Frostie Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Moje poslední hodinková akvizice Casio MQ-24, člověk o nich ani neví Jj, tyhle jsou parádní a s miyotou i přesné. Moje dosahovaly +2 sec/měsíc. Jediným důvodem, proč jsem se jich zbavil bylo to, že se svými 36 mm byly malé na mou ruku
kolky87 Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Dnes som prevetral plachetníka Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
KralJan Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Odesláno 28. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nooski Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 Retro digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KurtCz Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Dnes na retro vlně. Digošky s kalkulačkou, v době mé povinné školní docházky sen každého správného pionýra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rikitan Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Spolehlivě slouží už 8 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hugo666 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Oproti mým oblíbeným 5610, jsou tyto schopné mě vzbudit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hugo666 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 Dneska podzimní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KralJan Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 dnes byl krásný den...na práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil.K Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Odesláno 26. října 2020 gulfy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil.K Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Odesláno 26. října 2020 ... a protreky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leri Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 V 26. 1. 2020 v 18:24, _lip_ napsal: Ahoj, tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ufonislav Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 tank Mi Note 10 Pro By Tapatalk
Kalisport Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Moje jediný géčka (kdysi jich bylo víc) ale potřeboval bych nějaký menší docela se mi líbí ty hranatý digitálky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ufonislav Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Slunceeeee Mi Note 10 Pro By Tapatalk
lub Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 hrátky v lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se