Bells Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 u harolda ted poptavam spicaty rucky ala SARB031 + modrou vterinovku na snx111 . tak uvidimeRuček má spousty to by neměl být asi problém, to jen já si zase vymýšlím věci, které nejsou
shotik Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 bells: jojo uz psal. rucky za $26 takze az prijdou kukacky hned je objednam . Doufam ze vymenu zvladnu sam pripadne zda se nekdo hlasi ))
tvrdas Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 (upraveno) rovnou jsem je nechal vycistit, bohuzel putuji zpatky, nebot mi je poskrabali, zatim nebudu jmenovat firmu, maji udelat napravu...jinak modul jsem si objednal na primo Upraveno 6. března 2014 uživatelem tvrdas
tvrdas Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 tak nakonec prelestili a je to v pohode, jinak firma ILLES Turnov
Ondoni Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tohle je 15 minut. 2012-07-21_11-02-22_663.JPG zdroj: http://forums.watchuseek.com/f21/wow-have-you-seen-jakes-site-he-has-update-705301-8.html#post5271955 Chlapi, rád bych podobným procesem nechal projít vložku lunety na zamýšlených SKX009. Chlapík píše, že používá Clorox. Nemáte s tím někdo zkušenost a taky info, jaké podobné chemické hentotok máme v ČR? Savo? Jestli se to někde řeší, klidně odkažte do patřičných míst
Chumpus Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) shit, že bych ty Suma přece jenom pořídil? @yobokies Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Chumpus
financ Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Chlapi, rád bych podobným procesem nechal projít vložku lunety na zamýšlených SKX009. Chlapík píše, že používá Clorox. Nemáte s tím někdo zkušenost a taky info, jaké podobné chemické hentotok máme v ČR? Savo? Jestli se to někde řeší, klidně odkažte do patřičných míst Savo ti fungovat nebude
F.B. Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 shit, že bych ty Suma přece jenom pořídil? @yobokies Tie Suma su paradne?zatiaľ naj verzia akú so videl. F.
DavidLC Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 shit, že bych ty Suma přece jenom pořídil? @yobokiesprosím tě ty se dají koupit, popř za kolik? dík za info. D
petr_cha Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 To je nejaka dodatecna aprilova, ne? <br /><br />z mobilu...<br /><br />
cowboy Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 krásná práce,hneb byh si vybral,samuraie nemají chybu....
McStinger Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 krásná práce,hneb byh si vybral,samuraie nemají chybu....Strieľaš od boku, kovboj?
misoo Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 chlapi, rozmyslam o tom, ze by som si objednal z niekadial plne dno pre moje sarxy. sklicko sa mi lepi na ruku a nemam to rad.neviete kde by sa dalo nejake zohnat co by pasovalo? staci spravny priemer a zavity su vsade rovnake? alebo mam rovno napisat haroldovi, ci nema?dik vopred za rady, tipy, triky...
F.B. Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Waw tak ty jsou hodně dobrý +1 Teraz došli čierne Suma z Japonska môjmu islandskému hodinkovému kamošovi, tak ich snáď čochvíľa uvidím, a zrovnám s Monštrami. Som zvedavý, aké budú naživo. Či je ten kvalitatívny rozdiel značný, atď. F.
Gulas Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Zdar. Nevíte náhodou, jestli by pasovala korunka ze Stargate na SKX 007? A pokud jo, kde by se dala sehnat? Díky, borci. Upraveno 9. května 2014 uživatelem Gulas
Chumpus Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Jak se řešilo, že nový pětky a la spacewalk budou dobrý pro modifikace, tak to nebyl špatný odhad.
enoid Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tak jsem dlouho uvažoval, jaké potápky by se mi líbily (a zároven bych si je mohl dovolit ) a nakonec jsem přišel na to, že modnuté SKX007 do PMMM cifru - ale ideálně v bílé, který samozřejmě neexistuje - nebo jsem ho nikde nenašel.Nevíte jestli je s Yobokiesem domluva na výrobě nového cifru, který nemá v nabídce? Něco takovéhoto bych rád - nahrubo uplácané v GIMPu, nejsem nějaký extra grafik, tak s rezervou
financ Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tak jsem dlouho uvažoval, jaké potápky by se mi líbily (a zároven bych si je mohl dovolit ) a nakonec jsem přišel na to, že modnuté SKX007 do PMMM cifru - ale ideálně v bílé, který samozřejmě neexistuje - nebo jsem ho nikde nenašel.Nevíte jestli je s Yobokiesem domluva na výrobě nového cifru, který nemá v nabídce? Něco takovéhoto bych rád - nahrubo uplácané v GIMPu, nejsem nějaký extra grafik, tak s rezervou Vyrobit to jde, minimální množství je 100ks
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se