New Milis Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Docela by mě zajímalo, jak vypadá typický Chronomagista, resp. uživatel mechanických hodinek. Věk, vzdělání, typ zaměstnání, politická orientace, světonázor, výška, váha, dioptrie, atd. Šla by na to tady udělat anketa s průběžnými výsledky? Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem New Milis
Ferdo Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Uz teraz sa bojim co sa o sebe dozvieme Co je to svetonazor? Ze hodinky su na rebricku hodnot na najvyssich prieckach?
David_B Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Určitě zajímavá myšlenka. Manželka už něco povídala, že by ráda věděla, jací jsou Chronomagisté v "civilu" Výsledky by byly určitě překvapivé...pro leckoho... Mne by ze všeho nejvíce zajímal věkový průměr
rorda Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Já už se s pár lidma střetl na předvánočnim pražskym setkání a docela jsem překvapenej byl ... Pochopitelně příjemně ... Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem rorda
farářskej Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Já pár lidí odsuď viděl a jsme většinou pěkný držky :-))) Teda kromě NIGHTinGALEa, kterej je fešák i v saku a mechana, kterej se pozná podle zlatejch ručiček... :-)
OldaA Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Co když má uživatel víc hodinek od různých značek....no asi jeho podoba vznikne křížením :-)
Frantik Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Videl jsem take uz naživo nekolik Chronomagistu a vypadali vsichni normalne, dokonce i Milis
mechano Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Já pár lidí odsuď viděl a jsme většinou pěkný držky :-))) Teda kromě NIGHTinGALEa, kterej je fešák i v saku a mechana, kterej se pozná podle zlatejch ručiček... :-) No , jsem rád , že jsi taktně pomlčel o mojí držce...lol:
N4M Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 No , jsem rád , že jsi taktně pomlčel o mojí držce...lol: Já na srazu byl taky a ty xichty si radši nepamatuju, ale zápěstí zase jo
Jakubisko Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Já na srazu byl taky a ty xichty si radši nepamatuju, ale zápěstí zase jo Uchylaku!
safi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Docela by mě zajímalo kolik % nosí růžové košile :-)
Foundryman Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Je to jednoduchý - vyrvaný vlasy, tik v xichtě a lehce švidrá.
dubraro Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Já na srazu byl taky a ty xichty si radši nepamatuju, ale zápěstí zase jo Od toho máš fotky. Na nich jsou právě xichty. Už ne to, k jakému xichtu patří jaké hodinky. Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem dubraro
Jumbo Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 To je od Milise určitě jenom začátek. V další fázi budou pokračoval dotazy na výši záloh na sociální a zdravotní pojištění a skončí to u daňového přiznání. A nakonec z Milise vyleze zakuklený finančák. Přátelé pozor, nepřítel nikdy nespí! Tak a teď už seriozně. Taková anketa by byla určitě zajimavá. Takže jestli tady jde něco takového udělat, tak pojďme do toho.
roon Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Docela by mě zajímalo kolik % nosí růžové košile :-) Tohle téma už tu dlouho nebylo
New X-Bob Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 a co přesně znamená mít růžovou košily? My děti hor do toho tak nevidíme....
falkkon Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Docela by mě zajímalo, jak vypadá typický Chronomagista, resp. uživatel mechanických hodinek. Věk, vzdělání, typ zaměstnání, politická orientace, světonázor, výška, váha, dioptrie, atd. Šla by na to tady udělat anketa s průběžnými výsledky? Jen mě překvapuje,že zrovna ty jsi tam nepropašoval majitele motorek!
Skipi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Videl jsem take uz naživo nekolik Chronomagistu a vypadali vsichni normalne, dokonce i Milis :thumbsup_anim:
New X-Bob Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 a co přesně znamená mít růžovou košily? My děti hor do toho tak nevidíme.... omluva: košili.... utíkal na oběd a nedával pozor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se