kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Preco nie Ti uz kolegovia vysvetlili. Ja Ti poviem preco ano. Kde inde dostane clovek cifer z rolad, lunetu od Omegy a koncove dielky tahu od Seika a rucky od Chopardu v jednych diverkach?Cali, predem promin, ale ty ses fakt wul :-)))). Snad neurazim.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Kluci, není to žádný troll. Je to můj kámoš, velký kolista, na horáku i na silničce, má přístup k opiátům všeho druhu, je s ním sranda a vůbec, fajny synek. Tak děcka, jemně, ať ho nevyplašíme, to bych nerad. Každej tady nějak začínal a špatné značky a nepovedené nákupy a dárky sem na fórum patří taky. Ostatně třeba Franta, starý to místní bard, i po letech tady, se stále dívá na Festiny vlhkým okem. Jsem teď mimochodem čekal, že udělá coming out a po těch Roládach, co pustil, už do Féček konečně půjde na plno. Ale bohužel tu vášeň zase kašíruje Béčkama. Upraveno 9. února 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Estráda méněcennosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapleto Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 To je v pohodě, jen že srovnáváš hodinky (Casio) s nehodinkami...Není to už trochu přitažené za vlasy? Přece Invicta má modely s certifikátem C.O.S.C, švýcarským strojkem, automaty, označení Swiss made si taky nemůžou dát jen tak,ale podle přísných podmínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapleto Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Kluci, není to žádný troll. Je to můj kámoš, velký kolista, na horáku i na silničce, má přístup k opiátům všeho druhu, je s ním sranda a vůbec, fajny synek. Tak děcka, jemně, ať ho nevyplašíme, to bych nerad. Každej tady nějak začínal a špatné značky a nepovedené nákupy a dárky sem na fórum patří taky. Ostatně třeba Franta, starý to místní bard, i po letech tady, se stále dívá na Festiny vlhkým okem. Jsem teď mimochodem čekal, že udělá coming out a po těch Roládach, co pustil, už do Féček konečně půjde na plno. Ale bohužel tu vášeň zase kašíruje Béčkama. O nazdar pane, tak vidíš, hned jsem tu za vola Mohls mi v hospědě říct, ať ty invicty nevytahuju ven a ty nic asi bude lepší plkat na bike-foru, o tom něco vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Ale prdlajs. Za vola jsou tu ty ihned odsuzující a zesměšňující persony. Ty na takovou možnost čekají, jak kury na snopel. Nenech se znechutit. Čti, piš, jsou tu fajn lidi a na bike fóru se taky najdou ostří hoši, co hned tasí kolty, když se nováček zeptá na horáka z Lidlu, kterého dostal k narozeninám. Upraveno 9. února 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Estráda méněcennosti.Uprimne, kolko mas v hodinkovnici Invict? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) O nazdar pane, tak vidíš, hned jsem tu za vola Mohls mi v hospědě říct, ať ty invicty nevytahuju ven a ty nic asi bude lepší plkat na bike-foru, o tom něco vím. Presne tak, na tohle kasli. Ja jsem sem nastoupil s festinama ( pohadal se hned s frantikem ) a JVD. A myslel si, ze mi patri svet :-).A o biku me znalosti napr konci u zn. Kona ( mam pahoehoe z roku 2001 ). Takze hlavne klid :-))))Patri to k citaci hasni, abys na to kaslal a ne ze jsi za wola :-)) Upraveno 9. února 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Kluci, není to žádný troll. Je to můj kámoš, velký kolista, na horáku i na silničce, má přístup k opiátům všeho druhu, je s ním sranda a vůbec, fajny synek. Tak děcka, jemně, ať ho nevyplašíme, to bych nerad. Každej tady nějak začínal a špatné značky a nepovedené nákupy a dárky sem na fórum patří taky. Ostatně třeba Franta, starý to místní bard, i po letech tady, se stále dívá na Festiny vlhkým okem. Jsem teď mimochodem čekal, že udělá coming out a po těch Roládach, co pustil, už do Féček konečně půjde na plno. Ale bohužel tu vášeň zase kašíruje Béčkama. Kuš hajzle! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ale ten příběh R->B bych si někdy rád poslechl. Jedny Breitle mám taky v hledáčku, ale ty mi Marosh nikdy neprodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapleto Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 jasně kluci, dík, jdu si rozšiřovat obzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ale ten příběh R->B bych si někdy rád poslechl. Jedny Breitle mám taky v hledáčku, ale ty mi Marosh nikdy neprodá.Příběh je jednoduchej :-) Nuda, rozpicenost, novej rok a chuť mít na ruce poradny kladiva :-) Proste koloběh jako kazdej rok :-) Za chvíli budu shánět Expy II. a jebne mi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Kdo neměl nebo nemá Invicty, není chlap :-) Rolexy si umí koupit každej snobák co si potřebuje honit triko, ale Invicty dokáže nosit jen chlap, kterej si nepotřebuje nic dokazovat. Taky jedny mám :-) A když jsem si je kupoval, tak mi udělaly radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Příběh je jednoduchej :-) Nuda, rozpicenost, novej rok a chuť mít na ruce poradny kladiva :-) Proste koloběh jako kazdej rok :-) Za chvíli budu shánět Expy II. a jebne mi!Jo, tomu rozumím. Masivnost Ingu mi taky někdy chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 urcite je to uplna pitomost posuzovat lidi podle hodinek a naopak...ale nemuzu si pomoci...jeden z nejvetsich ..jak to napsat slusne....no proste se mi z nej zveda zaludek...nosi invicty cim vetsi a zlatějši tim lepsi, ma jich asi 20...jo a boji se davat hodinky do dealu protoze by mu urcite hodinar ukradl ten super strojek a dal mu tam fejkovej :-) takze kdyz na me nekde vyskoci invicta naskoci mi hned ten clovek...blbost ale nenadelam nic no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 urcite je to uplna pitomost posuzovat lidi podle hodinek a naopak...ale nemuzu si pomoci...jeden z nejvetsich ..jak to napsat slusne....no proste se mi z nej zveda zaludek...nosi invicty cim vetsi a zlatějši tim lepsi, ma jich asi 20...jo a boji se davat hodinky do dealu protoze by mu urcite hodinar ukradl ten super strojek a dal mu tam fejkovej :-) takze kdyz na me nekde vyskoci invicta naskoci mi hned ten clovek...blbost ale nenadelam nic no....a to je řeč o někom z fora z kraje razowitego? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 tak urcitee ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se