elninoelnino Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Tak mi dnes přišly do práce, rozbalím je, chlubím se kolegům, a jediný komentář: "hm, seika, docela pěkný". Osvětu jsem nedělal. Jsou docela pěkný, ne? :-)
farkyostrava Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 hodinky asi supr ...gs ? bo ta fotka je hrozna ;-)
nickolas Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 To GS neni schvalne videt...nechce se vytahovat Na "jee, Seika..." se vyprdni. Jsou super! Gratulace.
elninoelnino Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) jj, titanofky. Musím říct, že jsem se bál i) materiálu; ii) velikosti. Ani jedna obava se nepotvrdila. Titan je pocitově na ruce moc příjemný (mám je na ruce asi hodinu) a velikost je úplně v pohodě (ruka 7 palců). Posílám trošku lepší foto - předtím stejně hodinovka GS zakrývala ;-) Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem elninoelnino
p3k Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Gratulace k pěkným a technicky vymáknutým hodinkám. Máš hodinky, které nejsou imidžovky, kde okolí nikdy nebude tušit to co ty moc dobře víš Kurňa to je nějaké moc oduševnělé...
Arthur N. Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Jako SEIKA, jo? Jsou docela pěkný. Ono je nekdy lepsi, ze normalni smrtelnici mimo nasi sektu to nerozlisuji. Uzivej je chlape.
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Ničemu nerozumí, řekni jim, že to je jen o trochu horší než Kors. To těm jelitům asi ke štěstí bude stačit. Zde je osvěta marná. Jinak krásný kus, užívej
Houhou Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Třeba si jednou koupíš pořádné Festiny, nebo Daniele Wellingtonky, prostě pořádně hodinky ze Švýcarska, respektive s příběhem a zaujmeš... Ale nějaké asijské GS? To je zkratka Genzer Suchánek? Nezájem.... Upřímně, pro koho si to člověk kupuje? Já pro svůj pocit a ten musí být skvělý. Byť nejsem fanouškem Seika, tak tyhle jsou parádní! Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
elninoelnino Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Chlapi, díky moc :-) Jo, vnitřní pocit vyhrál, sice už jsem zvažoval švýcary, ale pořád mě to k těm Seikům táhlo, až mě to zase stáhlo. V patnácti jsem si koupil Seika, v osmnácti Seika, v třiceti Seika, v čtyřiatřiceti Grand Seika, no a teď zase Grand Seika. Já těm švýcarům snad uteču :-)
zbuddy Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 18:35, Arthur N. napsal: Jako SEIKA, jo? Jsou docela pěkný . Ono je nekdy lepsi, ze normalni smrtelnici mimo nasi sektu to nerozlisuji. Uzivej je chlape. V 11. 1. 2017 v 18:42, Frostie napsal: Ničemu nerozumí, řekni jim, že to je jen o trochu horší než Kors. To těm jelitům asi ke štěstí bude stačit. Zde je osvěta marná. Jinak krásný kus, užívej@elninelnino: nebo těm neználkům řekni, že to jsou takové lepší japonské Boccia Titanium
elninoelnino Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 po nákupu se ovšem musím uskrovnit
Lukyn77 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 V 11. 1. 2017 v 19:32, elninoelnino napsal: po nákupu se ovšem musím uskrovnit Pak doporučuju slabší plátky A hodinky samozřejmě parádní. Jen mě zatím nenapadlo si měřit ruku v palcích ...
villain83 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Kdyby v práci věděli, že byly dražší než jejich auto, asi by čuměli. Skvělej výběr.
elninoelnino Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 V 12. 1. 2017 v 6:05, Lukyn63 napsal: Pak doporučuju slabší plátky A hodinky samozřejmě parádní. Jen mě zatím nenapadlo si měřit ruku v palcích ... samozřejmě jsem se rozdělil s přítelkyní (ta nemá hodinky, jen ten salám). No našel jsem doma metr z IKEA, a ten má na jedné straně palce. Když jsem pak před koupí řešil velikost, probíral jsem se WUS a ti jedou v nemetrických mírách :-) V 12. 1. 2017 v 7:39, villain83 napsal: Kdyby v práci věděli, že byly dražší než jejich auto, asi by čuměli. Skvělej výběr. Každý má holt jiné preference. Jeden z kolegů má teď nové hodinky, Calvin Klein chronograf (ručičky na subciferníčcích jsou ale fake, normálně přilepené). Ale má to snad 5cm v průměru a hlavně - růžové zlato. Když jsem se ho ptal, jestli mu nevadí, že ty ciferníčky nefungujou, řekl, že to nevadí, že má hodinky jen na parádu :-))))))
Arthur N. Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 nešel by prosím změnit název vlákna, nebo jen doplnit o jaký model se jedná? Mně by to třeba pomohlo kdybych nějaké GS hledal. díky
elninoelnino Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 V 12. 1. 2017 v 11:54, Arthur N. napsal: nešel by prosím změnit název vlákna, nebo jen doplnit o jaký model se jedná? Mně by to třeba pomohlo kdybych nějaké GS hledal. díkyrád bych, ale nevím jak :-) (jde o GS SBGA031)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se