Zmizík Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) Tyhle Sinny jsou strašně pěkný. Takhle na fotce to až tak nevynikne ale naživo mě fakt nadchly. Žádal sem hned kamaráda, ať si je koupí ale von nechce, že to je za hodinky moc peněz. Blbeček. Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Pěkný prsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Zrovna dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Paráda,nějaký skoropandy by se mi také hodily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Fňuk bů frk, míval jsem je a prodal. Pár věcí mi na nich vadilo, ale tím to tady nechci zaprďovat. Byly parádní. Jen kdyby náhodou: moje byly č. 249, ale není pravděpodobný, že to jsou ty samý, moje prý šly někam hooodně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Na tom Riosu mě baví...a to jakože dost! Jaké jsou dojmy ze 144 Martine?Honzo, dojmy jsou paradni- citelnost, presnost super, jen tu kuzi asi dlouho neupotrebim, necham je na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 @MarekR: ty jsou parádní, jedna z nejhezčích limitek od Sinnu za posledních pár let. @kuncák: to jsem rád, náramek jim sluší a teď v tom vedru je i nejpraktičtější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Máte to moc pěkné pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 144 st sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Správně, Donnerstag! Na DE toolech nemá AJ co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Správně, Donnerstag! Na DE toolech nemá AJ co dělat.Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 @MarekR: ty jsou parádní, jedna z nejhezčích limitek od Sinnu za posledních pár let. @kuncák: to jsem rád, náramek jim sluší a teď v tom vedru je i nejpraktičtější Díky =) Nebudu lhát, mám z nich opravdu radost =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ani datumovku jsem si nepřešteloval, to je úroveň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Sakra t na jim sedí parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Japonci a Němci: Meine ? 556 a mesh: ntpc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 240 na vylete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) 104 Upraveno 14. května 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Na mych fotkach to tak nevypada, ale jsou paradni. A navic se mi klepou ruce Upraveno 15. května 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Dneska první kancldajving... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 wow..tuhle limitku mám ze všech posledních asi nejradši. A úterý mě vždycky pobaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se