filo-boxer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 A už víš co s ním?Zapojil jsem do něho gramec a do AUX strčil telefon/PC = Tidal, internetové rádio nebo mp3. A teď mě úplně dostalo, že když reguluju volume na dálkovém ovladači, tak se na jezevčíkovi točí volume kolečko. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Debata MOSFET vs. bipolár je zbytočná. Možno nebola kedysi, keď tranzistorov vhodných pre koncový stupeň nebolo veľa, ale aj to bolo skôr o realizovateľnom obvodovom riešení a nie o zvuku. Obvodové riešenie znamená, aké bude zapojenie, aké súčiastky, napájanie a tak. Dnes je súčiastok dosť a konštruktér si môže vyberať, koľko sa mu páči. Závisí iba od neho, či výsledok bude dobrý, alebo nie. Použitá technológia súčiastok hrá úlohu iba v tom, že si niečo môže výrobca natlačiť na krabicu a napísať do marketingových bludov. Toto platí aj pre digi vs. analóg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Zapojil jsem do něho gramec a do AUX strčil telefon/PC = Tidal, internetové rádio nebo mp3. A teď mě úplně dostalo, že když reguluju volume na dálkovém ovladači, tak se na jezevčíkovi točí volume kolečko. Pecka! IMG_20190328_095615.jpg IMG_20190328_094832.jpg IMG_4391.JPGTak to jsi to zvládl rychle. Já bohužel ještě čekám na bedny, ke stávajícímu zařízení to připojit nemůžu. Jo, a taky nemám dálku, tak prostě nebyla k mání. Tak zvažuju, jestli ji shánět separátně. Kabel jsi požil redukční jack/ 2x RCA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Kdyby někdo další chtěl JSO, tak tady jsem vám ho objevil za super cenu, i když malilinko pobouchaného https://www.ebay.de/itm/Teac-A-H500i-Reference-500-Series-Stereo-Built-In-MM-Phono-Stage-Amplifier/202635329028?hash=item2f2e01be04:g:F0UAAOSwBA1cmRQb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak to jsi to zvládl rychle. Já bohužel ještě čekám na bedny, ke stávajícímu zařízení to připojit nemůžu. Jo, a taky nemám dálku, tak prostě nebyla k mání. Tak zvažuju, jestli ji shánět separátně. Kabel jsi požil redukční jack/ 2x RCA?Tak ono vymýšlet se dá pořád něco. Na kablíky k bednám musím koupit banánky, teď jsem tam ty dráty zašrouboval. A nějaká krabička na streamování a internetové rádio by taky byla asi lepší, než telefon. A kdyby se někde našel PD-H500C, nebo třeba tuner? Ale nikam nespěchám, vlastně to všechno vůbec nepotřebuju. Zatracený Chronomag. Aspoň, že v hodinkách už mám jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Veď na kleinanzeigen je toho plno, dokonca lepšie kúpiť celú zostavu, než iba zosík. Zosík tu niekomu strelíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak ono vymýšlet se dá pořád něco. Na kablíky k bednám musím koupit banánky, teď jsem tam ty dráty zašrouboval. A nějaká krabička na streamování a internetové rádio by taky byla asi lepší, než telefon. A kdyby se někde našel PD-H500C, nebo třeba tuner? Ale nikam nespěchám, vlastně to všechno vůbec nepotřebuju. Zatracený Chronomag. Aspoň, že v hodinkách už mám jasno. V hodinkách už máš jasno docela dlouhou dobu, začíná to být podezřelé. Asi ty Rolády budu chtít brzy zase také zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Kabel jsi požil redukční jack/ 2x RCA?Jsem zapomněl odpovědět - jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Veď na kleinanzeigen je toho plno, dokonca lepšie kúpiť celú zostavu, než iba zosík. Zosík tu niekomu strelíš.Jo, je toho všude plno. Třeba tahle nabídka mi připadá super: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/teac-a-h500i-t-h500-pd-h500c-dv-h550-canton-karat-40-boxenstaender/1046062928-172-7520 Ale je to daleko. Já ten zesík koupil omylem, chtěl za něj 250, já poslal nabídku 190 a on to akceptoval. Prodávat se