Olfa Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Poradíte s výběrem ideálně Longines na denní nošení pro holku? Preferuji černý cifernik a nejlépe automat. Ocenim i radu, kde popřípadě hodinky pořídit. Děkuji
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Hele a tím automatem si jsi jistý - resp. je si tím jistá holka ? Já manželce automaty neúspěšně vnucuji už asi rok a nechce je...ani Rolexy...Nevýhody v kostce:méně přesnémusí se natahovat (ženské většinou doma hodinky nenosí)chatrná výdrž nátahu, bojí se, že se jim zastaví a ony nestihnou fitko s tím hezkým trenéremvětšinou těžší než kvarckyúdržba - zanést hodinky k měniči baterek ženské zvládnou, v mechanikách vidí woodooříká se, že mechaniky mají duši - blablabla, to je ženským většinou šumák, ty si jen my tady zdůvodňujeme, proč ty krámy kupujemebývají drahé - víš co by za to bylo praktičtějších věcí ? (kabelky, šminky, botky atd.)Pokud Ti na nadpoloviční většinu dá za pravdu, tak je kup. P.S. Manželka má mj. Longines Le Grande Classique, pro inspiraci...
USER47 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Proč Longines? Přijde mi divný při výběru vědět jen to, že mají mít černej ciferník, ale bejt si od začátku jistej značkou.
cali Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 No ak je to dar, tak by mali byt nove a z ceskeho obchodu. Takze by som zacal tym, kde byvas a clenovia Ti poradia, kde v tej lokalite rastu slusne hodinky. Ziadnymi Longinami chybu urcite nespravis, takze viac rad nepotrebujes a len sa budes riadit budgetom a vkusom. Snad si len este rozmysli ten automat, vacsina zien nedokaze "vyhody" automatu docenit.
KatkaB Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Longines možná proto, že je to značka známá i mimo chronomag. Zakladatel vlákna oblibuje Tissot, tak míří možná tímhle směrem. Olfa: máš nějaký rozpočet? Našla jsem např. toto: http://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/longines-presence-l43224526/ na denní nošení by to mohlo vyhovovat, jsou pěkné, elegantní, bez kamínků.V tom eshopu najdeš i další tipy, projdi si to. S osobní obhlídkou už ti asi moc neporadím, jak psali výše, to se bude odvíjet od místa bydliště.
Olfa Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Automaty proto, že už několikeré má. Longines se jí líbí, ale je mimo její finanční možnosti. Šperky nenosí, takže místo prstenu budou hodinky. Přemýšlel jsem o nějakém modelu s diamanty, ať je to stylove'.
KatkaB Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Už něco má? Tak to je hezký:-) A to myslíš TEN prsten? Projdi si tu nabídku na hodinarstvibechyne.cz. Je tam spousta hodinek v různých variantách, včetně těch s kamínky, jestli to jsou přímo diamanty, to nevím. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem KatkaB
AdaMoss Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Ten rozpočet by to chtělo vědět. Pokud se tady začneme bavit o diamantech, tak se také můžeme začít bavit o jiných značkách - třeba i známějších. Nejsem holka, tak nemohu soudit - třeba KatkaB poradí:Pokud kamínky, má smysl uvažovat něco jiného, než diamanty? Mám namysli ty levné napodobeniny (Zirkony atd.)? Kdyby to stálo na mě, pokud kamínky, tak jedině diamanty. Nechtěl bych si pěkný hodinky kazit nějakou cetkou.
KatkaB Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Asi tě zklamu, ale doma žádné diamanty nemám, takže nemám osobní zkušenost... samozřejmě to, co vídám v klenotnictví, je jasné, diamanty jsou zkrátka krásnější. Při výběru hodinek pak asi bude záležet na určení a peněžence.
AdaMoss Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Já to vnímám tak, že cokoliv jiného než diamant ty hodinky degraduje na úroveň fashion značek. @Olfa píšeš na denní nošení - k tomu mi diamanty moc nesedí. Nenahodil jsi žádný styl, pokud Longines není podmínka nutná, podíval bych se například po Union Glashutte. Kupoval jsem od nich hodinky pro sestru a myslím, že v dámské kategorii mají poměrně slušivé modely. Já vybral tyto:Ten perleťový ciferník je nekonečná zábava :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se