octaviakk007 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ahoj, pokud se nepletu, máš strojek ode mě, jestli je s ním nějaký problém, pošlu díly nebo celý jiný strojek, jestli chceš. Jinak je potřeba mít na paměti, že tyhle strojky mají na hrbu přibližně 40 let a jejich denní odchylka má z výroby toleranci -15/+45s. Většina jich samozřejmě po vyčištění a seřízení chodí podstatně líp, ale nelze očekávat zázraky.Pozri SZ Odoslané z SM-A300FU pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Ok:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tak dojednana vymena strojceka. Ak to vyjde, pokracujem dalej Odoslané z SM-A300FU pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Ahoj, prosim jaky je aktualni stav s objednanim hodinek? Bylo by mozne dat rychle info? Strojek jiz mam doma, ale zatim zadne dalsi dokumenty z Eltonu....myslim tim smlouvu a zalohovou fakturu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaG Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Ahoj, už je asi pozdě se vetřít, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Pokud by nekdo mel zajem, tak mu prenecham svoje cislo... Strojek je uz hotovy u Valjouxe. At napise SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Já jsem o svém strojku nedostal žádný feedback, jestli došel v pořádku, už je připravený apod. Mám se strachovat, nebo je prostě vše OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Kdyz Ti nedosla zadna zprava, tak je vse ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Zdravím, moje bronzovky s číslem 45. předávám členu s nickem: HonzaG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Pokud by měl nekdo zájem, tak přenechám svoji pozici v této limitce. Chtěl jsem hodinky jako dárek, ale zamýšlený obdarovaný má nyní zcela jiné starosti (vážné osobní) a hodinky nechce. Strojek je u Valjouxe. Domluva pře SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Zdravím.Posílám foto miminek a tímto prosím o dočasné ukončení zasílání strojků na servis. Stěhuji dílnu o 40 metrů vedle tak se bude měnit adresa. A na práci nebude stejně čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Nechci byt otravny, ale tim, ze jsem se prihlasil dodatecne, tak krome obecnych info stale nevim nic... Tedy kdy bude k dispozici nejaky navrh smlouvy, kdy ji muzu podepsat, kdy a jak muzu zaplatit zalohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Pokud by měl někdo zájem, přenechám mu fleka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já jsem už přenechal svoje místo HonzaG, ale zajímá mě, jak to pokračuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ano, jak to pokracuje? :-) Je tu prosim nekdo, kdo ma o vsem vice informaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ahoj,kdyby mel nekdo zajem, prenecham mu svou pozici. Pokud ne, zucastnim se. Pripadne piste SZ. Prochy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaG Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ahoj, nějaký vývoj?Prosím o zapsání do pořadníku místo tomas23. Předal mi svou pozici včetně strojku, který by měl být u Valjouxe.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Máš SZ, včera jsem psal i do hromadné SZ veškeré info včetně čísel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Hoši myslím, že není třeba na Jardu útočit. Všichni jsme věděli, že to prostě do měsíce nebude. Všichni víme, že naše nacionale jsou v Eltonu a že v nejbližší době tam půdou strojky, je to tedy v procesu, co řešíme? Nemyslím že je v silách kohokoliv z nás to urychlit a Podle mě nikdo ani víc než je v sz neví. Byl bych rád, že je to v pohybu a že se to reálné děje a až to bude, tak to bude. Nikdo po nikom zatím nechtěl zálohy ani nic, vsechno je na gentlmanske dohodě a pritom už do toho bylo vložena hromada času, kterou Jardovi nikdo nezaplatí. Buďme rádi, že se toho ujal a že máme jistotu že hodinky budou. A jestli to bude za měsíc nebo za půl roku podle mě už není tak důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 LIDI JSEM TROŠKU V PRČICÍCH. ŘADA LIDÍ PŘEDALA ČÍSLO NĚKOMU JINÉMU. A JÁ TU MÁM ČÍSLA A JMÉNA LIDÍ KTERÁ NEVÍM KAM PŘIŘADIT. DEJTE PROSÍM VĚDĚT TEN KDO PŘEBÍRAL ČÍSLO O JAKOU ZMĚNU SE JEDNÁ. DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se