Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Psal mi i další člen, že momentálně je bez reakcí od paní Kmínkové. Vzhledem k tomu, že chřipkové a jiné epidemie všude řádí bych se nedivil, kdyby byla nemocná nebo na dovolené...

Psala mi naposledy 10.11, já jí se zpožděním reagoval 17.11, pak 2x telefon a bez reakce. Snad se v týdnu ozve....jak budu mít novinky, tak dám vědět

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám reakci z eltonu včetně fotek. Po příspěvku adamosse vlastně nevím, jestli bych to neměl udělat trochu dramatičtější, ať se těšíte víc, ale to už bych mohl mít někoho na svědomí....

Takže - máme hotové ciferníky...

A expedice se bohužel posouvá, Mikuláše už nestihneme, ale Vánoce s rezervou....dle vyjádření 50. týden

post-26116-0-93255500-1511792119_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak už mám reakci z eltonu včetně fotek. Po příspěvku adamosse vlastně nevím, jestli bych to neměl udělat trochu dramatičtější, ať se těšíte víc, ale to už bych mohl mít někoho na svědomí....

Takže - máme hotové ciferníky...

A expedice se bohužel posouvá, Mikuláše už nestihneme, ale Vánoce s rezervou....dle vyjádření 50. týden

cervene jsou taky hotove? :) Mi je fuk, kdy je budu mit, ale chtel bych, aby byly udelane jeste letos. Klidne 31.12.2017 :)
Odkaz ke komentáři

Ad termín, psal jsem si ještě dál spaní Kmínkovou, takže na můj dotaz, zda to je týden od 11.12 mi bylo odpovězeno toto

Přesně tak. Nejpozdější termín na odeslání a se zárukou doručení do Vánoc je pátek 15.12. což už chceme mít všechno pryč

Takže doufám, že hra chyť si svého kurýra se konat nebude, já zvažuju osobku na prodejně v Brně, pokud to bude možné

A kde je vintage look těch indexu??? Měly být přece trošku nažloutle. Nebo to není ještě ready???

Čoveče ty bys na tu hyperaktivitu měl něco brát :D

Nažloutlé jsou, ale fotka mobilem z takové vzdálenosti a ještě na divným světle....nejsou žlutý jak na renovačních, jsou jen lehce nažloutlý. Ještě mám jednu fotku, tam je to trochu vidět...

Kluci (dámy se nám do limitky nepřihlásily, tak si můžu dovolit takto gender nekorektní oslovení :D), dejte mi prosím do SZ info, kdo z vás si nechává nasadit jinej cifr než černej a tudíš jím zbyde...

post-26116-0-54990600-1511818656_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Vyzvednu si to na prodejně v Brně. Kdyby se chtěl někdo přidat, případně to vyzvednout, dejte vědět.

Taky budu brat tam. Muzeme to spojit se srazem co se planuje na 14.12. Zrovna je tam vemu... Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...