Jörg8X Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Jj, ja taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ja som ho dostal Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Já ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Pokud by je někdo nakonec nechtěl, tak mně pište SZ. Kamarád by si jedny vzal. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Pokud někomu z vás nedojde mail s dotazem do konce týdne, tak mi prosím dejte vědět do SZ, zkusím to pošťouchnout. Paní Kmínková má kontakty, které jste poskytly v dotazníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Už mám na NoDaty připravený hotový semišový řemen od Zrna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Hezký, hezký... Sakra! Vždyť já nemám řemen, hned musím něco vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Halel, já stále nic, přitom to měli doručit do Prahy do Labutě a je to nejmíň týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 (upraveno) Myslím, že to padlo jak zde, tak v mailu od paní Kmínkové (aspoň v mém případě) - distribuce hodinek by měla být v příštím týdnu (w50) Vyjadřování co kdo dostal není o hodinkách, ale o mailu od Kmínkové s dotazem kam má hodinky posílat Pro všechny, kdo to na poslední stránce přehlédli: Distribuce hodinek byla ze strany Eltonu posunuta a potvrzena v 50. kalendářním týdnu, což znamená od 11.12.2017. Nejzažší termín odeslání je do 15.12, aby byli schopni hodinky do Vánoc doručit, jinak jim to dopravce negarantuje. Dejte vědět kdo neobdržel mail od paní Kmínkové s dotazem, kam má hodinky posílat. Upraveno 6. prosince 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Ja som stále žiadny mail nedostal. V Eltone sú asi ako ako Mikuláš alebo Ježiško oni vedia kde bývam aj bez toho aby som im dával adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Přišla faktura na doplatek, příští týden se bude expedovat, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Super som na tom rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Za mne dokonano, zaplaceno. Ale musel jsem uhanet fakturu abych mohl zaplatit....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Mi faktura zatím nedošla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Mi faktura zatím nedošla.Zkus napsat Kminkove jako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Paní Kminkove jsem psal, že si chci hodinky vyzvednout v prodejně včetně doplatku a žádná odezva, že by to nešlo. Ani faktura mi žádná nepřišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ja fakturu taky nemam, ale předpokládám ze ji dostanu zároveň s hodinkama- přijdou PPL a mel bych doplácet přímo jim jetstli jsem to správne pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Paní Kminkove jsem psal, že si chci hodinky vyzvednout v prodejně včetně doplatku a žádná odezva, že by to nešlo. Ani faktura mi žádná nepřišla.Proc by ti posilali rakturu, kdyz to budes platit na prodejne? Ja mel nasledujici moznosti:Česká pošta / PPL / prodejna Kotva / prodejna Ostrava / prodejna Brno / osobně v ELTONu /platba předem / dobírka / platba na prodejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Proc by ti posilali rakturu, kdyz to budes platit na prodejne? Ja mel nasledujici moznosti:Česká pošta / PPL / prodejna Kotva / prodejna Ostrava / prodejna Brno / osobně v ELTONu /platba předem / dobírka / platba na prodejněTak já to měl stejně. Ale teď se dívám, že jsem to asi nedočetl do konce nebo tehdy špatně pochopil. Zadal jsem jen vyzvednutí na prodejně, ale nezadal jsem jak chci platit. Tak mi doplatek nastavili asi při přebrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Doplatek předem je nutný jen u některých typů doručení. Například já si je vyzvedávám v Brně na prodejně a tam nebylo možné je doplatit hotově na místě, ale předem na fakturu. U PPL, kotvy, .... imho počítají s dobírkou. Doplatky přes faktury to totiž spíš komplikují a mohlo by se stát, že by se do konce roku nestihlo expedovat vše (vzhledem k tomu jak se platily zálohy...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se