mi nechce, už mám k němu vztah. V hodinkách už máš jasno docela dlouhou dobu, začíná to být podezřelé. Asi ty Rolády budu chtít brzy zase také zpátky Ty to máš marné, tobě Rolády nepomůžou, tobě nepomůže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ale je to daleko. Já ten zesík koupil omylem, chtěl za něj 250, já poslal nabídku 190 a on to akceptoval. Prodávat se mi nechce, už mám k němu vztah. Tak predáš ten druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Neser. Nic, raději jdu sadit jahody. Upraveno 28. března 2019 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Sadiť jahody je určite užitočnejšie, než sedieť za kompom a hrabať sa v inzerátoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 rozhodne lacnejsie.. jahody nemozem ani citit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Tak ono vymýšlet se dá pořád něco. Na kablíky k bednám musím koupit banánky, teď jsem tam ty dráty zašrouboval. A nějaká krabička na streamování a internetové rádio by taky byla asi lepší, než telefon. A kdyby se někde našel PD-H500C, nebo třeba tuner? Ale nikam nespěchám, vlastně to všechno vůbec nepotřebuju. Zatracený Chronomag. Aspoň, že v hodinkách už mám jasno.Dík. Tak po tom trochu koukám. Našel jsem několik nabídek z řady 300. U zesíku už jsem pobral, že proti řadě 500 je to výrazný krok dolů. U toho CD a zejména tuneru vlastně nevím, jakej bude v reálu rozdíl. Nabídky třeba tady: https://elektro.bazos.cz/inzerat/100726617/Teac-A-H300--T-H300--PD-H300.php (jako součást sestavy)https://elektro.bazos.cz/inzerat/102341776/TEAC-T-H300-zvukove-vyborny-hifi-tuner-s-RDS.php (tuner samostatně) Upraveno 28. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Já se tady z toho poseru. Mám v obýváku BeoPlay A9, bo robka nikde nechtěla kable a hnusné bedny. Ale místa mám doma dost. Co tohle a jezevčík? https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/61213542-bw-cdm-1nt-high-end-reprosoustavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Já se tady z toho poseru. Mám v obýváku BeoPlay A9, bo robka nikde nechtěla kable a hnusné bedny. Ale místa mám doma dost. Co tohle a jezevčík? https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/61213542-bw-cdm-1nt-high-end-reprosoustavy Nechceš raději ty moje 804ky? Že bych se někdy v pátek večer opil a Ty sis pro ně v sobotu ráno přijel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Já se tady z toho poseru. Mám v obýváku BeoPlay A9, bo robka nikde nechtěla kable a hnusné bedny. Ale místa mám doma dost. Co tohle a jezevčík? https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/61213542-bw-cdm-1nt-high-end-reprosoustavyZa poslech určitě stojí. Citlivost malinko nižší myslím 88dB, ale Teac má dost výkonu aby je uživil. Basreflex dopředu by měl usnadnit hledání vhodné posice v místnosti. WAF těžko posoudit, já mám tyto tvary rád, ale ženě se možná líbit nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Nechceš raději ty moje 804ky? Že bych se někdy v pátek večer opil a Ty sis pro ně v sobotu ráno přijel? Ciwe že ty už máš vybraný nějaký Nautilus nebo Focal Utopia ? Upraveno 28. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Za poslech určitě stojí. Citlivost malinko nižší myslím 88dB, ale Teac má dost výkonu aby je uživil. Basreflex dopředu by měl usnadnit hledání vhodné posice v místnosti. WAF těžko posoudit, já mám tyto tvary rád, ale ženě se možná líbit nebudou WAF neřeším, žena má toho Olufsena, já si to dám do trucovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Nechceš raději ty moje 804ky? Že bych se někdy v pátek večer opil a Ty sis pro ně v sobotu ráno přijel? Od tebe potřebuju nejdřív toho jezevčíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se