Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Docela by mě zajímalo, jak vypadá typický Chronomagista, resp. uživatel mechanických hodinek. Věk, vzdělání, typ zaměstnání, politická orientace, světonázor, výška, váha, dioptrie, atd. :) Šla by na to tady udělat anketa s průběžnými výsledky?

Upraveno uživatelem New Milis
  • Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Určitě zajímavá myšlenka. Manželka už něco povídala, že by ráda věděla, jací jsou Chronomagisté v "civilu" :)

Výsledky by byly určitě překvapivé...pro leckoho... :)

Mne by ze všeho nejvíce zajímal věkový průměr :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

Já už se s pár lidma střetl na předvánočnim pražskym setkání a docela jsem překvapenej byl ... Pochopitelně příjemně ... :)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Já pár lidí odsuď viděl a jsme většinou pěkný držky :-)))

Teda kromě NIGHTinGALEa, kterej je fešák i v saku a mechana, kterej se pozná podle zlatejch ručiček... :-)

No , jsem rád , že jsi taktně pomlčel o mojí držce...lol:

Odesláno
No , jsem rád , že jsi taktně pomlčel o mojí držce...lol:

Já na srazu byl taky a ty xichty si radši nepamatuju, ale zápěstí zase jo :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
Já na srazu byl taky a ty xichty si radši nepamatuju, ale zápěstí zase jo :smile_anim:

Od toho máš fotky. Na nich jsou právě xichty. Už ne to, k jakému xichtu patří jaké hodinky.

Upraveno uživatelem dubraro
Odesláno

To je od Milise určitě jenom začátek. V další fázi budou pokračoval dotazy na výši záloh na sociální a zdravotní pojištění a skončí to u daňového přiznání. A nakonec z Milise vyleze zakuklený finančák. Přátelé pozor, nepřítel nikdy nespí! :lol2:

Tak a teď už seriozně. Taková anketa by byla určitě zajimavá. Takže jestli tady jde něco takového udělat, tak pojďme do toho.

Odesláno
Docela by mě zajímalo, jak vypadá typický Chronomagista, resp. uživatel mechanických hodinek. Věk, vzdělání, typ zaměstnání, politická orientace, světonázor, výška, váha, dioptrie, atd. :) Šla by na to tady udělat anketa s průběžnými výsledky?

Jen mě překvapuje,že zrovna ty jsi tam nepropašoval majitele motorek!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...