Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Myslím, že to padlo jak zde, tak v mailu od paní Kmínkové (aspoň v mém případě) - distribuce hodinek by měla být v příštím týdnu (w50)

Vyjadřování co kdo dostal není o hodinkách, ale o mailu od Kmínkové s dotazem kam má hodinky posílat ;)

Pro všechny, kdo to na poslední stránce přehlédli:

Distribuce hodinek byla ze strany Eltonu posunuta a potvrzena v 50. kalendářním týdnu, což znamená od 11.12.2017. Nejzažší termín odeslání je do 15.12, aby byli schopni hodinky do Vánoc doručit, jinak jim to dopravce negarantuje.

Dejte vědět kdo neobdržel mail od paní Kmínkové s dotazem, kam má hodinky posílat.

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paní Kminkove jsem psal, že si chci hodinky vyzvednout v prodejně včetně doplatku a žádná odezva, že by to nešlo. Ani faktura mi žádná nepřišla.

Proc by ti posilali rakturu, kdyz to budes platit na prodejne? :)

Ja mel nasledujici moznosti:

Česká pošta / PPL / prodejna Kotva / prodejna Ostrava / prodejna Brno / osobně v ELTONu /platba předem / dobírka / platba na prodejně

Odkaz ke komentáři

Proc by ti posilali rakturu, kdyz to budes platit na prodejne? :)

Ja mel nasledujici moznosti:

Česká pošta / PPL / prodejna Kotva / prodejna Ostrava / prodejna Brno / osobně v ELTONu /platba předem / dobírka / platba na prodejně

Tak já to měl stejně. Ale teď se dívám, že jsem to asi nedočetl do konce nebo tehdy špatně pochopil. Zadal jsem jen vyzvednutí na prodejně, ale nezadal jsem jak chci platit. Tak mi doplatek nastavili asi při přebrání.

Odkaz ke komentáři

Doplatek předem je nutný jen u některých typů doručení. Například já si je vyzvedávám v Brně na prodejně a tam nebylo možné je doplatit hotově na místě, ale předem na fakturu. U PPL, kotvy, .... imho počítají s dobírkou. Doplatky přes faktury to totiž spíš komplikují a mohlo by se stát, že by se do konce roku nestihlo expedovat vše (vzhledem k tomu jak se platily zálohy...:))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...