Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Teď jsem koukal do inzerce, ještě ze to dal Nasca až teď a choval doma pavouky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Teď jsem koukal do inzerce, ještě ze to dal Nasca až teď a choval doma pavouky Sent from my iPhone using TapatalkTy kousky jsou fantastický! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Pavouci jsou v jine mistnosti Neni ceho se bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Pěkný. Myslel jsem spíš něco kde bych postřehl změnu bez nutnosti investice větší než je celá moje sestava.Mám doma Pre Box S2 Digi, neni špatný za tie prachy a so zľavou už duplom nie ... dekel z jazvečíka ti do Popradu asi neudrbe, ale zvuk má slušný, sluchátkový výstup je vpohode (len ževraj na tučno-ohmové meniče stavaný úplne nie je). Recenzie aj merania nájdeš na nete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 . Blue Monday minuly weekend som to doma vypeckoval a dcery trsali o106.. a nechapali aky to ma suvis s Mirom Zbirkom Som volajaký zmätený... Meky přece uváděl Rhytmick, ale tam byla rocková znělka. Blue Monday bylo intro Triangel - to on moderoval taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 (upraveno) urcite? triangel moderoval Dano Junas, co si pamatam a Meky mal Ruytmik Upraveno 16. března 2019 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Já mám nějak vryto Miro Žbiro a jeho triangel. Ale může se mi to plést s tím rytmikem. Je to už dávno A pak si ještě vybavují po schodoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Je to tak, miro uvadzal rhytmik, uz som stary pamat nesluzi triangel uvadzal dano junas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Je to ako špatný trik, pozerám sa na Rhytmick. Zapněm telku, pak len chvilka, objaví sa Miro Žbirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Našel jsem doma nefunkční CD přehrávač, vhodný na bastlení nebo na součástky.Věnuju bezplatně tomu kdo si přijede na Vysočinu.Závada: po zapnutí relé nesepne výstupní obvody. Displej svítí, mechanika jezdí, diskem točí, ale výstup je němý.https://www.hifionline.cz/cd-prehravace/1161-vincent-cd-s1-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 K tomu FM tuneru. Zo zvedavosti som si jeden poriesil a musim povedat (subjektivne) cez ked porovnavam konkretnu stanicu cez streamer (Denon DNP730) a tu istu cez FM. Tak ten zvuk z Tunera je lepsi.Ziadne hifi, ale lepsi. Tuner Sony SA3 ES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Našel jsem doma nefunkční CD přehrávač, vhodný na bastlení nebo na součástky.Věnuju bezplatně tomu kdo si přijede na Vysočinu.Závada: po zapnutí relé nesepne výstupní obvody. Displej svítí, mechanika jezdí, diskem točí, ale výstup je němý.https://www.hifionline.cz/cd-prehravace/1161-vincent-cd-s1-1/ nedávej ho pryč a zkus ho opravit,s dobrým zes. nehraje tak blbě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 nedávej ho pryč a zkus ho opravit,s dobrým zes. nehraje tak blbě ...Dlabu na to, sám to opravit neumím, servis bude chtít peníze a na těch pár CD placek mám TEAC do páru k jezevčíkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 K tomu FM tuneru. Zo zvedavosti som si jeden poriesil a musim povedat (subjektivne) cez ked porovnavam konkretnu stanicu cez streamer (Denon DNP730) a tu istu cez FM. Tak ten zvuk z Tunera je lepsi.Ziadne hifi, ale lepsi. Tuner Sony SA3 ES.Hmm, net rádio přes streamer má pravděpodobně datový tok 64 kbps,někde jsem viděl přepočet FM vysílání na ekvivalent datového toku = taky nic moc,pak je tam ještě nějaká vyfikundace kvůli nosné frekvenci...závěr = udělal jsi Afrimu radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) Hmm, net rádio přes streamer má pravděpodobně datový tok 64 kbps,někde jsem viděl přepočet FM vysílání na ekvivalent datového toku = taky nic moc,pak je tam ještě nějaká vyfikundace kvůli nosné frekvenci...závěr = udělal jsi Afrimu radost :-)Podla mna (nie som profi) FM nie je uplny pruser. co sa tyka sirky pasma a najme bez kompresie. Tiez som to dakde videl ten prepocet. a to INT radio bolo 128kbs. toto napr.http://www.radiotv.cz/p_radio/r_technika/blizi-se-kvalita-modulace-vkv-fm-rozhlasu-opravdu-cd/ Proti CD má z principu VKVrozhlas shora omezené přenášené pásmo do asi 15 ? 17 kHz. Je to tím,že pilotní signál pro spínání stereodekodéru má kmitočet 19 kHz a takmusí být na vysílací straně účinná dolní propust, která potlačíkmitočty 19 kHz a vyšší, ale tuto propust nelze vyrobit tak strmou, atak je pásmo omezeno na 15 ? 17 kHz podle typu vysílače. Pokud jde oodstup, tak kvalitní tunery mají zaručený poměr signál/šum 70 ? 80 dB,přeslechy mezi kanály 40 dB a potlačení pilotního signálu 19 kHz odesítky dB. Zkreslení bývá pod 0.1 procenta, což jsou všechno výbornéparametry. ALE.... potom sa dostava na scenu Loudness War Upraveno 18. března 2019 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 No a taky obsah toho vysílání - já třeba z fleku neumím říct jediný název české stanice, která stojí za poslech.OK, na tabletu si v koupelně pustím Radio Beat, ale to je tak všechno.A když si žena v autě vymodlí přepnutí na rádio, tak mám po 5 minutách vyrážku z těch stupidních tlachů rádobymoderátorů, z reklam a z milionkrát omletých kolovrátkových popíkových blbin...Ale nikomu tuner neberu a přidávám povinný smajlík, abych nebyl za kyselého kazišuka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 FM netlacim....len som to chcel vyskusat na vlastne usi. Co akurat pozeram, tak FM vysielacie licenie v nas su platne do roku 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Tak to já třeba v autě slyším poměrně zásadní rozdíl mezi FM/DAB/CD/BT Spotify u všech jmenovaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 FM netlacim....len som to chcel vyskusat na vlastne usi. Co akurat pozeram, tak FM vysielacie licenie v nas su platne do roku 2025. Afri bude ještě 6 let happy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se