AdaMoss Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Jasný, souhlasím s tebou. Právě proto asi nemá cenu tohle vůbec diskutovat. Co člověk, to jiná preference. Například tebou zmíněná WR. Kolik lidí efektivně využije víc než WR100? Dál je to asi o dobrém pocitu, že nosím opravdu vodotěsné hodinky :-).
zbuddy Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tak si tu vytvořte benchmark a porovnejte si ty nejprofláklejší Rolby.
Petr Jelinek Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 @Petr Jelinek: Definuj u Rolexu "Výkon". Víc ručiček, větší výkon? Za mě má dobrý výkon Exp II - ujíždím na časových zónách a jsou levnější než GMT Master II. nooo ... na to bude mít hodně lidí hodně různých názorů ... a já je ted chci znát, abych narazil třeba na jeden kde si řeknu ... pecka, to jsou další rolády, které chci ... ok, dik za tip
Petr Jelinek Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tak si tu vytvořte benchmark a porovnejte si ty nejprofláklejší Rolby. kde vytvořím benchmark ?
Axel Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Nejproflaklejsi jsou Suby, sice jsem nikde nevidel, kolik jakeho modelu Rolex rocne naplaca, ale kdyz jedu na sluzebku, vidam je urcite nejcasteji... Tudiz i likviditu maji (imho) nejvetsi. Co si tak matne pamatuji, pet let nazpet staly kolik.. 80 litru? Dneska jsou davno na dvojnasobku a vice.. Zaroven patri mezi finance dostupnejsi, pritom jde o ikonicky model.To vsechno si ale vedel uz ve chvili, kdys to vlakno zakladal...Na druhou stranu chapu te saskarne..
huhu4d Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Este ti dam jeden tip Tudor pelagos. Inhouse 70 hod rezerva, keramicka luneta, titanove puzdro a tah. Wr 500m, automaticky heliovy ventil. Ku hodinkam dodavany aj paradny kaucuk. A to vsetko za polovicu ceny rolex.
Petr72 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Nejako tu tá matematika nesedí alebo bolo toho vína fakt moc
Slavomír Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Matematika je nanič, počúvaj smäd, to víno je lepší variant
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Este ti dam jeden tip Tudor pelagos. Inhouse 70 hod rezerva, keramicka luneta, titanove puzdro a tah. Wr 500m, automaticky heliovy ventil. Ku hodinkam dodavany aj paradny kaucuk. A to vsetko za polovicu ceny rolex.Ale zase sou hrozne hnusny plus se menujou Tudor.
Kid_A Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Ale zase sou hrozne hnusny plus se menujou Tudor.zmiziku, ty nakládáš
Petr Jelinek Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Nejproflaklejsi jsou Suby, sice jsem nikde nevidel, kolik jakeho modelu Rolex rocne naplaca, ale kdyz jedu na sluzebku, vidam je urcite nejcasteji... Tudiz i likviditu maji (imho) nejvetsi. Co si tak matne pamatuji, pet let nazpet staly kolik.. 80 litru? Dneska jsou davno na dvojnasobku a vice.. Zaroven patri mezi finance dostupnejsi, pritom jde o ikonicky model.To vsechno si ale vedel uz ve chvili, kdys to vlakno zakladal...Na druhou stranu chapu te saskarne.. s těm subama jsem to nevěděl, dík :-) ... jo a z šaškárný se to překlenulo k užitečným informacím ... mám díky tomu favority na další :-)
Petr Jelinek Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Este ti dam jeden tip Tudor pelagos. Inhouse 70 hod rezerva, keramicka luneta, titanove puzdro a tah. Wr 500m, automaticky heliovy ventil. Ku hodinkam dodavany aj paradny kaucuk. A to vsetko za polovicu ceny rolex. jo Tudor, to nezní jako Rolex, má to sice stejný počet písmenek ... ale není to uplně ono ... i tak .. dik
Jarett Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 jo Tudor, to nezní jako Rolex, má to sice stejný počet písmenek ... ale není to uplně ono ... i tak .. dik Ale když ve slově TUDOR vyměníš jen tři písmena dostaneš ROLEX ... a to není náhoda !!
wizard-ov Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Anebo RUHLA a to taky není náhoda ;o)
diddi Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Ne, probiha ne. Jen houšť a větší kapky. Myslím, ze do jejich portfolia patří i Perex
diddi Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Ne, probiha ne. Jen houšť a větší kapky. Myslím, ze do jejich portfolia patří i Perex
Petr Jelinek Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Ale když ve slově TUDOR vyměníš jen tři písmena dostaneš ROLEX ... a to není náhoda !!jo, jen tři písmena, dobře ty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se