Přejít na obsah

SEIKO dle vašich představ

afrikab

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pěkné. sumo ručky tomu hooodně pomohly. i ten hnědý řemen k tomu kupodivu celkem sedí.

Mel jsem strach z te bile lunety ale vypada to kupodivu hodne dobre. V kombinaci s AR safirem a ruckama se mi to moc libi. Chtel jsem nechat sekundovou rucku original ale japonci ji napasovali tak natesno, ze nesla sundat bez poskozeni tak je tam ta co prisla v sade.... Remen je Di-Modell - mam doma jeste svetlejsi, ktery jsem nosil na bilych Samuraiich a vypadalo to dobre, tak jsem zkusil na tyhle tmavsi verzi + sponu od Bakera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem také dám svoje SKX007 modifikované machanem za pomoci dílů yobokiese. Výčet úprav je: černý datový věnec, ručičky, ciferník, safír a anvil brackelet. Bohužel potápěč nejsem tak se do vody moc nedostanou, tak aspoň na výkresu pilot plavební komory. :smile_anim:

post-6515-062586300 1301387254.jpg

Odkaz ke komentáři

Mel jsem strach z te bile lunety ale vypada to kupodivu hodne dobre. V kombinaci s AR safirem a ruckama se mi to moc libi. Chtel jsem nechat sekundovou rucku original ale japonci ji napasovali tak natesno, ze nesla sundat bez poskozeni tak je tam ta co prisla v sade.... Remen je Di-Modell - mam doma jeste svetlejsi, ktery jsem nosil na bilych Samuraiich a vypadalo to dobre, tak jsem zkusil na tyhle tmavsi verzi + sponu od Bakera.

Gratuluju! Jeden z nejpeknejsich a nejdecentnejsich modu jake sem videl. Mnohem lepsi nez original! (u kolika modu to clovek muze rict?) Vsechno tam naramne sedi...nakonec i ta sekundovka vypada dobre. Vazne krasne hodinky.

Odkaz ke komentáři

JiříR: nad tým ciferníkom som dumal aj ja, nakoniec rozhodlo to, že by to "zlikvidovalo" funkciu ukazovateľa dňa a to som osobne nechcel. Odhliadnuc od toho je však výsledok výborný.

Dantechno: človeku sa až nechce veriť, že niečo také nerobia priamo od výroby - harmonické, vyvážené, viac niet čo dodať. Nad remeňom dumám inak aj ja, len to bude asi niečo s carbonom a červeným prešitím. Tieto fotky ma však len utvrdili v tom, že Seiko potápky dokážu vyzerať dobre aj s remeňom.

Odkaz ke komentáři

Nevi nekdo jestli je safir na Landmonstra? Nechce se mi hned psat Haroldovi.... Podle me tam musi pasovat z jinych 7s26 typu.....

jo, vim. neni. nema ho zadny z proflaknutejch prodejcu, plus jsem oslovil par dalsich. nevyrabi ho nikdo, protoze je tlustsi nez na jinych potapkach. psal jsem to v jakemsi vlakne, pohledej. ;) mel jsem naceneni na individualni vyrobu od par firem, ale vychazelo to, tusim, kolem 8 tisic Kc. Landmonstera maji fakt netypicke sklo. trvalo mi celkem dlouho, nez jsem vubec zjistil, jake je cislo dilu podle katalogu Seiko. a rozmery, to byl taky porod to zjistit. ale vsechno to je v tom vlakne, pokud ho najdes.

btw: mod je povedenej, mas fakt hezky Samuraje.

Odkaz ke komentáři

JiříR: nad tým ciferníkom som dumal aj ja, nakoniec rozhodlo to, že by to "zlikvidovalo" funkciu ukazovateľa dňa a to som osobne nechcel. Odhliadnuc od toho je však výsledok výborný.

....

Já ten ukazatel dne stejně nechtěl. Ale nejhorší bylo sehnat černý datový věnec, sehnal jsem ho asi až po měsíci. Ale ten ciferník má jednu nevýhodu a to, že ty luminiscenční body nezáří tak jako ručičky...

Odkaz ke komentáři

Takze Yobokies je uz nabizi.

post-6982-1267646259.jpg

EDIT: Mimochodem s cenou jsem se sekl o 10 USD Posted Image

tohle je prostě pecka... !! :

mimochodem, tech "direk" jsem si vsiml, az po prectení prispevků.. 8)))) koukal jsem ze prosly i prodejním... ale byla to rychlost... ;o)

Upraveno uživatelem spinach
Odkaz ke komentáři

Ten prvni pokus je celkem patlanice. Ten druhy uz vysel o dost lip.

Nechci aby to vyznelo, ze se tomu kutilstvi vysmivam, je to krasne hobby...ale pokud jde ciste o vizualni stranku veci, tak me napada, zda neni lepsi zachovat original.

Odkaz ke komentáři

Ten prvni pokus je celkem patlanice. Ten druhy uz vysel o dost lip.

Nechci aby to vyznelo, ze se tomu kutilstvi vysmivam, je to krasne hobby...ale pokud jde ciste o vizualni stranku veci, tak me napada, zda neni lepsi zachovat original.

souhlas. zvlášť u monster předělávat lumi je fakt úlet.

..taky bych rád vyměnil ručky za typ sumo u knightů. vypadaly by decentněji, originální z 007 se mi na nich moc nelíběj. nevím ale, jestli do toho mám jít, abych nebyl zklamanej. zajímalo by mě, jestli luminiscence je stejně kvalitní jako originál..koupil bych na yobokies.com.

post-5667-097393100 1301561779.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo Lube. harold ma na vyber ze tri typu smesi. Na mych Samuraiich odpovidala smes C3 presne barve indexu. Sila i barva. Dle tvojich fotek bych tipoval ze u knightu je ta sama barva....

Ty vpravo mam.

http://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/Hands/?action=view&current=IMG_3157.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...