Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) tak jsem si řekl, že si teda definitivně udělám i virtuální radost a půjdu do drahého Tidalu ...... dvě hodiny se tady v tom rejpu a zjistil jsem, že na to seru a jsem zklamán Tidal nabízí PC aplikaci i "prohlížeč" verzi ...... v aplikaci se dá nastavit i kvalita Master ...... která se mi vlastně nikdy nezjevila až když jsem omylem kliknul na Draka (to je takovej skoro černoch nebo tak něco .... vypadá to na nějakého popíka), tak se rozesvítilo Master .... tak jsem si začal pomalu hledat co poslouchám a všechno je "jenom" ve verzi hifi nebo verzi hifi zhasnuto *tak jenom takovej postřeh k Tidalu ** další věc je, že jsem tam od jednoho interpreta nenašel všechna alba, ale to už je podružný Upraveno 24. února 2019 uživatelem YPO
Americkej Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 ...a je pryčAle tak hlavně, že zůstal u nás na fóru.
Duke650 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Ne všechny nahrávky mají v kvalitě Master.Master je u Tidalu typicky "hi-res" nahrávka se vzorkovací frekvencí 96 kHz a rozlišením 24 bit.Aby se takový objem dal streamovat, používají kódování MQA. Na PC ti to dekóduje jejich aplikace.Pokud k PC připojíš externí DAC s podporou MQA, tak to "rozbalí" DAC a PC si malinko odpočine :-) HiFi je v Tidalu klasická CD kvalita 44,1 kHz / 16 bit, streamováno v bezztrátovém komprimovaném formátu FLAC.
Freelander Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Udělal sis radost? Gratuluju!právěže ne :-(někdo byl rychlejší
Freelander Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 teprve začínám.Snažím se něco pochytit ale jsem šíleně nerozhodnej.Tak,není to rohlík.
Freelander Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 docela se mi ještě zamlouvá Rotel A14
Americkej Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 někdo byl rychlejší Měl jsem to blíž, tak mi ho přej :-)
Duke650 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Paráda, gratuluju! Kdo mu bude dělat parťáky?
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Ne všechny nahrávky mají v kvalitě Master.Master je u Tidalu typicky "hi-res" nahrávka se vzorkovací frekvencí 96 kHz a rozlišením 24 bit.Aby se takový objem dal streamovat, používají kódování MQA. Na PC ti to dekóduje jejich aplikace.Pokud k PC připojíš externí DAC s podporou MQA, tak to "rozbalí" DAC a PC si malinko odpočine :-) HiFi je v Tidalu klasická CD kvalita 44,1 kHz / 16 bit, streamováno v bezztrátovém komprimovaném formátu FLAC.no dobrý, ale já se cítím podvedený ..... zůstávám u apple ...... za 250 vočí to poslouchají čtyři lidi a všichni jsou asi vlastně spokojený
Freelander Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Měl jsem to blíž, tak mi ho přej :-)tak určitě... :-)
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Měl jsem to blíž, tak mi ho přej :-)super ..... to tě přežije
Duke650 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 no dobrý, ale já se cítím podvedený ..... zůstávám u apple ...... za 250 vočí to poslouchají čtyři lidi a všichni jsou asi vlastně spokojený Apple už umí lossless?
Duke650 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Ze seriálu "Bazar v růžové zahradě": monobloky za suché z nosu: https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/66145602-high-end-monobloky-hyperion-bec-mono-class-a kombo na doživotí: https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/60414142-krell-zes-kav-300i-cd-krell-kps-30i kolotoč na placky: https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/29082641-classe-audio-cdp3-high-end-vystupy-xlrBazar v růžové zahradě, díl druhý: velký pracant za rozumné penízehttps://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/denon/denon-pma-s10ii/
instant Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) stojis ma len peniaze.. YPO mal pravdu Upraveno 24. února 2019 uživatelem instant
Americkej Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Paráda, gratuluju! Kdo mu bude dělat parťáky? Málo rozšířená audiofilská značka Teslazar, starý 23 let. Uzavřený, bez vejfuků. Kdyby to nesedělo, sjedu pro ta Dynaudia. Ale vypadá to, že dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Apple už umí lossless?já myslím, že neumí ..... nicméně jak jsem psal, nemám referenční uši i když rozdíl slyším...... používá to hlavně syn jedna ..... je to prakticky zadarmo a zatím jsem tam našel všechno co jsem chtěl + airplay navíc ..... takže bych si asi sám před sebou obhájil těch pár tisíc ročně, na druhou stranu by to muselo být tak jak si představuju když jsem si o tom četl tak jsem objevil takový zajímavý hlasování .... u mě je třeba spotify totální sračka
Duke650 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Málo rozšířená audiofilská značka Teslazar, starý 23 let. Uzavřený, bez vejfuků. Kdyby to nesedělo, sjedu pro ta Dynaudia. Ale vypadá to, že dobrý. DSC01054.JPGTo je čtyřpásmový DIY projekt? Tu výhybku bych fakt rád viděl
rejan Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) To duke: Speciálně YPO po ránu, který trochu nepochopil že jde o nadsázku :-) Zbytečně se napadáme, ale nakonec je to přeci velká zábava, nejde vůbec o nic. Staré High Fidelity kousky nechci, chci funglovku zesilovač do třicky co bude hrát dobře na mých repro, takže já už padesát stránek čekám na modely, a ty přichází pouze od prodejců nebo přes SZ :-) Takže poslední dotaz na zamyšlení, jaká je ta třída G, kterou třeba dělá za solidní peníz Creek? Děkuji za odpověď bez zbytečného napadání :-)Creek je super zesilovač za dobrý peníz.. Mám ho rok a nemůžu si stěžovat. Evolution 50A myslím -100A už za dobrý peníz není. Dají se k němu dokoupit různé moduly podle přání.Lze z něj za necelé 4000 kč udělat receiver,nebo za už nezanedbatelných 12500 4x digitální vstup,tuner,vstup BT a USB. Hraju s Elac BS 244 ,mám k tomu subwoofer Dynaudio a ani ho celkem nepotřebuji. Starší zkušenosti: Nad BEE, Sony řada ES, Atoll 100A nějaká ta Yamaha atd. Creek je pro mé uši zatím nejlepší. Upraveno 24. února 2019 uživatelem rejan
Americkej Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Přesně tak, čtyři pásma, spodní dvojice basáků chodí spolu jako jeden většího průměru. Výhybky mi motal ručně kamarád, zvukař v televizi. Při třetí zkoušce jsem byl spokojenej. Co kus, to 56 kg. Postavil jsem jen dva páry. Holt jsem byl mladej a nevybouřenej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se