instant Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 já mám teď jinej problém ..https://www.denon.cz/cz/product/portableaudio/inearheadphone/ahc820w .........ale to je asi do jinýho vlákna vyzeraju celkom k svetu.. ani som nevedel ze Denon aj taketo hracky vyraba
Duke650 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Máš štěstí, že jdu kolem. Sestavičku za kilo ti postavím než řekneš ?švec kalibruje ypao?
spineshank Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Myslíš, že je to třeba? Dám na každý postřeh, vždyť víš :-)můj názor je ten že nejvíc peněz si měl dát do repro a trošku miň do zesíku,prostě to repro s 803 nedává moc smyslrozdíl dle mě zvukovej bys slyšel s jinýma repro jak rozdil v těch 602 vs 803A být na tvým místě raději poslouchám a užívám,ta kombinace co máš doma se ti líbila,slyšel si ji tak užívej a nevymýšlej...dostaneš se do začarovaného kruhu,jiný repro,zesík a půjdeš cenově tam kam nechceš a pokud doma neupravíš akustiku tak stejně to nebude mít takovej smysl jít takto nahoru
spineshank Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 já mám teď jinej problém ..https://www.denon.cz/cz/product/portableaudio/inearheadphone/ahc820w .........ale to je asi do jinýho vlákna vypadaj dobře ,ale asi by mě srala ta ohlávka na krku
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 vyzeraju celkom k svetu.. ani som nevedel ze Denon aj taketo hracky vyraba vypadaj dobře ,ale asi by mě srala ta ohlávka na krku.......tak až příští měsíc , aby máma nepíčovala
Duke650 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Hele ypo esi sháníš bezdrátové špunty do uší, tak je imho chujovina kupovat tuten hybrid s chomoutem. Denon sluchátka umí, nebo alespoň uměl, o tom žádná, měl jsem jejich dvoulitr a v té době za ty peníze to bylo fajnAle bezdrátové pecky na bt poslech koupíš za půlku ceny toho AH-C820W a nebude tě srát ten most na zátylku https://www.amazon.com/Denon-AHD2000-Performance-Discontinued-Manufacturer/dp/B000MVEC0Q
spineshank Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 .......tak až příští měsíc , aby máma nepíčovalaja myslím že té máma pochválí,stojí jak průměrný plastový Géčka.. DD
McStinger Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Myslíš, že je to třeba? Dám na každý postřeh, vždyť víš :-) V dnešných internetových časoch trvá príprava na týždňovú dovolenku tak pár mesiacov. Nebyť internetu, už máš všetko a bol by si spokojný, nech už by to bolo hocičo .......tak až příští měsíc , aby máma nepíčovala Pusti si nahlas slúchadlá
African Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 můj názor je ten že nejvíc peněz si měl dát do repro a trošku miň do zesíku,prostě to repro s 803 nedává moc smyslrozdíl dle mě zvukovej bys slyšel s jinýma repro jak rozdil v těch 602 vs 803A být na tvým místě raději poslouchám a užívám,ta kombinace co máš doma se ti líbila,slyšel si ji tak užívej a nevymýšlej...dostaneš se do začarovaného kruhu,jiný repro,zesík a půjdeš cenově tam kam nechceš a pokud doma neupravíš akustiku tak stejně to nebude mít takovej smysl jít takto nahoruHm, nevím, myslím si že si Oberon s osmičkou budou rozumět :-) Ty repro jsou fakt parádní a velmi přátelské...
Duke650 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 A jsme u toho: bez kabelů si nebudou rozumět.https://www.l-e.cz/audioquest-wel-signature-4-0m
African Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 A jsme u toho: bez kabelů si nebudou rozumět.https://www.l-e.cz/audioquest-wel-signature-4-0mTohle mi nikdo nikdy nevysvětlí a pokud ano, jsem si jistý že to nepochopím :-)
instant Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 (upraveno) "Nad všemi kabely Tree Series (Aspen, Oak, Redwood, Wild Wood) stojí už jen ten nevyšší strom, který se dotýká nebe. " Dalej som necital. Na toto by mal byt paragraf a mena ludi ktori si to kupia by mali povinne zverejnovat vo vestniku ministerstva zdravotnictva edit: tak nie, zaujimalo ma ako to skonci. zaver: Banánky lze na zakázku zaměnit za vidličky. Na zakazku kurvafix.. NA ZAKAZKU. Za 1.5 miliona korun by k tomu kablu mala byt bananova plantaz v obskurnej latinskoamerickej krajine a nova sada striebornych priborov - otvoris krabicu a v nej kurva SAME STRIEBORNE VIDLICKY. Upraveno 20. února 2019 uživatelem instant
Hasňa Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Kluci v hifi studiu to Afrimu vysvětlí, jako nic. "Neměli bychom vám to říkat, ale jen mezi náma, tyhle za 1,5 mega už nemají ideální poměr cena kvalita. Jo, jsou dobré, sám je nám doma, to víte, chci dokonalost, ale je tam už zbytečně moc toho hogo fogo hifi. Vemte tyhle za pouhé kilečko. To je vlastně zadarmo. Vždyť řekněte sám přeci, pane, kdo by nechtěl ušetřit 1,4 mega. To máte, pane, jako výhru v loterii. A to zlepšení slyší i hluchej. Normálně v symfoňáku ukážete, kde přesně sedí hoboj. Tam, slyšíte?! Ne? To pane ještě nemáte správně vycvičené ucho, nebojte, to přijde, já už ho mám za ta léta, jako Tamara. Nebo je to klarinet? No, to je jedno, že ano, neutápějme se ve zbytečných detailech. Přihodím vám kablík ke sluchátkům, ať nežeru." Upraveno 20. února 2019 uživatelem Hasňa
Duke650 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Kua instant ZABIL Já se tady chechtám když čtu jejich polodementní překlady u zesilovačů, překladatel nemá tušení o čem mele... Vysokorychlostní ovladač FET pro GaN (gallium nitride) s velmi nízkým odporem dovoluje konstrukci vysokovýkonného zesilovače pomocí jediné konfigurace push-pull zkrátit délku velkého signálu přenosu proudu. Upraveno 20. února 2019 uživatelem Duke650
instant Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 jako ze kabel zo striebra - prosim. ale sak striebro je len 100x drahsie ako med, nie toto..
sibirnaya Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Já se tady chechtám když čtu jejich polodementní překlady u zesilovačů, překladatel nemá tušení o čem mele... Vysokorychlostní ovladač FET pro GaN (gallium nitride) s velmi nízkým odporem dovoluje konstrukci vysokovýkonného zesilovače pomocí jediné konfigurace push-pull zkrátit délku velkého signálu přenosu proudu.To zni jak hlaseni na mustku Enterprise.
McStinger Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Som sa prinútil prečítať si popis k tomu káblu. Pekná ukážka, ako napísať veľa a nepovedať nič.
p3k Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Prodejce: kabel, který nemá nikdo, nebudouKupující: tak dobře, dejte mi jich sedm, mám domácí kino.
African Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Je hodně bohatých lidí a všechno má svého kupce i tady ten motýlek :-) Ten je co Duke650? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se