Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

hezky se to čte, Jendo 🙂.

pokud mas momentalni puzeni, tak ty AE1500 klidne zkus, spis nez GD. kdyz vyjdou levneji, nez nakup v samosce..

vzpominam - na GD350 mi prekazely ty packy zespodu a taky, a to uz je vylozene manyra, trochu velky font dne v tydnu ve srovnani s datumovkou vedle.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

033_CasioAE-1500WH_rpttimer.jpg.bff4bda7855c2d380b69adc287333108.jpg

V 11. 11. 2024 v 21:28, ... napsal:

Na AE-1500WH mi nadmíru vyhovuje ovládání tlačítek (u bahňáků je, kvůli odolnosti, příliš velký odpor, 5600 mají navíc tlačítka ještě špatně přístupná);

kdybych měl jistotu, že ochranné sklíčko nalepím bez bubliny, tak (pro mne) hodinky nebudou mít chybu! Absenci opakovaného timeru (při vaření) obcházím

opětovným spuštěním po upozornění. Trochu je škoda, že nejde vypnout pípnutí při stisku tlačítek, ale zas toto není model do opery...

Vida, tak u AE-1500WH se opakovaný timer dá zapnout! V režimu nastavení timeru se přepíná pomocí pravého horního tlačítka (LIGHT).

Ty hodinky zrají jak víno! Co jak víno, jak dvouplísňový sýýýr!!!  🤓

Odkaz ke komentáři

Ještě chvíli a možná zjistíš, že jejich 10letá baterie je jeden velkej podvod, protože se hodinky tajně nabíjejí skrytými solárními články pod displejem😀
Jinak opakovaný timer samozřejmě dobrý tip.
Ale nesmí se to přehnat. Třeba u GBX-100 jsem se s jejich timerem (s nastavením timer+odpočinek+timer+ atd. a pro každou sekci zvlášť) jsem se teda moc nesžil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...