JakubS Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nabořím tady HIFI koutek s prosbou o nějaký tip na repro k domácímu kinu. Mám starej AV Sony STR-DB790 kterej pořád funguje dobře a k tomu repro Jamo A210 PPD, u dvou repro už zlobí zvuk, svorky na kabely jsou u těch repro fakt hodně špantě řešené. Rád bych zase něco menšího, jsem pitčus pánelákovej, místa je málo a bude to jen ke sledování filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Máš Jakube pravdu, že my jsme tady vlastně ve špatným vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Určitě nééé, díky Vám bláznům je to fajn vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jestli se mluví o mně, tak já medvěda mámSent from my iPhone using TapatalkMálo! Přidat bobra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Lindsey dostal padáka. Škoda ho, ale asi už ponorka jako kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Neověřoval jsem to, ale prý když odešel z FM, tak museli přijmout dva kytaristy, aby společnými silami zahráli to co on hrál sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Málo! Přidat bobra :-)Kefalín, co si představujete pod takovým bobrem? Za repro plánuji 8cm Block a na protější stěnu aku-obraz 150x100cm Upraveno 20. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Když už se tu řeší obrazy a všelico... Takový ty různě dírkovaný sádroše nebo překližka to by se někomu nehodilo?... Afri ty nepiš na tebe mám v záloze podložky od vajec, ale ještě jich nemám dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Když už se tu řeší obrazy a všelico... Takový ty různě dírkovaný sádroše nebo překližka to by se někomu nehodilo?... Specifikuj přesněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Já nevím co, to přesně je... Dělali jsme kulturák a pár metrů toho zbylo... Vypadá to takhle Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ondro ještě podložky pod bedny z rohu jednorožce a bude to dokonalý.Bazo, ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To nevím, kde chcete sehnat šest jednorožců :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Osm příteli, osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tě mate obdélníková základna, ovšem trojúhelník Ti zaručí pravidelně roznesenou hmotnost na bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Osm příteli, osm... Plocha je definována třemi body. Čtvrtá noha je oser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Plocha je definována třemi body. Čtvrtá noha je oser.Vzhledem k rozložení závitů když jednu nohu vyndám, tak se mi to klátí k zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To bych reklamoval, každý správný hájend má přesně tři nožičky :-)Ale ještě furt můžeš ty tři hroty dát pod kamennou desku, co máš pod bednou P.S. Safra proč sem furt lezu - v noci jsem málem koupil TEAC NT-505, který vůbec nepotřebujuhttps://www.avcenter.cz/TEAC-NT-505-DAC-a-Network-Player-d6379.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To bych reklamoval, každý správný hájend má přesně tři nožičky :-)Ale ještě furt můžeš ty tři hroty dát pod kamennou desku, co máš pod bednou P.S. Safra proč sem furt lezu - v noci jsem málem koupil TEAC NT-505, který vůbec nepotřebujuhttps://www.avcenter.cz/TEAC-NT-505-DAC-a-Network-Player-d6379.htmA to já myslel, že už ho máš... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To mu žerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se