kaktusář Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2023 a baví mě, že jsou maličké + se samy nabíjí + samy seřizují kdybych nebyl posedlej hodinkama, tak by mi na celej život stačily tyhle...
jendazhor Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2023 Taky nějaký mám a přesně u nich jsem si říkal, nestačilo už by to? Nejsou tyhle prostě poslední? No, nebyly... Občas vezmu na ruku i variantu s bílým cifrem, ale ty černý jsou na rychlé odečtení času opravdu lepší.
Variant86 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2023 Přispěji tatovymi titanovými otloukanky, které nosí už 21 let jako owg. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stingi Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prokom Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ctvrtek Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Dneska moje první G-shocky, už to bude více jak 10let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Poslední GIEZ, tentokrát v edici Eric Clapton
Kamil.K Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2023 Já dnes soláry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tukan-kratkozoby Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2023 Když je tedy ta středa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laroaz Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Variant86 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. DW 003 DW 6900 bezel
Variant86 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 V 14. 8. 2023 v 16:07, _lip_ napsal: Poslední GIEZ, tentokrát v edici Eric Clapton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou moc pěkné.
_lip_ Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 Ty jsou moc pěkné.Díky. Na svůj věk mají plasty ve výborném stavu, až mi přijde skoro škoda je nosit. Já jsem dneska nasadil ana-digi, ale modelové řady se držím :-)
lenka78 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2023 Moje vysněné letní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 tyhle nosím čím dál častěji a potěšilo mě, že jsem se teprv včera dozvěděl tuto informaci: Uvnitř hodinek najdeme populární a léty prověřený strojek s označením 5161, který bychom mohli najít nejen v dalších modelech řady LINEAGE, kam model LCW-170 patří, ale také v prémiové řadě OCEANUS, prodávané pouze v Japonsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 Prší a venku se setmělo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 V 25. 8. 2023 v 17:00, lenka78 napsal: Moje vysněné letní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. United colors of Casio... Slušný barvičky
jendazhor Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 před 8 hodinami, kaktusář napsal: tyhle nosím čím dál častěji a potěšilo mě, že jsem se teprv včera dozvěděl tuto informaci: Uvnitř hodinek najdeme populární a léty prověřený strojek s označením 5161, který bychom mohli najít nejen v dalších modelech řady LINEAGE, kam model LCW-170 patří, ale také v prémiové řadě OCEANUS, prodávané pouze v Japonsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, tenhle strojek, který mám celkem rád, lze najít v relativně levných plastových modelech (třeba řady WVA), v dražších ocelových (třeba LCW), i celkem drahých titanových. (LCW-MxxxT). V řadě Oceanus jsem ho ještě neviděl, ale asi tam klidně být může.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se