Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jojo už pár týdnů přes Baselem na R foru psali že nejdou objednat a jen doprodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 zajimavy. dole v tom seznamu maj u vseho jen rolesor, tak ted nevim.Dole jsou všechny "verze" je tam i hladká luneta. Mno ale hladka uz existuje nekolik let ne? To pak nechapu, proc pisi "for the first time". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Pro mě jsou z nových nejhezčí Cellini s měsíční fází. Jsem zvědavý na jjeich cenovku. Snad abych pomalu začal šetřit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Možná protože předtím byly 41ky jen v Bicoloru? Jako jasný je to přitažený ale dole je to podle mě jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) huhu4d: jj, už ty staré nemají na webu. Za mě jsou ty nová SD super Upraveno 22. března 2017 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 250k , deal? :) ide o to, ci stare 116600 prestanu ponukat, alebo tento 50 years anniversary pojde subezne s nimi...pokial nie, tak to bude zaujimaveeeeeejj uz se nedaji par tydnu objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Možná protože předtím byly 41ky jen v Bicoloru? Jako jasný je to přitažený ale dole je to podle mě jasný...nepochopil jsem, v cem se to lisi od klasickych modrych DJ2 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Trochu jiné proporce, nový 3 denní strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 3 real nenačančané fotky nových SD: https://www.instagram.com/p/BR8T2yMjNEU/ A má tam i cenu: CHF 10'800.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nemohlo to být lepší. Ideální když jsou SDDS velký a suby malý. Í když suby nikdy malý nejsou. Tohle mi dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Mozna byste uz taky konecne mohli prestat plest dohromady DJ II a DJ 41. tmoris: DJ41 jsou oproti DJ2 proporcne naprosto jine hodinky. Upraveno 22. března 2017 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 me nevadi ani ten kyklop, me na SD trochu to maly datum vadilo, ale chapu ze puristy to drazdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dj2 = 116334 = pouzdro 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 tmoris: díky za info DJ41 = 126334 = úplně jiné pouzdro 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jiny nozky a luneta hlavne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No Rolex překvapil ... jsem zvědavý jak budou SD působit na živo. Obzvláště ve srovnání se Suby a DeepSea ... tak nějak mi zatím to připadá, že hodili do hrnce z každého modelu co se většině líbí a vypadla jim tato kombinace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 ...za mě logický počin od Rolexu, že udělali nové SD ve velikosti 43mm. Mě se moc líbí...takže, za mě ano, vyplněná velikostní mezera, škoda tak vysokých cen, další důvod přoč si je nekoupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Líbí se mi ty SD čím dál víc. Uvidíme, jak budou mohutné ve srovnání se Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Myslím, že je dobrý, že trochu víc ty SD odlišili od Subů! Mě se to líbí, ale 43 bude asi velký na mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 SD vypadají dobře, naštěstí na ně nemám ruku, a tak bude u mě letos chrono klid ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se