octaviakk007 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Za mna 2 alebo 3 Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Mne se teda nejvic libi jednicka, ale spis se priznam, ze si asi remeny budu resit po vlastni ose. Zadne bronzovky jsem nikdy nemel a takhle vybirat od kompu remen na hodinky, ktere jsem nikdy nevidel ani neznam se mi moc nechce. To bych radsi s nema nekam skocil a vyzkousel to nazivo, protoze vubec nemam poneti, jak k nim pujde treba hnedej remen a taky zalezi jakej odstin. Puvodne jsem totiz premyslel, ze bych je hodil treba na nejakej tropic s cernou nebo bronzovou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Už jsem to zkoušel navrhovat ve vlákně, ale moc ohlasu to nezískalo Pokud to vůbec budeme řešit, osobně bych se raději vydal cestou nějakýho custom řemenu od někoho místního - např se obrátit na zekona, anelu, nebo mám v záloze ještě jednoho řemenáře. Ale nebráním se ničemu.... Mám obavu, že většina stejně bude preferovat gumu/kaučuk (remake od Hovorky nebo dodávku z Eltonu), z kůží by se mi nejvíc líbil cordovan, ale tam bude cena mimo... Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Copak řemen, ten si asi každý sežene lehce sám. Jestli něco limitkového, jednotného, tak sponu. Taková subtilní bronzová spona s gravírovaným logem PRIM by byla parádní. Osobně mám v záloze nákup PVD černé trnové spony která se dá sehnat celkem lehce v různých velikostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Kdyby někdo chtěl pustit NoDate, tak prosím SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 neni to skoda mit limitku bez remenu? treba k tomu naky spol. gavirovani na sponu? ci neco vytlacit si na remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Já mam objednanou Eltoňáckou gumu s DLC sponou a to mi asi bude stačit. Moc nevím, jestli černý nebo hnědý řemen...Bronzovou sponu fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Já vůbec nemám představu co se k tomu bude hodit, a to jak esteticky, tak uživatelsky Asi si něco vyberu až budou doma, byť společnému řemenu se nebráním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Všecky limitky jsem si obouval sám kromě jedné- dobře , dvou... asi si taky něco vyberu až to uvidím, tím spíš, že se mi doma bronzky sejdou troje- ujednotím si to, až je naživo uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Chlopi, máte už zaplaceno? Já měl dnes poslední den splatnosti zálohové faktury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Psala mi Kmínková, prosím všechny, kdo ještě nemají zplacenou zálohovku, nebo dokonce nereagovali na kalkulaci, jestli byste to mohli vyřešit. Kdo fakturu nedostal, pište prosím SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Zaplacené už týden, jsem nezkušený limitkar, co se bude dit ted prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Psala mi Kmínková, prosím všechny, kdo ještě nemají zplacenou zálohovku, nebo dokonce nereagovali na kalkulaci, jestli byste to mohli vyřešit. Kdo fakturu nedostal, pište prosím SZ. Díky Jardo, když už to píšeš sem a ne do SZ .... jaký vliv má neodpovědnost některých individuí na realizaci jednotlivých kusů limitky? Když někdo nebude reagovat vůbec, či s podstatným zpožděním, má to trápit nás, co od začátku plní dohody a platbu provedli nebo je to už teď jedno a Elton to teď již řeší konkrétně s jednotlivými účastníky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Jardo, když už to píšeš sem a ne do SZ .... jaký vliv má neodpovědnost některých individuí na realizaci jednotlivých kusů limitky? Když někdo nebude reagovat vůbec, či s podstatným zpožděním, má to trápit nás, co od začátku plní dohody a platbu provedli nebo je to už teď jedno a Elton to teď již řeší konkrétně s jednotlivými účastníky ? No když