zahltit jen touto verzí, když to vypadá, že budou dva tábory proti sobě - s mimostřednou / s centrální vteřinovkou. pokus_2.jpgJá si nemůžu pomoct,ale úplně vidím jak se mu ten vajgl(vteřinovka) točí v hubě
Kristian.nov Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Vlčí smečka: little_w simsa 1x JaRooN - 2x sect Michelin Hardslimer - 2x Frostie - 1x travex - 1x vanuska - 1x speedwalker - 1x mysiak Trojan - 2x Xenomorfus -1x Dokusan - 1x EDYMI - 1x AndyAaron - 1x martar - min. 3ks CHerokee-1x Xprcz01 - 1x Honza.manta 3-4x farky 1x Tikal 1x uff 1x corwin 1x Sborez 1x Don2008 1x Mareka01 1x komplet hodinky daur 1x komplet Roman I. - komplet hodinky JR_2010 - komplet hodinky kudrnac - 1x komplet hodinky juraj11-1x komplet hodinky kuncák7 - 1x komplet hodinky Kristian.nov 1x komplet hodinky
guzmic Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Vlčí smečka:little_w simsa 1x JaRooN - 2x sect Michelin Hardslimer - 2x Frostie - 1x travex - 1x vanuska - 1x speedwalker - 1x mysiak Trojan - 2x Xenomorfus -1x Dokusan - 1x EDYMI - 1x AndyAaron - 1x martar - min. 3ks CHerokee-1x Xprcz01 - 1x Honza.manta 3-4x farky 1x Tikal 1x uff 1x corwin 1x Sborez 1x Don2008 1x Mareka01 1x komplet hodinky daur 1x komplet Roman I. - komplet hodinky JR_2010 - komplet hodinky kudrnac - 1x komplet hodinky juraj11-1x komplet hodinky kuncák7 - 1x komplet hodinky Kristian.nov 1x komplet hodinky Guzmic 1x komplet hodinky
Kristian.nov Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Sakra to ste mi udělali radost kluci... Objevil sem to vlákno až teď a nemůžu u toho chybět:-) Jenom bude dilema co vybrat, protože většina návrhů co je tady je tak skvostně, roztomile, kulervoucích, že bych potřeboval víc ciferníků na střídačku:-)
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Dovolim si pripsat Bellse. A jeste reknu, ze pokud by se delaly dve verze, mimostredka a centralni vterinovka, tak bych bral asi oboje. Ale na to je jeste cas Vlčí smečka:little_w simsa 1x JaRooN - 2x sect Michelin Hardslimer - 2x Frostie - 1x travex - 1x vanuska - 1x speedwalker - 1x mysiak Trojan - 2x Xenomorfus -1x Dokusan - 1x EDYMI - 1x AndyAaron - 1x martar - min. 3ks CHerokee-1x Xprcz01 - 1x Honza.manta 3-4x farky 1x Tikal 1x uff 1x corwin 1x Sborez 1x Don2008 1x Mareka01 1x komplet hodinky daur 1x komplet Roman I. - komplet hodinky JR_2010 - komplet hodinky kudrnac - 1x komplet hodinky juraj11-1x komplet hodinky kuncák7 - 1x komplet hodinky Kristian.nov 1x komplet hodinky Guzmic 1x komplet hodinky Bells - 1x komplet hodinky EDIT: Jinak kluci, fakt paradni prace! Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
TOMASS Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Vlčí smečka:little_w simsa 1x JaRooN - 2x sect Michelin Hardslimer - 2x Frostie - 1x travex - 1x vanuska - 1x speedwalker - 1x mysiak Trojan - 2x Xenomorfus -1x Dokusan - 1x EDYMI - 1x AndyAaron - 1x martar - min. 3ks CHerokee-1x Xprcz01 - 1x Honza.manta 3-4x farky 1x Tikal 1x uff 1x corwin 1x Sborez 1x Don2008 1x Mareka01 1x komplet hodinky daur 1x komplet Roman I. - komplet hodinky JR_2010 - komplet hodinky kudrnac - 1x komplet hodinky juraj11-1x komplet hodinky kuncák7 - 1x komplet hodinky Kristian.nov 1x komplet hodinky Guzmic 1x komplet hodinky Bells - 1x komplet hodinky TOMASS - 1x komplet hodinkyuzasna myslenka a paradni kombinace, by mohly byt s vlkem pro kluky a se zajicem mensi pro holky:D
JaRooN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Jelikož už jsme teď na cca 45 ks, tak myšlenka udělat dvě různé limitky po 50ks není možná marná. Kdo bude mít chuť, půjde do obou (třeba já ) a kdo ne, vybere si tu svou
little_w Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Hele, hodte mi sem nekdo v azbuce spravne zneni, opravim ten svuj cifernik, kdyz se to tady furt recykluje. Sice to ted neni dulezite, resi se to snad zatim ramcove, ale rad vyhovim Jarune, ten tvuj navrh s vlkem je super a byl by dobre viditelny. Ale vlk tam vypada moc krotkouckej, ochocenej, spokojenej... nic moc rebel. Morbo, jo, zvetsit kruh a vlka-potapece, to je dobrej napad. Jinak myslim, ze vlka v subcifru kazi nedoladenost. Vsechny varianty tady jsou bud vysoce kontrastni (cerna - bila), nebo barva na bilem pozadi... to je skoda. Ten detail hlavy, kdyby se dal na dobre zvolene modre pole, by vypadal o kousek lip. Ten subcifernik je uz tak prirozene oddeleny, neni treba ho chtit jeste jednou zvyraznit kontrastnim pozadim. Ale jinak bych souhlasil s klasickym strojkem a normalni centralni vterinovkou.
Frostie Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Myslel jsem, že to bylo jasné už výše, ale budiž: ???????????????, tedy pro naše účely 50-????? 1969 - 2019 Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Frostie
Libor_OV Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Prosím o zařazení do vlčí smečky - komplet hodinky (nedokážu přes mobil zkopírovat seznam a přidat se do něho). Děkuji.
JaRooN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinkyCelkem 46 ks
5etter Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Oukej, začíná se to zhmotňovat a padlo pár návrhů, které se mi líbí.Jdu do toho a zamlouvám si číslo 5! Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinky Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem 5etter
little_w Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Uz jsem tady dlouho nicim neprispel Tak jenom varianta Radkova navrhu - klasicke kolecko Vostok s vlnkama, jen vlk misto potapece a Jen pockej misto Vostoku. (Nebo vpravo varianta "naznak" - aby to tak nervalo. Snizil jsem jenom pruhlednost na 30%. Videt to je, ale vizualne to nerusi... cili se to da pouzit i jako hodinky) Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem little_w
5etter Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Takhle nějak si to přesně představuju!Ten nápis nad šestkou možná jiným fontem, větší a vejš?
5etter Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Pořád mi hlodá hlavou ten zajíc. Sice je to slizkej zmrd, ale furt je jedním ze dvou hlavních hrdinů. Dovedli byste si představit limitku Tom a Jerry bez Jerryho? Akorát furt nevím, jak ho tam zakomponovat...Co kdyby třeba vykukoval někde mezi indexama, jakože se tomu vlkovi schovává? V tomto případě asi někde na pozici 7-8. Nevím, jenom nápad, možná blbej... Nebo dát jeho hlavu na tu korunku, jako že mu při natahování zakroutíme krkem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se