Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gumu má Elton origo, kterou je schopen dodat. Brát si ji nikdo nemusí, ale řekněme, že standardní řemen je jasnej a každej si to dá na co chce.

Případně se dá využít remake původních gumových řemenů od accutrona, ale není to echt Elton.

Nebudeme vymýšlet teda hovadiny a v rámci i dopadu na cenu na tisk nápisů na cifru použijeme původní matrici, protože jinak to bude divočina a nedomluvíme se zde.

Nová matrice vznikne na indexy.

Dýnko - do DLC nechat vygravírovat klasický značení pro PSII (v mezikruží) a do středu číslo limitky něco jako LE 2017 Bronz X/Y ?

Odesláno

Pardon, že se do toho míchám. Zatím jsem se nepřipojil i když mě silně svrbí ruka. Nebylo by ale praktičtější ty ankety provést přes Doodle, Anketovník či podobnou on line službu? Takhle v tom máte celkem zmatek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 13:03, Lamiczka napsal:

Dýnko - do DLC nechat vygravírovat klasický značení pro PSII (v mezikruží) a do středu číslo limitky něco jako LE 2017 Bronz X/Y ?

Tak nějak bych to viděl, když bude klasický cifr, tak i klasické dýnko, které bude doplněné o "něco" extra :)

Co třeba (pod sebou, aby se to tam v klidu vešlo - nevím jestli to může být vedle sebe):

LE 2017 XX/YY

CuSn8

Pokud je to teda správně, viz thread o Orlíku v bronzu :)

Odesláno (upraveno)
  V 5. 1. 2017 v 13:39, Kulm napsal:

Pardon, že se do toho míchám. Zatím jsem se nepřipojil i když mě silně svrbí ruka. Nebylo by ale praktičtější ty ankety provést přes Doodle, Anketovník či podobnou on line službu? Takhle v tom máte celkem zmatek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Už se to řešilo tady, další diskusi na to téma bych teda směřoval tam...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102812-seznamy-u-limitek/

Pokusy to tak řešit byly, ale nikdy to moc dobře nefungovalo. Pro spousta lidí je jednodužší to napsat do vlákna jak to psát do doodle...navíc se k tomu chtějí nějak vyjádřit a to tam moc nejde. Šlo by to řešit anketama, ale tohle je zde několika limitkama zaběhanej postup...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 13:45, Jörg8X napsal:

Tak nějak bych to viděl, když bude klasický cifr, tak i klasické dýnko, které bude doplněné o "něco" extra :)

Co třeba (pod sebou, aby se to tam v klidu vešlo - nevím jestli to může být vedle sebe):

LE 2017 XX/YY

CuSn8

Ok, to vypadá nejschůdnějším dojem a popravdě se těším, že z toho DLC ty nápisy pěkně polezou :)

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 13:45, Jörg8X napsal:

LE 2017 XX/YY

CuSn8

Presne takto by som si to predstavoval.
Odesláno

Logo chronomagu na korunce mi přijde jako dobrý nápad. Ještě by mohlo být zajímavé nechat udělat k hodinkám, nejspíš mimo Elton, bronzovou sponu. Nebo se dají někde přímo koupit? Nemyslím takové ty obří ala Panerai, spíše něco subtilnejšího, co by pasovalo k PS2. Samozřejmě jen pro ty co by měli zájem.

Odesláno

Logo na korunce nepřijde jako moc dobrej nápad... Je vůbec nutné aby tam to logo bylo? :) Když už, tak bych ho šoupnul na dýnko... Já bych chtěl Primky, né chronomagky - aby to nevypadalo jako reklamní hodinky :)

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 19:12, Jörg8X napsal:

Logo na korunce nepřijde jako moc dobrej nápad... Je vůbec nutné aby tam to logo bylo? :) Když už, tak bych ho šoupnul na dýnko... Já bych chtěl Primky, né chronomagky - aby to nevypadalo jako reklamní hodinky :)

+1

Jak jsem byl v minulosti vždy zastáncem logo chmg na hodinky dávat, tak teď jsem spíš odpůrcem toho. Důvod je přesně tento, nevím sice co ten názor u mě obrátilo, ale je to tak...

Odesláno (upraveno)

Mě by teda logo fóra na dýnku taky nevadilo. Jednak ho ani na jedný limitce nemam, a druhak mi přijde fajn mít tam odkaz na to, že se ty hodinky upekly tady, v naší chrono-domovině. Reklamní asociaci tam nevidím. Pro logo decentně zakompované do ostatního dýnko-obsahu bych hlasoval.

//edit: myšleno logo celé tak, jak je na homepage, ne jen ciferník

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Můj názor je takový, že přeplácávat tuto limitku různými logy nebo nápisy mi přijde zbytečné. Já bych se přimluvil za normální číselník jako byl na PSII s logem "PRIM", bronzovou korunku (pokud to půjde) a klasické dýnko s decentním označením limitky, jak psal Lamiczka.

Odesláno

v poslední kopii seznamu mi bylo upraveno číslo. Upřesňuji z odkazem na můj příspěvek č.167 v tomto vláknu. A za mě bronz.

1) Lamiczka (16) - DLC
2) Straspol (12) -
3) Jörg8x (27) - DLC
4) Marcus (18) - DLC
5) m.n. (28) - DLC
6) Jimmy123 (29) - DLC
7) malda (8) -
8) James24 (14) - DLC
9) Petr72 () -
10) Rick 71 (19) - bronz
11) AndyAaron (99) - DLC
12) Kristian.nov () - DLC
13) Miroslavek (25) - DLC
14) Honza.manta (13) - DLC
15) sibir (1) -
16) ony (22) - Bronz
17) habadej () - DLC
18) Waya03 (3) - Bronz
19) Kadakii () - cokoliv
20) Mikefux (4) - DLC
21) corwin (17) - bronz
22) japa (24) - DLC
23) mazzi (23) - DLC
24) Zmizik () - cokoliv
25) Tea (7) - DLC
26) bob.zizka (9) - bronz
27) Jan S. (6) - bronz
28) EDYMI () - DLC
29) Ondrej71 (11) - DLC
30) Maxel (10) - DLC
31) People (2) - bronz
32) Thor (32) - DLC
33) DavidLC (jedno) - bronz
34) Primalama (0) -
35) Denjl () -
36) octaviakk007 (40) - bronz
37) Qwuiddo () - bronz
38) Libor_OV (25, kdyby to šlo tak 23) -
39) Jagman () -
40) ensi () - bronz
41) lukyn63 () -
42) Nestler () - DLC
43) TOMASS () -
44) Chosef76 () - DLC
45) EngineerHack () - DLC
46) Berys (33, nebo 15) - bronz
47) Maro (2 kdyby bylo volné) - DLC
48) MaraThon () -
49) dabelM () - DLC

50) Prochy68 (68) - DLC

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...