El Nano Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 a v ruce Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kid_A Posted February 6, 2017 Author Report Posted February 6, 2017 ovšem tohle je paradni kousek. jediny na foru troufnu si tvrdit.
El Nano Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 řekl bych, že na fóru nejsou ještě žádný. Tyhle jen zatím čekají na svého majitele v Chronoshopu ale jsou boží, o tom žádná
kuncák7 Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 No Honzo, ty vypadají moc dobře- víc fotek bys neměl?
Arthur N. Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 EL Nano: ty jsou krásný a ještě jsem je neviděl
El Nano Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 (edited) No Honzo, ty vypadají moc dobře- víc fotek bys neměl? Jasně měl, tohle byly jen rychlovky, až budu mít čas, tak to zpracuju a všechno to sem nebo ke mě do vlákna nasázím. Za týden se mi těch fotek nakupí tolik, že to nestíhám zpracovávat. EL Nano: ty jsou krásný a ještě jsem je neviděl Díky, je to poměrně vzácný kousek 910 Anniversary 300 ks limitka Edited February 7, 2017 by El Nano
kuncák7 Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Jasny, diky, ja si chrona zakazal, ale mam slabou vuli a nedavam to :-(.
nickolas Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Ja jsem si zakazal kousky nad kilo. A tady mam vuli docela dobrou
Kid_A Posted February 7, 2017 Author Report Posted February 7, 2017 Jasně měl, tohle byly jen rychlovky, až budu mít čas, tak to zpracuju a všechno to sem nebo ke mě do vlákna nasázím. Za týden se mi těch fotek nakupí tolik, že to nestíhám zpracovávat. Díky, je to poměrně vzácný kousek 910 Anniversary 300 ks limitka pekelna cenovka. Ale krasny jsou.
Ondrej71 Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Jedny z nejhezčích Sinnů vůbec. Jeste ze se mi poslední mesice daří vyhýbat se Chronoshopu
kuncák7 Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Jedny z nejhezčích Sinnů vůbec. Jeste ze se mi poslední mesice daří vyhýbat se Chronoshopu Prave, s timhle souhlasim, ale ta cenovka je fakt strasidelna.
jencekgs Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Jsem to tu objevil az dnes ostuda. Ja uz tri roky kazdy den. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
McLenin Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 (edited) Nádherné sú, pozerám, že luneta už dostala na face. To chcelo asi riadny náraz. Edited February 8, 2017 by McLenin
nividic Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Přehodil jsem H tah z 556 na 356, a tak teď ochutnávám, jak se nosí koňskej zadek. A je to paráda, Zrnič prostě umí! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jencekgs Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Nádherné sú, pozerám, že luneta už dostala na face. To chcelo asi riadny náraz.Beton pri cpani bedny do sklepa.
rekib1 Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 mi přijde na těch UX, jak kdyby ty ručky byli namalované na skle.......zajímavé s tím olejem...!!
El Nano Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 mi přijde na těch UX, jak kdyby ty ručky byli namalované na skle... ....zajímavé s tím olejem...!! ono to tak vážně vypadá https://www.instagram.com/p/BK89STej9H0/
jencekgs Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 Ten efekt malovanych rucicek je skvely. Diky nemu jsou hodinky citelne z kazdeho uhlu. Jen se to blbe foti. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
El Nano Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 přesně, tady jsi to vyfotil dobře ale! ono díky tomu oleji to je viditelné hlavně pod vodou ze všech úhlů a nevzniká tam efekt zrcadlení
Recommended Posts