KatkaB Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Jinak k tomu rozřešení... podle mě je zdravé, když má chlap koníčka. Vede pak zajímavější život než jen gaučing a piving a on sám je pak zajímavější a přitažlivější. Samozřejmě je nutné ohlídat, aby děti měly na chleba a žena na šaty
swenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 OT: A pro koho je pak zajímavý? Manželce a dětem je to fuk a ostatní ženy ostrouhají)
KatkaB Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 No... musíš mít správnou manželku:-) A vůbec, ono je to na tom chlapovi znát tak nějak v pozadí... Mého manžela hodinky nezajímají. Ale pořád něco kutí, v poslední době vytáhl merkur, něco si potřeboval sestavit. A když už byl v tom, tak začal stavět i se synem (2,5r). Mě jako manželce se na to strašně dobře kouká.
swenak Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Tak to jo, to beru, tím pádém jsou často manželky nesprávné, protože...zase nejsi s dětma, zase jsi v lese, zase jsi si koupil xyz, zase jsem na vše sama, ... :-))) Ale ne, přeháním, krom toho si to už nepamatuju, je to dávno, jenom to vídám kolem sebe u těch "nešťastníků" a většina z nich jim často dá za pravdu a pak "na koníčky nemají čas" :-) Omlouvám se za OT, už končím :-)
KatkaB Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Tak to víš, dohoda a kompromis je nutný všude:-)Též se omlouvám za OT, končím.
diddi Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Teď úplně nové edox open heart. Za 12t. Myslím chvíli utisis svůj chtíč .
Houhou Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Teď úplně nové edox open heart. Za 12t. Myslím chvíli utisis svůj chtíč .Kde kde? Jinak díky za rady. Zatím to vypadá tak, že budu brát tyhle... http://www.ashford.com/us/watches/edox/les-vauberts/les-vauberts-automatic/80081-3-AIN.pid;jsessionid=F7837955D8294CD9C95E99E6331923E5.prd-store52?nid=cpg_cat1920073&so=4 Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
diddi Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Aha, myslel jsem, že na tom visíš celý den http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102802-edox-open-heart-nov%C3%A9/
Houhou Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Bohužel už rezervováno, navíc hned několik vad na kráse... Když to ten první nekoupí, zauvažuji... Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Houhou Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak přátelé, kdo jste sledoval vemeno... Nakonec jsem právě objednal tyhle https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c9-5-day-automatic-8 ... Limit jsem měl 5000, jen pro představu, co jsem za vola...
Maxel Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Tož vítej mezi voly, jsi tu správně Dobrá volba, Ward umí skvělé kousky a tady kdyby nic, tak jen ta 120h rezerva. Krom řemenu by jim mohl slušet perlon, kdybys chtěl ještě ulevit peněžence Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem Maxel
Houhou Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tož vítej mezi voly, jsi tu správně Dobrá volba, Ward umí skvělé kousky a tady kdyby nic, tak jen ta 120h rezerva. Krom řemenu by jim mohl slušet perlon, kdybys chtěl ještě ulevit peněžence Je radši nebudu nosit na té kůži, ale jenom na šňůrce, aby se to neochodilo...
Dokusan Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak přátelé, kdo jste sledoval vemeno... Nakonec jsem právě objednal tyhle https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c9-5-day-automatic-8 ... Limit jsem měl 5000, jen pro představu, co jsem za vola...Super. Krása. Já trochu šetřil a objednal C5 Malvern automatic mkII
Maxel Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Je radši nebudu nosit na té kůži, ale jenom na šňůrce, aby se to neochodilo...Pak hoď foto.
Houhou Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Super. Krása. Já trochu šetřil a objednal C5 Malvern automatic mkIIKrásné taky, gratuluji! Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Houhou Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Pak hoď foto.Hodím, jak dlouho to tak chodí? Nemůžu se dočkat! Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Mě šly od Warda cca týden. Je to (pořád ještě) EU, takže mimo celnici.
Dokusan Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 No teď mají trochu skluz. Nestíhají odesílat to, co bylo objednáno v prosinci mezi svátky. Asi byl zájem o hodinky za půlku větší než čekali.
Lamiczka Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Pěkně jsi to rozštíp, dobrá volba To bude dost silná motivace ke státnicím, pak sem hoď fotku i s diplomem Jo a vítej mezi voly, sem evidentně zapadneš rychle, protože takovejch nás tu je víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se