hodinkář Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Koupil jsem si hodinky Invicta pro diversity vypadají jako Rolex ale nemají šroubovací korunku je to možné ?
Maxel Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 A to se ptáš, jestli máš kopírku Rolexů (ano, máš) anebo jestli máš kopírku Rolexů bez šroubovací korunky (ano, máš)? Ne, nic ve zlym Ale Invictu už snad nikdo dál nefejkuje, tak máš asi kopírku tzv. z noční směny, kde na to borci hážou bobek a tak tam zřejmě zapoměli dát po vzoru šroubovací korunku. Hoď foto, bude sranda //edit: Tak jestli máš tohle a Jomashop nekecá (taky prodávaj kde co koukam), tak máš možná fuckt fejk Invicta, bo podle webu je tam "Crown: screw down"http://www.jomashop.com/invicta-watch-17039.html
01axel01 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Svět jde do záhuby pokud někdo fejkuje hodinky za 100 $. Ale jak píše maxel hod sem fotku ;-) popř. napiš jaky je to typ
martin.L Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Asi nebude vadiť, ked je tu uz diskusia invicta, rolex hodime jedne rolex..Nie som znalec znacky rolex absolutne, znamy to chce kupit a poslal mi fotky..porovnal som to len s fotkami originálov z netu a nezdaju sa mi.. :-) Vdaka znalym. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Lepší fejk a myslím že to dobře víš. Vymyšlené historky tady máme rádi.
martin.L Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Lepší fejk a myslím že to dobře víš. Vymyšlené historky tady máme rádi.No ja to neviem, keďže rolexy vôbec neovládam, no sa mi nezdali z foto. Skôr ma zaujímali rozdiely, nič viac, nič menej, ja ich nejdem kupovať, ani mne ich nikto neponukal..no cenu maju zhruba ako originál, tak som to chcel odargumentovat odbornejšie..:-)
SCIFI Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Njn nezdali. Šikulka seš. Výsledek znáš tak bych v tom už neslapal.
matt81 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 ..no cenu maju zhruba ako originál, tak som to chcel odargumentovat odbornejšie..:-) to fakt ma fake uz zhruba podobnu cenu ako original?
spiderer Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Treba budou za chvilku cekacky i na fejky, kdyz uz to stoji stejne (to jsou zase kecy) Martin.L - pokud myslis, ze nikdo z tveho okoli nepozna, ze to je fejk a tobe to nevadi, tak si je kup, lidi kteri to nepoznaji, tak nebudou potrebovat popis rozdilu oproti originalu a navic kdyz stoji jak original, tak treba nebudes mit pocit ze to je picovina na entou
JohnDoe Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Dokonce maji na safiru korunku, na prvni fotce je to videt.
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Chlapi, mě by to docela zajímalo, já bych normálně sežral, že je to origo. Může tady někdo popsat, jaký tam je rozdíl mezi originálem? Rolády jdou mimo mě, ale jako mám problém podle fotek poznat jestli je to fake, asi poprvé. Díkes.
pekl76 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Taky nevím a myslím, že by to bez srovnání s originálem poznal jenom Rolex znalec. Onehdy jsem narazil na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=0qdk8ixB5OQa doteď nevím, co si o tom mám myslet. Poznal bych fake podle krabice a když jsou ty hodinky vedle sebe, tak určitý rozdíl vidím, ale dát mi je někdo do ruky samotné...
