Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

možná kdyby sys přečet souvislosti, tak bys nemusel ze sebe dělat pitomce ......využij radši pěknou neděli .... nastartuj koloběžku a sypej na dopravní hřiště učit se projíždění křižovatek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viete mi niekto poradiť slušný streamer, do ktorého vlezie USB a sieť cez wifi, vylezie z toho SPDIF a zároveň sa to dá nejako ľudsky ovládať? Listovanie v knižnici a podobne... Z ovládania telefónom mám vyrážky.

A keby to vedelo AES/EBU... ale OK, to prinajhoršom oželiem.

Odkaz ke komentáři

No a zeptám se blbě - když to nechceš ovládat z mobilu, tak to budeš ovládat z PC? Pokud ano, pak bys nemusel kupovat streamer, stačil by DAC

Ovládanie si predstavujem na prístroji (nejaké listovanie v knižnici kolieskom a tlačidlami), plus na posun medzi skladbami diaľkovým ovládačom. Alebo všetko ovládačom, ale nejako zmysluplne, kedysi som videl ovládač s displejom, no bol to nejaký čínsky bazmeg s príslušne zmršeným ovládaním.

Doteraz som fungoval na prehrávaní z NASu ovládaným z PC alebo z mobilu. Na browsovanie knižnicou OK, ale keď som mal chuť na niečo konkrétne, nakoniec som si aj tak radšej pustil CD.

Odkaz ke komentáři

Zadarmo predsa :)

Za tisícku už je digitálny zosík NAD s BlueOS, tak za jednoúčelový prístroj dajmetomu tretina, aby sa mi to oplatilo... Ale nebránim sa ani čínskym veciam, dočasne to púšťam zo Shanlingu M1 a hrá to skvelo.

Ty takový vášnivý cestovatel a nebráníš se čínským věcem? To je krach... :-)

post-364-0-16821700-1554102042_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Číňania nás čoskoro prevalcujú, sú o dosť pracovitejší (a to tak, že naozaj o dosť). Teraz už majú aj technológie, už dnes robia kopec vecí lepšie ako my v Európe. Pre nich sme zaostalí.

A spájať čínske výrobky s politickým dianím by mi nenapadlo. Rovnako, ako mi nenapadne napríklad viniť nemecké autá z masového zabíjania, ruský plyn z miznutia disidentov a nepohodlných ľudí, a podobne :-)

Btw, je dosť možné, že bez Číňanov by si sa na treky v Nepále vôbec nedostal. Napríklad tri štvrtiny cestnej siete postavili oni, rovnako ako väčšinu letiska v KTM. Aj (tuším) štyri pätiny zahraničných investícií prichádza z Číny.

Toľko politická vsuvka.

Mrkni na Bluesound Node, mám ho už nějakou dobu a jediný co se mu (nebo jeho aplikaci?) dá vytknout je pomalejší prohlížení Tidalu oproti Tidal aplikaci, jinak je super.

Mne ide najmä o to (bezpočítačové) ovládanie...

Odkaz ke komentáři

Ceol urcite vie. aj dnp-720/730/800 od Denonu

aj Marantz to vsetko vie. (novsie modely) starsie nemali podporu Spotify/Tidal

Mam zanovny (skoro plna zaruka)  Marantz M-CR611. OLED display/CD mechanika a dokonca aj ANALOGOVY/DAB  tuner. vie vsetko, co tu piseme.

Asi pojde z domu...nemam na neho vyuzitie

Odkaz ke komentáři

Číňania nás čoskoro prevalcujú, sú o dosť pracovitejší (a to tak, že naozaj o dosť). Teraz už majú aj technológie, už dnes robia kopec vecí lepšie ako my v Európe. Pre nich sme zaostalí.

A spájať čínske výrobky s politickým dianím by mi nenapadlo. Rovnako, ako mi nenapadne napríklad viniť nemecké autá z masového zabíjania, ruský plyn z miznutia disidentov a nepohodlných ľudí, a podobne :-)

Btw, je dosť možné, že bez Číňanov by si sa na treky v Nepále vôbec nedostal. Napríklad tri štvrtiny cestnej siete postavili oni, rovnako ako väčšinu letiska v KTM. Aj (tuším) štyri pätiny zahraničných investícií prichádza z Číny.

Toľko politická vsuvka.

Mne ide najmä o to (bezpočítačové) ovládanie...

Jasný, všechno je správně a tak jak má být :-) Omlouvám se za politickou vsuvku....

Odkaz ke komentáři

KEF Q300, koncentrické umístění měničů, basreflex dopředu, za hubičku

https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/kef-q300-britische-high-end-boxen-zum-kleinen-preis-/1084197938-172-1631

Tak pár dní to trvalo, ale už jsou v zásilkovně v Německu, takže zítra bych je mohl mít doma. Jsem zvědav, co to dohromady s jezevčíkem předvede.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...