Frostie Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 túto treba.. https://www.psaudio.com/products/directstream-power-plant-20/#tab-descriptionta se ovšem zapojuje přímo na výstup z JE Dukovany, bo jiné zdroje začínají po pár taktech EBM hořet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Pozor, o jaderných elektrárnách vím o něco víc než o zesilovačích (fakt si nedělám prdel, někde ještě najdu diplom, absolvoval jsem katedru tepelná a jaderná energetická zařízení, měl jsem podnikové stipendium od jedné nejmenované JE)takže vím, že tyto síťové pračky vyžadují tento přídavný modul s plutoniovým kapacitorem, bez toho nejde synchronizovat se sekundárním okruhem JEhttps://www.oreillyauto.com/flux-capacitor?q=121g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Pozor, o jaderných elektrárnách vím o něco víc než o zesilovačích (fakt si nedělám prdel, někde ještě najdu diplom, absolvoval jsem katedru tepelná a jaderná energetická zařízení, měl jsem podnikové stipendium od jedné nejmenované JE)takže vím, že tyto síťové pračky vyžadují tento přídavný modul s plutoniovým kapacitorem, bez toho nejde synchronizovat se sekundárním okruhem JEhttps://www.oreillyauto.com/flux-capacitor?q=121gto jsem samozřejmě pro laiky zapomněl zmínit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Nicméně ještě jeden takový humorný fakt na dobrou noc: když taková síťová pračka po pár taktech EBM přejde do nestabilní fáze (my odborníci mezi sebou někdy tiše říkáme "blafne"), tak ty plameny, pozorované pod správým úhlem, mění barvu podle toho, jaká muzika se nejčastěji pouštěla - použité články totiž mají paměťový efekt že - no a nejhnusnější fialové plameny pozoroval skalní fanoušek Evy a Vaška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Nicméně ještě jeden takový humorný fakt na dobrou noc: když taková síťová pračka po pár taktech EBM přejde do nestabilní fáze (my odborníci mezi sebou někdy tiše říkáme "blafne"), tak ty plameny, pozorované pod správým úhlem, mění barvu podle toho, jaká muzika se nejčastěji pouštěla - použité články totiž mají paměťový efekt že - no a nejhnusnější fialové plameny pozoroval skalní fanoušek Evy a Vaška.No výborně, krásné a romantické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 No jen blbněte s tím woodoo šamanstvím. Ono na to dost lidí slyší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Duke, paypal sem! To sa cita lepsie ako Kulhanek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) No jen blbněte s tím woodoo šamanstvím. Ono na to dost lidí slyší.Počkej, ty jako myslíš, že lidi berou vážně ty záměrně přehnané fabulace? A safra, zase zapomínám dávat smajlíky...P.S. ale ten diplom fakt mám Upraveno 15. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Ano, jasan nebo teak na podložky pod reprokabely zlepšuje témbr ženských hlasů o 8%na mužské hlasy jsou dubové podložky. A pro sbor kastrovaných mnichů jedině buk......tak ten naštěstí mám...uff. Teď ten zbytek. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Pokud sháníš tankovou ocel, tak máš štěstí, že jdu kolem, byl jsem velitelem tankové čety VÚ Domažlice a vím kde nechává klíče správce vozového parku. Povinný smajlík zde :-) P.S. v těch Domažlicích jsem bohužel skutečně sloužil, četař absolvent.. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Síťová pračka usměrňuje proud ze zásuvky, což je pro výstup kvalitní hudby velmi důležité. Ví to každý hifi amatér :-) http://www.audiofriend.cz/elektricke-napajeni/sitove-pracky-filtry-ochrany/Jojo, připoj svůj zesilovač na usměrněných 240 V a pak nám při svíčce popiš své pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Síťový usměrňovač pro ultimativní romantiku -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jojo, připoj svůj zesilovač na usměrněných 240 V a pak nám při svíčce popiš své pocity. Včera mi byla jedna nabídnuta, asi dvakrát dražší než můj zesilovač a to už bych upřímně své ženě a konec konců celému mému okolí nikdy nevysvětlil :-) To už by na mě opravdu někde tu síť hodili, pár měsíců drželi v kleci a cpali do mě chemii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Psst! Kdo se odhodlá vysvětlit Afrimu rozdíl mezi pračkou a usměrňovačem? Já musím do práce :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Včera mi byla jedna nabídnuta, asi dvakrát dražší než můj zesilovač a to už bych upřímně své ženě a konec konců celému mému okolí nikdy nevysvětlil :-) To už by na mě opravdu někde tu síť hodili, pár měsíců drželi v kleci a cpali do mě chemii :-)Ak by si sa predsa len rozhodol ist do toho, na produkty PS audio viem vyriesit cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Psst! Kdo se odhodlá vysvětlit Afrimu rozdíl mezi pračkou a usměrňovačem? Já musím do práce :-(A já nemusím, heč, heč, já se jdu podívat k Dušákovi na hodinky, heč, heč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Zasr. webplayer v safari ne a ne naběhnout, říkám si fajn, nainstaluju chrome nebo mozillu... no hádej co píše applestore - tato apikace není kompatibilní s vašim zařízeníma proč si prostě nestáhneš Tidal aplikaci .... na tu žádnej prohlížeč nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Psal jsem to: appka pro iPad prý vyžaduje ios 11 a vyšší. Mám ios 9 a ten se nenechá "povýšit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 A já nemusím, heč, heč, já se jdu podívat k Dušákovi na hodinky, heč, heč :-)Proveď prosím kontrolu zapojení jejich watchwinderů, jistě mají síťové pračky, bez toho Rolex natahneš jen na 87%, takže to ps audio se jeví jako výhodný kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Psal jsem to: appka pro iPad prý vyžaduje ios 11 a vyšší. Mám ios 9 a ten se nenechá "povýšit"no jo vlastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se