martiste91 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Od včera na ruce nově tyto Protreky s kovovým tahem. Mají opravdu důmyslný systém zkracování řemínku. Zkrátí si každý sám na počkání během pár vteřin. Ke zkrácení slouží jednoduchá plastová spona dodána s hodinkami. Fakt mě ten systém nadchnul! Je to opravdu chytré. Problem možná nastane ve chvíli, kdy vám ztloustne ruka a budete chtít vrátit nějaký ten článek zpět ale nenajdete již tuto pomocnou sponku na rozpojování tahu...Jinak hodinky i na kovovém tahu velice lehké. Líbí se mi barevné provedení hodinek. Šedočerné provedení je efektnějši než modročerné provedení. Hodinky působí více "military". Můžete spojit přes bluetooth s aplikací a sledovat různé parametry na mobilu i hodinky nastavit přes aplikaci. Jsem zvědav na životnost baterie. Celkoveě mohu doporučit. Nyní se dají sehnat ve slevě za příjemné ceny, protože se jedná o výprodejový model.Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Edifice solární chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 G-Shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Robim si leto v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Oceány na dnešní zasněžené cestě do práce. Poslední letošní pracovní den před dovčou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Po prolistovani me nabiji optimismem, ze radost nedelaji jen high end hodinky za desitky litru... Casia jsou o prachu, hline a spine a jak je dodrbem ,tak nas to nemrzi, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 @Davisimus to si piš, Casia mi dlouhodobě dělají moc radosti! Teď momentálně nový přírustek, MDV107 (čistý design bez Marlina se mi více zamlouvá). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 před 32 minutami, exell napsal: @Davisimus to si piš, Casia mi dlouhodobě dělají moc radosti! Teď momentálně nový přírustek, MDV107 (čistý design bez Marlina se mi více zamlouvá). Ja jsem tedy spis zastancem nosate ryby, ale jasny, pekny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Kuul tuul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Edf solární chrona ala GG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Z páteční kalamity v Praze Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Mtg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Dostal jsem k vánocům. Pořád jsem je chtěl a jsem z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Moje nové G-Shock GM-2100CH-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se