Přejít na obsah

SEIKO dle vašich představ

afrikab

Doporučené příspěvky

Co je toto ?

WUS:

The Monster dial works really well here, I think. Removing the integrated OEM chapter ring is pretty straightforward, but a bit hard to do without deforming it (it's plastic). Removing this leaves four holes on the dial, visible in the pictures above. They're at 1:30, 4:30, 7:30, and 10:30 and are small and inconspicuous enough that they do not bother me at all. The plongeur hands work really well with it, as a number of people have also found. The hour hand is just shy of the ten-minute numerals on the shorter indices. The lack of minute-markings because of the removal of the Monster OEM chapter ring is remedied by using an SKX007 chapter ring with minute hashes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

uz jsem napsal haroldovi i noahovi o moznost vyroby, nejlepe i s cenou. jsou super. sice jsem na tom podobne jako skalis (s tim pristupem k modifikacim), ale u tohodle bych udelal vyjimku, a rad.

na wus psal neco o 200 dolarech, kdyz sezenes 007 za dobrou cenu. takze realne je tech 350 usd asi dobrej odhad. uvidime.

Odkaz ke komentáři

Takze Yobokies je uz nabizi.

EDIT: Mimochodem s cenou jsem se sekl o 10 USD ;)

chtel jsem to sem napsat, pak jsem nad tim mavnul rukou, ale ted to teda napisu a uvedu na pravou miru.

nenabizi. nejsou stejne. chybi jim (a vyrazne!) ta aluminiova vnitrni luneta. a nesezene ji. mam si ji objednat od noaha, harold mi ji tam potom namontuje... uz to domlouvam. jeste zkousim neco vymyslet s tema dirkama v cifru, ty se mi dvakrat nelibi.

Odkaz ke komentáři

Chut by mozna i byla, ale trosku se to ve mne bije. Dost se mi tahle uprava libi, ale zaroven mam rad hodinky v takove podobe, jak vyjdou z fabriky. Proste respektuju puvodni zamer inzenyru ze Seika. A dalsi brzda jsou omezene penize na hodinky. Nejspis budu neco prodavat a rozhoduju se mezi limitkou Zeno/renovaci Igen (pokud limitka nedopadne) a nebo nakupem plneho origo plneho naramku k roladam. Takze to s custom SKX007 nevidim moc nadejne. Vlastne ani netusim, na kolik by to vyslo.

Presne tak, i kdyz to nevypada zle, je to kockopes :-) ...ani monstra ani 007...proste bastl....a ty Rolady budou uz Roladama na furt a o ten novej tah doslova zadonej :-) Hlasuju pro tah... :-)

Edit: Jeste me napadlo jak by to mohlo jednou byt...za nejakej ten patek...nekdo po nas treba jednou tyhle hodinky najde v pozustalosti a bude hledat, co to ten deda vlastne nosil...na foru dostane odpoved, ze je to bastl jako hrom :-) Radost mit asi nebude :-) ...aspon ja bych nemel :-)

Pomijim moznost, ze otevre chronomag a primo si vyhleda, jak to ten deda tenkrat shanel a jaky blbosti na forum psal :-)

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

chtel jsem to sem napsat, pak jsem nad tim mavnul rukou, ale ted to teda napisu a uvedu na pravou miru.

nenabizi. nejsou stejne. chybi jim (a vyrazne!) ta aluminiova vnitrni luneta. a nesezene ji. mam si ji objednat od noaha, harold mi ji tam potom namontuje... uz to domlouvam. jeste zkousim neco vymyslet s tema dirkama v cifru, ty se mi dvakrat nelibi.

Mas pravdu, te lunety jsem si nevsimnul. A ty dirky v cifru jsou mimochodem votresny.....

Odkaz ke komentáři

dirky v cifraku bych netrpel, to vidim poprve, asi cervivej model...

vysvetleni tady uz zaznelo. cifernik je z monster. ty maji jeste vnitrni lunetu, takovej pruh, kterej je uchycenej k ciferniku na ctyrech mistech. po oddelani puvodni vnitrni lunety tam zbydou prave tyhle ctyri diry, ktere ta nahradni aluminiova luneta nezakryje, protoze neni dost siroka (ten puvodni monstrkrouzek zasahuje vlastne az do pulky indexu). coz vsechno samozrejme neznamena, ze ty diry nejsou otresny. jsou.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

little_w: som velmi zvedavy na vysledok, hodinky sa mi velmi pacia, no treba dotiahnut detaily - ako pises, dierky v ciferniku a aluminiova vnutorna luneta, inak su to dost paradne hodinky. Daj vediet ako si dopadol (zaujimaju ma vsetky detaily), mozno by som do toho tiez siel.
Odkaz ke komentáři

little_w: som velmi zvedavy na vysledok, hodinky sa mi velmi pacia, no treba dotiahnut detaily - ako pises, dierky v ciferniku a aluminiova vnutorna luneta, inak su to dost paradne hodinky. Daj vediet ako si dopadol (zaujimaju ma vsetky detaily), mozno by som do toho tiez siel.

nedopadnul jsem nijak. harold byl v nemocnici a ja si mezitim uvedomil, ze ty diry v cifru bych fakt neprekousnul. harold to nijak opravit nedovede, rikal. ja to chapu, on jenom odzbroji monstera a tyhle diry tam zbudou, co by se s tim drbal... ale jsou fakt dobry, nebyt techle malickosti...!
Odkaz ke komentáři

nedopadnul jsem nijak. harold byl v nemocnici a ja si mezitim uvedomil, ze ty diry v cifru bych fakt neprekousnul. harold to nijak opravit nedovede, rikal. ja to chapu, on jenom odzbroji monstera a tyhle diry tam zbudou, co by se s tim drbal... ale jsou fakt dobry, nebyt techle malickosti...!

tak to je skoda, dufal som ze nieco vymysli(te). Stravil som hodinu pohladom na ten cifernik s dierou a myslim ze by som to tiez neprehryzol, stale by som to pozoroval.

Skoda :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

V dávné době, když jsem ještě o Chronomagu nic nevěděl, se tady zřejmě řešila jedna Seiko limitka, která ale nakonec nebyla realizována. Nevíte proč to tenkrát nevyšlo? A nechtěl by to někdo oživit a zkusit dotáhnout do konce?

post-11054-078644400 1298045492.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...