Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasný, souhlasím s tebou. Právě proto asi nemá cenu tohle vůbec diskutovat. Co člověk, to jiná preference. Například tebou zmíněná WR. Kolik lidí efektivně využije víc než WR100? Dál je to asi o dobrém pocitu, že nosím opravdu vodotěsné hodinky :-). 

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak si tu vytvořte benchmark a porovnejte si ty nejprofláklejší Rolby.

Odesláno

@Petr Jelinek: Definuj u Rolexu "Výkon". Víc ručiček, větší výkon?

Za mě má dobrý výkon Exp II - ujíždím na časových zónách a jsou levnější než GMT Master II.

nooo ... na to bude mít hodně lidí hodně různých názorů ... a já je ted chci znát, abych narazil třeba na jeden kde si řeknu ... pecka, to jsou další rolády, které chci ... ok, dik za tip 

Odesláno

Nejproflaklejsi jsou Suby, sice jsem nikde nevidel, kolik jakeho modelu Rolex rocne naplaca, ale kdyz jedu na sluzebku, vidam je urcite nejcasteji... Tudiz i likviditu maji (imho) nejvetsi. Co si tak matne pamatuji, pet let nazpet staly kolik.. 80 litru? Dneska jsou davno na dvojnasobku a vice.. Zaroven patri mezi finance dostupnejsi, pritom jde o ikonicky model.

To vsechno si ale vedel uz ve chvili, kdys to vlakno zakladal...

Na druhou stranu chapu te saskarne.. :goof:   

Odesláno

Este ti dam jeden tip :)

Tudor pelagos. Inhouse 70 hod rezerva, keramicka luneta, titanove puzdro a tah. Wr 500m, automaticky heliovy ventil. Ku hodinkam dodavany aj paradny kaucuk. A to vsetko za polovicu ceny rolex.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tudor pelagos. Inhouse 70 hod rezerva, keramicka luneta, titanove puzdro a tah. Wr 500m, automaticky heliovy ventil. Ku hodinkam dodavany aj paradny kaucuk. A to vsetko za polovicu ceny rolex.

Ale zase sou hrozne hnusny plus se menujou Tudor.
Odesláno

Nejproflaklejsi jsou Suby, sice jsem nikde nevidel, kolik jakeho modelu Rolex rocne naplaca, ale kdyz jedu na sluzebku, vidam je urcite nejcasteji... Tudiz i likviditu maji (imho) nejvetsi. Co si tak matne pamatuji, pet let nazpet staly kolik.. 80 litru? Dneska jsou davno na dvojnasobku a vice.. Zaroven patri mezi finance dostupnejsi, pritom jde o ikonicky model.

To vsechno si ale vedel uz ve chvili, kdys to vlakno zakladal...

Na druhou stranu chapu te saskarne.. :goof:   

s těm subama jsem to nevěděl, dík :-) ... jo a z šaškárný se to překlenulo k užitečným informacím ... mám díky tomu favority na další :-) 

Odesláno

jo Tudor, to nezní jako Rolex, má to sice stejný počet písmenek ... ale není to uplně ono ... i tak .. dik 

Odesláno

jo Tudor, to nezní jako Rolex, má to sice stejný počet písmenek ... ale není to uplně ono ... i tak .. dik 

Ale když ve slově TUDOR vyměníš jen tři písmena dostaneš ROLEX ... a to není náhoda !!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...