t2 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Velikonoční průzkum skalních oblastí jižně od Vídně. Severní stěny byly v těch nadstandardních teplotách fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna čitelnost v náklonu plastových proti kovovým nestojí za nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna displej: STN (Super-Twisted Nematic) je díky lépe čitelný než běžněji používané TN displeje. STN neboli super twisted nematic je zobrazovací technologie, která využívá technologii displeje z tekutých krystalů. Molekuly tekutých krystalů upravují úhel polarizovaného světla a vydávají ho pod jiným úhlem, díky čemuž je čitelnější. má např. Casio Protrek PRW-35 https://www.hodinky-365.cz/blog/casio-protrek-prw-35-recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Nepotřeboval jsem je Ale jsou tak hezký a navíc ta cena je prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Když na kolo, tak jedině … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Tož dnes v lesích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Já na kolo zas nejraději tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Zkouším je dnes na hnědém NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 6 mohli dát jen k nápisu Multiband. Dole to torzo vypadá divně (když už tam není 5 a 7).Možná je to lepší bez čísel Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna V práci za chlaďákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna V lesíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Trénink v mučírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Ahoj, vybíral jsem nějaké náhradní hodinky a nevěděl, co vybrat. Něco do práce, kde se nebudu bát škrábance. Měl jsem tři favority a nevěděl co vybrat. Ukázal jsem na telefonu dvouleté dceři obrázky ať vyberte. Vzal jsem její jasnou volbu. Uvidím jestli v práci vydrží, zda pořídím něco lepšího. Za ty peníze, jsem hodně překvapený, mám radost pokaždé, co se na ně podívám. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Je jim přes 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna koupil jsem si nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Moje Titánové 28 ročne G Schock , kúpil som ich keď nastúpil pracovať ako vedúci hodinastva G Watch v Bratislava stará Soravia ; šľape dodnes len už sa mi luneta plastová rozpadáva …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Tooly zpět. Nová baterka, tlakovka, 70 procent pořizovací ceny nových. Ale prožili se mnou hodně, takže pokračují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Hrozil jsem tady onehdá, že si k ProTrekům umím představit i nějaký Géčka do komba. No, viděl bych to tak, že ProTreky budou za ty krásný a elegantní a Gèčka za ty… co mi to jenom připomínají ? Ale jinak sou boží, všechna čest, sem rád za pořádný Géčka. Chěl sem výhradně tuhle barevnou kmbinaci, tu žlutou verzi bych asi nekous, stejně jako upozorňování na FB příspěvky od jejich divnejch nástupců. Jediný co nechápu je kovový poutko řemínku ( na ProTrecích je guma, nebo silikon, nebo co to je, každopádně to je mnohem pohodlnější i praktičtejší). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se