tomas23 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 A kde to vazne? V Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Psal mi i další člen, že momentálně je bez reakcí od paní Kmínkové. Vzhledem k tomu, že chřipkové a jiné epidemie všude řádí bych se nedivil, kdyby byla nemocná nebo na dovolené... Psala mi naposledy 10.11, já jí se zpožděním reagoval 17.11, pak 2x telefon a bez reakce. Snad se v týdnu ozve....jak budu mít novinky, tak dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tak se hold budeme těšit o něco déle, však my se z toho nepo***em že? Že by nás Elton chtěl okrást, to si fakt nemyslím, takže si užívejme to těšení se. Stejně ten moment kdy hodinky poprvé převezmeme je na tom to nejlepší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tak už mám reakci z eltonu včetně fotek. Po příspěvku adamosse vlastně nevím, jestli bych to neměl udělat trochu dramatičtější, ať se těšíte víc, ale to už bych mohl mít někoho na svědomí.... Takže - máme hotové ciferníky... A expedice se bohužel posouvá, Mikuláše už nestihneme, ale Vánoce s rezervou....dle vyjádření 50. týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 V rámci limitky je v ceně také bojová hra "odchyt' si svou dodavku PPL 23.12" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 A kde je vintage look těch indexu??? Měly být přece trošku nažloutle. Nebo to není ještě ready??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tak už mám reakci z eltonu včetně fotek. Po příspěvku adamosse vlastně nevím, jestli bych to neměl udělat trochu dramatičtější, ať se těšíte víc, ale to už bych mohl mít někoho na svědomí.... Takže - máme hotové ciferníky... A expedice se bohužel posouvá, Mikuláše už nestihneme, ale Vánoce s rezervou....dle vyjádření 50. týdencervene jsou taky hotove? Mi je fuk, kdy je budu mit, ale chtel bych, aby byly udelane jeste letos. Klidne 31.12.2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Ad termín, psal jsem si ještě dál spaní Kmínkovou, takže na můj dotaz, zda to je týden od 11.12 mi bylo odpovězeno toto Přesně tak. Nejpozdější termín na odeslání a se zárukou doručení do Vánoc je pátek 15.12. což už chceme mít všechno pryč Takže doufám, že hra chyť si svého kurýra se konat nebude, já zvažuju osobku na prodejně v Brně, pokud to bude možné A kde je vintage look těch indexu??? Měly být přece trošku nažloutle. Nebo to není ještě ready??? Čoveče ty bys na tu hyperaktivitu měl něco brát Nažloutlé jsou, ale fotka mobilem z takové vzdálenosti a ještě na divným světle....nejsou žlutý jak na renovačních, jsou jen lehce nažloutlý. Ještě mám jednu fotku, tam je to trochu vidět... Kluci (dámy se nám do limitky nepřihlásily, tak si můžu dovolit takto gender nekorektní oslovení ), dejte mi prosím do SZ info, kdo z vás si nechává nasadit jinej cifr než černej a tudíš jím zbyde... Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Dnes přišel mejl od paní Kmínkový s potvrzením expedice CW50 a s dotazem jak / kam chceme hodinky dopravit. Doporučuji odpovědět :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Paráda už se to blíží, ciferníky vypadají moc dobře! Já budu vyzvedávat na prodejně v Kotvě, dáme nějaký hromadný sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Vyzvedávám tamtéž, rád dám někde kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Rovněž Kotva, jsem pro společné kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 To Lamiczka - díky za odpověď... Vypada to na pekny odstin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Vyzvednu si to na prodejně v Brně. Kdyby se chtěl někdo přidat, případně to vyzvednout, dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Jen doplním, že na možnost platby při převzetí na prodejně, mi bylo odpovězeno: "Na prodejně je možná jen platba předem. Až budu mít fakturu tak Vám ji zašlu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Vyzvednu si to na prodejně v Brně. Kdyby se chtěl někdo přidat, případně to vyzvednout, dejte vědět.Taky budu brat tam. Muzeme to spojit se srazem co se planuje na 14.12. Zrovna je tam vemu... Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Taky kotva, taky se rad pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Za me taktez Kotva a taky se rad potkam pri spolecnem prevzeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Prišiel mail každému? Ja som zatiaľ žiadny neobdržal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ahoj, já mail dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se