hirsch Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Měřil jsem přesnost mých Ocean one a myslím že naměřené hodnoty jsou více než slušné, viz přiložený screenshot. Hodinky byly běžně nošeny, nebo ve winderu, takže nebyly nijak speciálně polohovány.
Frostie Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 tomu se dá říkat přesně seřízený chronometr
DaveG17 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 K tej presnosti - moje oceany zmeskaju asi 5 sec ak ich na noc necham lezat naplocho sklickom hore. Ak ich polozim na bok korunkou dolu, tak sa o tych 5 sec predbiehaju - takze staci to striedat obden a idu jak hodinky . Samozrejme netvrdim, ze to tak funguje u kazdych...Člověče, to je zvláštní, moje Ocean 1 právě "brzdím" odložením korunkou dolů?!? Hmmm, zkusím je nechat naplocho sklem nahoru, ale přísahal bych, že mi takhle zrychlí...
hirsch Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Já přidám pro názornost to, co mi vypsal pan hodinář poté, co seřídil moje PRIM Orlík 38, mají myslím stejný kalibr ETA 2824-2 jako Oceany. Na tom výpisu je vidět, jak poloha ovlivňuje chod. Levý sloupec jsou hodnoty před seřízením a vpravo po seřízení.
Návštěvník adampu Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Vlastním apollony a musím povedať že sa z nich časom stali pracovné hodinky ktoré vôbec nešetrím. Nájde sa len zopár drobnučkých, takmer neviditeľných škrabančekov ale sklíčko je zatiaľ nedotknuté.
Jupiter7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Od Steinhartu mam momentalne ctyri kousky. Ocean One Titanium, Vintage GMT, Ocean One "Maxi", NavB Premium 47- Zkusenosti vesmes pozitivni (jinak bych dalsi nekupoval). Pomer vykon+vzhled / cena je vyborny. Presnost mezi -4s az +5s. Homage uz nevyrabenych Rolexek mi nevadi..
zdm Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Mám je cca a rok a bez jediného problému.
Sphinxx Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Pánové, přidám to i sem, kdyby náhodou. Díkes. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97747-koup%C3%ADm-steinhart-silver-edition-ltd/
dufi Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Mám Oceán 1 GMT s keramikou rok a nosím je rád, mají vysokou odolnost na vodu, tak se s nima člověk nebojí vykoupat, šlapou cca 3s do plusu za 24 hodin a celkově je pro mě velikost akorát, podobnost neřeším...
Jenkiz Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Kdybyste porovnali lumi klasickych Ocean 1 s Ocean GMT (ne vintage), je velky rozdil v sile a delce trvani lumi nebo je to plus minus na stejno?
Leviathann Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 No, už nějaký čas jsem povýšil Tritony na pracovní "furtjsounarucedokonceivnoci" hodinky a musím říct, že přes prvotní zvykání si na tu váhu na zápěstí se osvědčily.... A to je fakt nešetřím. pro ilustraci fotečky z letního pobytu na cvičení v prostoru Březina, kde trávím poměrně dost času Takže za mě dobrý. Střídám je s Oceánama Vintage a myslím, že za ty peníze na takové to normální nošení dokonalé kombo.
elloco Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Tak jsem nedávno prodával místní limitku Steinhart. Měl jsem je cca 5x na ruce. Vše šlapalo, jak má. Nový majitel je natáhl a chrup, byl s nima ámen. Prý únava materiálu. Ale to se stane i v lepších rodinách...
Franta gmt Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Steinhart a chronomag jen superlativy. Další koupím až bude nějaký bronz gmt.
Daemonultimate Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Tak jsem nedávno prodával hmístní limitku Steinhart.Co křup a po čem bylo?
elloco Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Prasklo něco v rámci natahovacího mechanismu. Už si nepamatuju, co to přesně bylo. Oprava pár stokorun. Jen jsem se necítil dobře...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Prasklo něco v rámci natahovacího mechanismu. ...Díky za info, to se stane i v lepších rodinách
Franta gmt Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Vynikající hodinky za super cenu - jakákoliv typa
pkwh Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Po různých Quartz moje první skutečné hodinky. Jsou super a již 8 let velmi přesné.
Vítek75 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Trochu problém, ale po opravě snad budu spokojen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se