Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a baví mě, že jsou maličké + se samy nabíjí + samy seřizují :) kdybych nebyl posedlej hodinkama, tak by mi na celej život stačily tyhle...

Odesláno

Taky nějaký mám a přesně u nich jsem si říkal, nestačilo už by to? Nejsou tyhle prostě poslední? No, nebyly... Občas vezmu na ruku i variantu s bílým cifrem, ale ty černý jsou na rychlé odečtení času opravdu lepší.

Odesláno
V 14. 8. 2023 v 16:07, _lip_ napsal:

Ty jsou moc pěkné.

Odesláno

Ty jsou moc pěkné.
Díky. Na svůj věk mají plasty ve výborném stavu, až mi přijde skoro škoda je nosit. Já jsem dneska nasadil ana-digi, ale modelové řady se držím :-)d882bab0e1d9e00642043e88dacc0302.jpg
Odesláno

Moje vysněné letní 🥳

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

tyhle nosím čím dál častěji a potěšilo mě, že jsem se teprv včera dozvěděl tuto informaci:

Uvnitř hodinek najdeme populární a léty prověřený strojek s označením 5161, který bychom mohli najít nejen v dalších modelech řady LINEAGE, kam model LCW-170 patří, ale také v prémiové řadě OCEANUS, prodávané pouze v Japonsku.

Odesláno
V 25. 8. 2023 v 17:00, lenka78 napsal:

Moje vysněné letní 🥳

United colors of Casio... Slušný barvičky👍

Odesláno
před 8 hodinami, kaktusář napsal:

tyhle nosím čím dál častěji a potěšilo mě, že jsem se teprv včera dozvěděl tuto informaci:

Uvnitř hodinek najdeme populární a léty prověřený strojek s označením 5161, který bychom mohli najít nejen v dalších modelech řady LINEAGE, kam model LCW-170 patří, ale také v prémiové řadě OCEANUS, prodávané pouze v Japonsku.

Jo, tenhle strojek, který mám celkem rád, lze najít v relativně levných plastových modelech (třeba řady WVA), v dražších ocelových (třeba LCW), i celkem drahých titanových. (LCW-MxxxT).
V řadě Oceanus jsem ho ještě neviděl, ale asi tam klidně být může.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...