wolfesh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 V 3. 2. 2020 v 8:01, nickolas napsal: Jsou superDíky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Ani po 3 letech intenzivniho noseni mne neprestavaji bavit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Jakmile člověk 556 pochopí, je jen málo lepších hodinek. Já si s novým tahem připadám jak západní Němec ze 70. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Jsem si teď uvědomil, milan.w: Sinn dělá na pouzdro napasovanou gumu i pro 556? To mi úplně uniklo. Na té standardní s rovnými konci se mi to líbí víc, ale asi to taky budu muset zkusit - because it's there Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Trenink na Valentína :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Hmm, ty U1 Professional jsou fakt paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Dnes nově pořízené.. A jsem opravdu nadšen.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Gratulace, dvojita pokud jsi to protijedouci auto netrefil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tie 144 su super. Ale ja vzdy prichadzam na to, ake perfektne hodinky som mal az vtedy, ked ich predam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 V 11. 2. 2020 v 21:29, nickolas napsal: Gratulace, dvojita pokud jsi to protijedouci auto netrefil!Děkuji moc Ne, neboj je to bezpečná volantovka, je tam rozkopaný jeden pruh, takže stojím na semaforu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Super, nakonec jsi vybral pořádný pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Dnes jsem je dal na kůži a myslím, že dobré.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Na kozi super. Kdo si hraje, nezlobi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 V 12. 2. 2020 v 14:19, EpsteinBarr napsal: Na kozi super. Kdo si hraje, nezlobi...Přesně ... kov, kůže i hadr ... co více si přát ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 V 12. 2. 2020 v 13:58, libor2002 napsal: Super, nakonec jsi vybral pořádný pilotky Děkuji Snad si dám na pár měsíců pokoj.. zatím jsem stále nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 V 11. 2. 2020 v 19:51, Starous napsal: Dnes nově pořízené.. A jsem opravdu nadšen..Perfektny vyber, gratuluju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 V dane cenove hladine jsou EZM top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Chtelo by to nejakou rychlou regulaci na spone, ale to Sinn nema asi na zadnych hodinkach.Jinak jsou to me prvni "serioznejsi" hodinky, uz je mam temer 8 let a radeji pustim Damasko nez EZM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Me odradila korunka vlevo a Kubson mi je vymlouval i kvuli tenke minutovce - cehoz jsem si do te doby nevsiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se