martin.L Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Treba budou za chvilku cekacky i na fejky, kdyz uz to stoji stejne (to jsou zase kecy)Martin.L - pokud myslis, ze nikdo z tveho okoli nepozna, ze to je fejk a tobe to nevadi, tak si je kup, lidi kteri to nepoznaji, tak nebudou potrebovat popis rozdilu oproti originalu a navic kdyz stoji jak original, tak treba nebudes mit pocit ze to je picovina na entou No ja si ich kupit nejdem, pisal som to v dvoch príspevkoch! Keby som mal zaujem o relexky,co zatial nemam, tak si ich kupim inde, problém s tým nemam žiadny. No určite nie z pochybneho zdroja a urcite nie 40tky. Tak ma len zaujimali rozdiely, kedze nezdala sa mi cena za ktoru to ponukali mojmu znamemu, samozrejme s historkou rychly predaj, treba peniaze ( inac za 3500e ). Ako citam nie som jediný ktory to nerozozna, co uprimne priznavam.
lucid Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Svět jde do záhuby pokud někdo fejkuje hodinky za 100 $. Ale jak píše maxel hod sem fotku ;-) popř. napiš jaky je to typUž dávno se fejkují i ty nejlacinější hodinky za pár dolarů, např. Casio F-91W.
martin.L Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Taky nevím a myslím, že by to bez srovnání s originálem poznal jenom Rolex znalec. Onehdy jsem narazil na tohle video a doteď nevím, co si o tom mám myslet. Poznal bych fake podle krabice a když jsou ty hodinky vedle sebe, tak určitý rozdíl vidím, ale dát mi je někdo do ruky samotné...Sudruhovia to "zdokonaluju a zdokonaluju", uz ani na ten box by som nespoliehal,vyrobia aj to. Čoskoro jedina istota bude asi len nakup v predajni..Už chrlia nejake V7 ako som sa tu minule docital a chystaju sa na V8/V9..
semi001 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Taky nevím a myslím, že by to bez srovnání s originálem poznal jenom Rolex znalec. Onehdy jsem narazil na tohle video a doteď nevím, co si o tom mám myslet. Poznal bych fake podle krabice a když jsou ty hodinky vedle sebe, tak určitý rozdíl vidím, ale dát mi je někdo do ruky samotné... Tak zrovna na tomto videu, je snad víc než kdekoliv vidět , že jsou to nějaký hnusný, na koleni dělaný fíky...
bizzydko Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Očividný fejk, na prvej fotke predsa luneta nelícuje s 12kou. Vtipy bokom, začinam sa trocha báť tých kopii.
Melly Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Chlapi, mě by to docela zajímalo, já bych normálně sežral, že je to origo. Může tady někdo popsat, jaký tam je rozdíl mezi originálem? Rolády jdou mimo mě, ale jako mám problém podle fotek poznat jestli je to fake, asi poprvé. Díkes.Obecně je docela dobré podívat se na kyklopa - origo zvětšuje 2,5x a ten datum jakoby vyplní skoro celého kyklopa, tady vidíš, že je to slabota... pak mi přijde jako dobrý orientační znak mrknout na korunku, pokud je tištěná - ta spodní hranka musí být naprosto tenoučká, což fejkaří zatím stále nějak udělat neumí. Obecně mají problém s tiskem tenkých linií, aby byly naprosto ostré, takže o drobný text bývá rozplizlý trochu. A pak jsou různé další věci, asi leckdy i různé pro různé modely. Ale co já vím, na poznání fíků jsou tu asi větší machři...
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Melly: díky za částečné objasnění, nicméně je mazec, jak jim to kopčení jde kupředu, já bych takhle z fotky nic nepoznal .
Axel Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Sranda je, z fejkovani jde tak daleko, ze uz si borci kupuji i originalni lunety, pripadne cele skla a ty pak na falzech meni... Coz stoji i na cernym trhu hotovej ranec, i bez tohoto "vylepseni" stoji top fejky klidne 20 litru.. Jinak souhlas, ze kyklop hodne napovi, ale u verzi no date uz to neni prdel nakup submarineru je jednoznacne nejrizikovejsi, pac fejky subu jsou daleko nejpropracovanejsi napric vsemi znackami. Takze kdyz nakup, tak u provereneho prodejce s naprosto jasnym puvodem a po kontrole u AD, jinak to je sebevrazda
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.