Daemonultimate Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Vteřinka sedí dobře....Jj a minutovku musím ještě poštelovat líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Dnes tyto Illuminatory. 23 let staré. Nový řemínek. Bohužel jeden zalomený šroubek po výměně baterie na dýnku.Zprava ze servisu: Neopravitelné. Ale jinak stále funkční. Ty už se mnou něco zakusily a prošly, prožily....Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 před 23 hodinami, Frostie napsal: Jj a minutovku musím ještě poštelovat líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Stále, vytáhl jsem starší fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Dobíjení solárů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 .. Since 9-11 we're still livin'And lovin' life we've been givenAin't nothing gonna take that away from usWe lookin' pretty and gritty 'cause in the city we trustDear New York I know a lot has changedTwo towers down but you're still in the game ..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Dnes tyto G-Shocky Alti-Baro s barometrem a výškoměrem. Více než 20 lety kousek, ktery stale skvěle slouží. Nestarrnouci nadčasový design. Obrovské masivní hodinky, které však na zápěstí překvapivě skoro necítíte díky materiálu z něhož jsou vyrobeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Od včera solárny krtkovrač aka mudmanyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 V 12. 9. 2021 v 18:46, Lacifer napsal: Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 15 minutami, Spongebob napsal: Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout Jo zaregistroval jsem že jdeme podobnou chrono cestou , ty sis koupil samuraje Manty já samuraje Great white (naštěstí na těch mejch indexy celkem v pohodě), ty si šel do černejch s bílejma indexama já do těchto, taky jsem ale váhal jestli tyhle nebo transparent, ještě že máme z čeho vybírat každopádně jsem s nima spokojenej. Mimochodem už sis pořídil toho Seiko budíka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 přesně tak, ještě že je z čeho vybírat Nene budík jsem nekoupil.. nebyl pro mě, ale pro kamaráda co není na fóru a líbil by se mu...takže jen taková chvilková záležitost už jsem ho dál nesháněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Po delší době zase staré dobré Casiotrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Dnes je zataženo, tak na ruce Maríny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Pracovné toolyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 A168WA-1YES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se