zceyee Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 To z youtube poznáš že hrajou dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 možná kdyby sys přečet souvislosti, tak bys nemusel ze sebe dělat pitomce ......využij radši pěknou neděli .... nastartuj koloběžku a sypej na dopravní hřiště učit se projíždění křižovatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Jezis ty si lojza. Radsi nic, bez ripovat magnate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 YPO, jsi stále psychicky velmi nevyrovnaný, doporučuji prodat Denon a koupit Creek :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Viete mi niekto poradiť slušný streamer, do ktorého vlezie USB a sieť cez wifi, vylezie z toho SPDIF a zároveň sa to dá nejako ľudsky ovládať? Listovanie v knižnici a podobne... Z ovládania telefónom mám vyrážky. A keby to vedelo AES/EBU... ale OK, to prinajhoršom oželiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Rozpočet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Zadarmo predsa Za tisícku už je digitálny zosík NAD s BlueOS, tak za jednoúčelový prístroj dajmetomu tretina, aby sa mi to oplatilo... Ale nebránim sa ani čínskym veciam, dočasne to púšťam zo Shanlingu M1 a hrá to skvelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 (upraveno) No a zeptám se blbě - když to nechceš ovládat z mobilu, tak to budeš ovládat z PC? Pokud ano, pak bys nemusel kupovat streamer, stačil by DAC Upraveno 31. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Myslím, ze to chce ovládat ovladačem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Pozri daco od Yamahy, ONKYO. Ak sa bavime o cene. Myslim, ze tam maju aj dake kombo, streamer a CD player.Dalej Denon, Marantz.Daco maj aj Pioneer, len tam som zaevidoval dake problemy s podporou Tidal a Spotify Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Arcam rPlayYamaha WXC-50iEast M30AES/EBU za ty peníze neumí ani jeden z nichhttps://www.arcam.co.uk/products,rSeries,USB-DAC,irdacii.htmhttps://www.l-e.cz/yamaha-wxc-50https://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2092-ieast-soundstream-pro-m30/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Já teď kupoval tady toho krasavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 No a zeptám se blbě - když to nechceš ovládat z mobilu, tak to budeš ovládat z PC? Pokud ano, pak bys nemusel kupovat streamer, stačil by DACOvládanie si predstavujem na prístroji (nejaké listovanie v knižnici kolieskom a tlačidlami), plus na posun medzi skladbami diaľkovým ovládačom. Alebo všetko ovládačom, ale nejako zmysluplne, kedysi som videl ovládač s displejom, no bol to nejaký čínsky bazmeg s príslušne zmršeným ovládaním. Doteraz som fungoval na prehrávaní z NASu ovládaným z PC alebo z mobilu. Na browsovanie knižnicou OK, ale keď som mal chuť na niečo konkrétne, nakoniec som si aj tak radšej pustil CD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Mrkni na Bluesound Node, mám ho už nějakou dobu a jediný co se mu (nebo jeho aplikaci?) dá vytknout je pomalejší prohlížení Tidalu oproti Tidal aplikaci, jinak je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Zadarmo predsa Za tisícku už je digitálny zosík NAD s BlueOS, tak za jednoúčelový prístroj dajmetomu tretina, aby sa mi to oplatilo... Ale nebránim sa ani čínskym veciam, dočasne to púšťam zo Shanlingu M1 a hrá to skvelo.Ty takový vášnivý cestovatel a nebráníš se čínským věcem? To je krach... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Číňania nás čoskoro prevalcujú, sú o dosť pracovitejší (a to tak, že naozaj o dosť). Teraz už majú aj technológie, už dnes robia kopec vecí lepšie ako my v Európe. Pre nich sme zaostalí. A spájať čínske výrobky s politickým dianím by mi nenapadlo. Rovnako, ako mi nenapadne napríklad viniť nemecké autá z masového zabíjania, ruský plyn z miznutia disidentov a nepohodlných ľudí, a podobne :-) Btw, je dosť možné, že bez Číňanov by si sa na treky v Nepále vôbec nedostal. Napríklad tri štvrtiny cestnej siete postavili oni, rovnako ako väčšinu letiska v KTM. Aj (tuším) štyri pätiny zahraničných investícií prichádza z Číny. Toľko politická vsuvka. Mrkni na Bluesound Node, mám ho už nějakou dobu a jediný co se mu (nebo jeho aplikaci?) dá vytknout je pomalejší prohlížení Tidalu oproti Tidal aplikaci, jinak je super.Mne ide najmä o to (bezpočítačové) ovládanie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Denon Ceol vie listovanie a prehrávanie z NASu cez DLNA a z USB, tak by to snáď mali vedieť aj vyššie série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Ceol urcite vie. aj dnp-720/730/800 od Denonuaj Marantz to vsetko vie. (novsie modely) starsie nemali podporu Spotify/TidalMam zanovny (skoro plna zaruka) Marantz M-CR611. OLED display/CD mechanika a dokonca aj ANALOGOVY/DAB tuner. vie vsetko, co tu piseme.Asi pojde z domu...nemam na neho vyuzitie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Číňania nás čoskoro prevalcujú, sú o dosť pracovitejší (a to tak, že naozaj o dosť). Teraz už majú aj technológie, už dnes robia kopec vecí lepšie ako my v Európe. Pre nich sme zaostalí. A spájať čínske výrobky s politickým dianím by mi nenapadlo. Rovnako, ako mi nenapadne napríklad viniť nemecké autá z masového zabíjania, ruský plyn z miznutia disidentov a nepohodlných ľudí, a podobne :-) Btw, je dosť možné, že bez Číňanov by si sa na treky v Nepále vôbec nedostal. Napríklad tri štvrtiny cestnej siete postavili oni, rovnako ako väčšinu letiska v KTM. Aj (tuším) štyri pätiny zahraničných investícií prichádza z Číny. Toľko politická vsuvka. Mne ide najmä o to (bezpočítačové) ovládanie...Jasný, všechno je správně a tak jak má být :-) Omlouvám se za politickou vsuvku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 KEF Q300, koncentrické umístění měničů, basreflex dopředu, za hubičkuhttps://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/kef-q300-britische-high-end-boxen-zum-kleinen-preis-/1084197938-172-1631Tak pár dní to trvalo, ale už jsou v zásilkovně v Německu, takže zítra bych je mohl mít doma. Jsem zvědav, co to dohromady s jezevčíkem předvede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se