kloubik Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Díky. Možná až trochu přeplácaná, moc filtrů, ale říkal jsem si že ji sem hodím. Asi jim udělám chlubící vlákno, ať to tady zas moc nepřeháním s jedním modelem Není nad to si pár let nekoupit žádné hodinky, to pak má člověk radost až na půdu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Přidávám se ke gratulacim a přikladam aspoň jednu fotku tyhle parády. Jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @kloubik vteřinovka je v malém kolečku, červená velká běží při chrono - je tak? (díky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Přidávám se ke gratulacim a přikladam aspoň jednu fotku tyhle parády. Jsou krásný Díky, tahle fotka mě na ně přivedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 [mention=17375]kloubik[/mention] vteřinovka je v malém kolečku, červená velká běží při chrono - je tak? (díky)Ano. Vteřinovka na klasický čas je vlevo, velká oranžová vteřinovka je pro chrono. Horní sčítač minuty, spodní hodiny.Edit: strojek by měl být víceméně klon klasické ETA 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Co je vlastně to Concepto? Nějaká nová Sellita? Neprudím, jen vlastně nevím. Zaznamenal jsem, že taky umějí přestavět 7751 a prdnout do ní column wheel (aka Breitling "inhouse" B25). Určitě žádná překážka koupit. Sinn mi dlouhodobě dělá radost tím, jak prostě umí limitky, Ani moc, ani málo, zpravidla zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @kloubik Pěkná fotka. Zkusil bys stejnou s rozjetým chronografem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) @Chronař trochu odflaknuta rychlovka z mobilu. Jak bude malinko vic casu zalozim jim vlakno. Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Ještě jedna přes Tapatalk, i když to bude asi mazanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 10 hodinami, kloubik napsal: Díky, tahle fotka mě na ně přivedla Díky, to mám radost, Kubson mi říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Díky kloubiku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Frankfurtské polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Stále baví,jedna včerejší ale na ruce pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Parádní lumi já tahám furt čtvrtkilovkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Já teď hodil moje na váhu.... 155g. Ze začátku mi přišly těžký ale už o nich nevím.Jinak koukáme na telku, Orfina náš vzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 @kloubik ta lumi je parádní! Sakra, ty jsou prostě dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Zde na fóru jsou asi jediné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Já teď hodil moje na váhu.... 155g. Ze začátku mi přišly těžký ale už o nich nevím.Myslíš U1 na tahu? Kdesi jsem četl 215g. Já mám 140kg, dva metry a docela se pronesou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 [mention=36157]cuborg[/mention] ne ne, to jsem se asi špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli 144tky, jiné Sinn nemám. Nicméně i tak mi přišly ze začátku těžší, přestože třeba expy 1 váží tak cca 130g takže to zas není takový rozdíl.No každopádně jsem přemýšlel že se Sinn mohl hecnout s těmi anniversary malinko více, a tuhle druhou výroční verzi mohli zkusit udělat v titanu + black coating. To by byla super odlišnost. Pokud se nepletu tak historicky 144 v titanu dělal (i když ne s černou úpravou). Tak třeba anniversary III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 [mention=36157]cuborg[/mention] ne ne, to jsem se asi špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli 144tky, jiné Sinn nemám. Nicméně i tak mi přišly ze začátku těžší, přestože třeba expy 1 váží tak cca 130g takže to zas není takový rozdíl.No každopádně jsem přemýšlel že se Sinn mohl hecnout s těmi anniversary malinko více, a tuhle druhou výroční verzi mohli zkusit udělat v titanu + black coating. To by byla super odlišnost. Pokud se nepletu tak historicky 144 v titanu dělal (i když ne s černou úpravou). Tak třeba anniversary III Ahaa, tak to jo 144ky si stejně jednou taky pořídím, jsou nadčasový…v titanu by byly fantastický, ale ty tvoje jsou momentálně z nejhezčích.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se