jeden člen týmu dělal v noci na soustředku bordel, tak kolečka běhali všichni..to je normální v každém slušném manšaftu krom sparty.Já teda radši pěkně týmově at tady někdo, kdo byl zrovna v čas placení solventní, neotravuje s fotkama dřív než se dostane i na ty méně štastné, kterým třeba už kontokorent nedopřál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 No když jeden člen týmu dělal v noci na soustředku bordel, tak kolečka běhali všichni..to je normální v každém slušném manšaftu krom sparty.Já teda radši pěkně týmově at tady někdo, kdo byl zrovna v čas placení solventní, neotravuje s fotkama dřív než se dostane i na ty méně štastné, kterým třeba už kontokorent nedopřál. Nicméně tohle moc nesdílím. Problém je to, že se ty limitky už tak táhnou a nedat nějaký deadline tak je to do nekonečna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Bych řekl že tahle limitka je docela svižná A ted to vysvětli někomu nepostiženému proč si s partou chlapů, které jsi nikdy neviděl, někde na netu kupuješ hodinky, na které čekáš2 roky (a ještě to jsou "obyč" stare primky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 (upraveno) Ano, limitka pokud se bavíme o jejím zrodu a finalizaci návrhu svižná byla a klobouček těm, co se s návrhem a jednáním s Eltonem mordovali. Ale pak je pro pár jedinců strašněj problém poslat strojek na servis, odpovědět Eltonu na email, zaplatit zálohovou fakturu .... to mi laskavě vysvětli, co je na tom týmového ? Upraveno 7. září 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Ty jsi těch koleček za ostatní naběhal málo Však vydrž ono to někdy bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Je to prosté, každá fabrika chce něco takovýho dělat v rámci jedné výrobní serie a ne, že každýmu bude pouštět do výroby kus dle toho, kdy zaplatil, protože by to nebylo efektivní, a pokud by to pustili celý, tak co pak s kusama, u kterých se někdo vykřiví a nezaplatí.... takže jednoduše řečeno, běhat kolečka budeme všichni.... Bohužel zvlášť jeden člen na to poněkud sere, i přes moje ustavičný připomínání - a to jsem mu zatím všechno domluvil, za strojek si má jen zaplatit Vláďovi a ten ho pošle do Eltonu. Chápu, že práce je moc, ale už dostal i nabídku, že od něj ty hodinky někdo převezme. Nicméně ruku na srdce, není v tom úplně sám, spousta přihlášených jsem upomínal, že nemají pořešené strojky atd. A abych se přiznal, cca měsíční spoždění jsem na tom "vygeneroval" já sám různýma pomalýma reakcema, a protože jsem ty lidi nezačal kopat včas. Bohužel 2 měsíce jsem tu prostě skrz práci nebyl. Pokud to fakt doklepeme v plným počtu do realizace (jakože to vypadá na všech 51ks), tak budu mít radost i jen z toho a mě osobně to čekání radost nekazí. Pro mě samotného je to 4. limitka s Eltonem a minimálně ty 2 poslední vznikaly od vykopnutí nápadu po dodání skoro přesně 2 roky. Tohle je tedy ještě celkem časově "svižná" záležitost (minimálně pro mě), zatím máme slíbený Listopad a za sebe doufám, že Vánoce bez problémů stihneme... A když už jsem se tu takto pěkně veřejně vykecal, tak sice jsem si to chtěl nechat až na konec, ale napíšu to už teď. S klidným srdcem prohlašuju, že největším masochystou tohoto fóra je bezesporu strašák. Mě tahle radost napoprvé bohatě stačila a podruhé se do toho asi pouštět nebudu. On se do toho vrhá opakovaně a ještě mu to snad dělá radost Tímto má odemě hlubokej obdiv a jestli ho někdy mrdne, tak na tom prim limitky musí mít hlavní podíl Respekt jeho neutuchajícímu zápalu pro věc a chuti některý věci donekonečna posouvat. Proti tomu respekt Eltonu, že nás všechny ještě neposlal do (neni tu na to smajlík).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Pokud se nekdo chcete zbavit No Datu, tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se