MíraMíra Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 určitě se zastav jinak MHD to je nejlepší tramvají č.1 nebo 2 směr Petřiny a vystoupit na zastávce BaterieUrčitě dovalím a budu toho chtít moc vidět Díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Par srovnavacich....(na kave a u brachy)Tak a teď který ?Stejný a přece tak jiný.Slyším oboje ? Fajnový jsou. Palec hore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Zajdi si do Chronoshopu, okoukni, odejdi s prázdnou, nech to v sobě hlodat, vrať se, a třeba pak odejdeš s definitivníma Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 určitě se zastav jinak MHD to je nejlepší tramvají č.1 nebo 2 směr Petřiny a vystoupit na zastávce BaterieS tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 S tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Zkratka byla delší, zato však horší cestou Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Zajdi si do Chronoshopu, okoukni, odejdi s prázdnou, nech to v sobě hlodat, vrať se, a třeba pak odejdeš s definitivníma Pokusím se S tou zastavkou nesouhlasim! Jednou jsem tam vystoupil...ta cesta cik cak mi prisla ponekud zdlouhava, takze jsem to vzal rovnou vzhuru. Samozrejme mi podjela noha a byl jsem jak prase Mnohem bezpecnejsi je jet o jednu dal, az k nemocnici. Tam je to po rovince Zkratka byla delší, zato však horší cestou Tož chlapy, teď jsem úplně zmatenej. Asi to prubnu podle počasí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Nejlepsi je spravny casovani, nasednout na bus a dojet az pod chronosop. Ver mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 (edited) Ještě autobus ? A jakej to je ? Teď si říkám, že už to tady trochu plevelím. Edited January 29, 2017 by MíraMíra Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Bus jsem taky zvazoval...je nejbliz, ale zase jezdi jen 2x za hodinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Asi to operativně vyřeším na místě. A už to tu nebudem plevelit.Hoďte sem někdo nějaký Sinnátory ať se to zamluví. Já ještě žádný nemám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan.w Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Návštěvu chronoshopu můžu jedině doporučit i když mě přišla draho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan.w Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 556 jubilaum na remenu od zrna asi nejvic:-)) Gratuluju, vypadají parádně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 na té gumě jsou ty 556 skvělý! Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 spelda-> to je pekna kolekce:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 spelda-> to je pekna kolekce:)jj, jsou krásný všechny, 6100 jsem po viděl po dlouhý době, ale jsou fakt super a kdyby měly 40, tak je to ideální Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Tak spelda vyhrava ultimatniho Sinn bludistaka za dvoje stejny regulatory :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 Double wristshot ste nespachali? bohuzel, nejak mi to nedocvaklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 Tak a teď který ?Stejný a přece tak jiný.Slyším oboje ? Fajnový jsou. Palec hore. je to jednoduchy. Bracha si ted pujcil oboje:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Tak spelda vyhrava ultimatniho Sinn bludistaka za dvoje stejny regulatory :D Classic B a Classic 4N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts