martin151 Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 Jěště jednou Sinn 856 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Včera i dnes 856. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Pasoval jsem na motorkářské...kdykoliv lezu na mašinu, tak jen tyhle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 (upraveno) Taky se vám tak "zajebává" sklíčko a AR na Sinnech? Když vidím ty "omatlaný" U1 vejš (vím, že nejsou omatlaný, jen slovní obrat), tak si vybavim, jak mě neuvěřitelně p*cá, že na UX je téměř nemožný udržet sklo/AR čistý. Člověk to umeje, vysuší, utře a do 30 vteřin je tam nějaká šmouha nebo otisk (asi vzduchu). Vypadají věčně jak olízaný od psa . Upraveno 7. července 2024 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Já tam sem tam šmouhu mám, ale nic co by nešlo utřít tričkem. Cca 1x týdně čistím sklo lihovou desinfekcí a nemám pak většinou s čistěním v terénu problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Nevim, ale na svych UX to zas tak tragické nemam. To už třeba breitle jsou horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 @KFL ma svojou otazkou predbehol. Na U1 ma vytacalo do vyvrtky, ze sklo bolo neustale....spinave nie je spravne slovo. Presne, ze ako olizane od psa, nejake stopy "mastnosty" ci co. Na EZM som to nepozoroval ani raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 V 7. 7. 2024 v 13:54, KFL napsal: Taky se vám tak "zajebává" sklíčko a AR na Sinnech? Když vidím ty "omatlaný" U1 vejš (vím, že nejsou omatlaný, jen slovní obrat), tak si vybavim, jak mě neuvěřitelně p*cá, že na UX je téměř nemožný udržet sklo/AR čistý. Člověk to umeje, vysuší, utře a do 30 vteřin je tam nějaká šmouha nebo otisk (asi vzduchu). Vypadají věčně jak olízaný od psa . Jeden z duvodu proc jsem UX prodal. Kazde hodinky maji smouhy na skle ale rozdil je v tom ze normalni hodinky utres svetrem/trikem/ ubrusem do cistoty ale UX ne. Jakoby ta spina zatvrdla a musis to vzit mydlem atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Jeden z duvodu proc jsem UX prodal. Kazde hodinky maji smouhy na skle ale rozdil je v tom ze normalni hodinky utres svetrem/trikem/ ubrusem do cistoty ale UX ne. Jakoby ta spina zatvrdla a musis to vzit mydlem atd.Tak hrozny to zas nemivam. Staci mi na ne dejchnout (maximalne trikrat) a pretrit necim soft . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 aktualne moje jedine Sinn 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 (upraveno) Zdravím všechny. Dospěl jsem k přesvědčení, že nutně potrebuju Sinn. Váhám mezi U1 a U212. Vím, že ty druhé jsou trochu větší, ale původně byly v mém hledáčku i Doxa 1500T, které mi jsou dobře. Tak se chci zeptat, zda tu U212 někdo nemá a nebyla by fotka na zápěstí. Snad neurazím, když kvůli tomu nezakládám nové vlákno. Upraveno 21. července 2024 uživatelem neferirkare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Tak už jsem taky Sinner 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se