Návštěvník Zmizík Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Se nedivim, to logo je fakt hnusny. Ja ma za favorita Olech a Weis.
Dokusan Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Zajímavý, jsem neznalek a právě jsem si rozšířil obzory. Logo je zajímavé, na první pohled mi z dálky připomínalo hlavu mimozemšťana
Ondrais Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Mě vadí logo prospex u Seiko. Když ho daj na spodní stranu cifru ještě to jde, ale když tam ještě přidají PADI tak je pak "x" hned pod nápisem Seiko a to mi Teda VA. :-D
martar Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Vraby, tvý skvělý hodinky jsou důkazem, že by měl Orient na tom logu fakt zapracovat. Až na to logo v podstatě nemají chybu. Historickej odkaz je hezká věc, ale marketing a estetika by měly mít tomhle případě přednost. Ať jen nekecám, nelíbí se mi jakékoliv nevyvážené logo, je pak problém ho správně umístit na ciferník. Třeba Eberhard & co., samo o sobě pěkné a tradiční, ale na cifru zneklidňující. Pak logo B.R.M, to je trága. A nebo třeba Parmigiani Fleurier (verze umístěná v oválku) na mě působí jak nálepka z ovoce
ptumik Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Presne tak, prospex a padi u ,lepsich, modelu seika je podle me spatne a uplne zbytecne..
Liqid Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Wardy mají fakt děsný logo (nic proti autorovi vlákna) hodinky to dost degraduje, připomíná mi to Graf von Monte Wehro A nový logo je podobně na dvě věci. Kdyby dali na cifr jen CW jako na korunku, tak bych neměl problém. Alpinu si taky pro logo nekoupím, připomíná mi to AlpinePro Barevný logo hujera je taky vedle FC mi taky vadí, jako mít na hodinkách jméno je cool, ale muselo by bejt moje a přejmenovávat se kvůli nim nebudu Wenger - barevný loga prostě na hodinkách nefungují, nikdy A tahle parodie je snad jasná Gerlach - fakt takhle někdo může pojmenovat hodinky? Zní to jako koncentrační tábor. Upraveno 11. února 2017 uživatelem Liqid
geometr Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Fuj, ty Invicty to je ultrahnus. Upraveno 11. února 2017 uživatelem geometr
sashator Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Audemary a Pateky maj pěkně hnusný loga a jen díky tomu si je nikdy nekoupim...
vraby Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Fuj, ty Invicty to je ultrahnus.to se ti zdá,je to neostra fotka :-)jinak hnus je Rolex,Omega i Brajtle.......ale co to kecám. Prostě na ně nemám. X sejko Upraveno 11. února 2017 uživatelem vraby
Návštěvník qoyi Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Doporučuju kouknout ... http://www.csfd.cz/film/241513-helvetica/prehled/
Dokusan Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Doporučuju kouknout ... http://www.csfd.cz/film/241513-helvetica/prehled/Díky, kouknu.
Blues Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Orient to s logem prostě přehnal, Vypadá jak z krabiček na cigarety. A přitom je to jedna z mých nejoblíbenějších značek. Já to vyřešil tak, že jsem si koupil OrientStar. U této řady Orient "dostal rozum" a dal tam logo tak akorát.
Dokusan Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) To nečti a běž na panáka Upraveno 11. února 2017 uživatelem Dokusan
vraby Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 To nečti a běž na panákaTy foe to se nedá prechlastat taková p íčovina
Axel Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Vraby, to ale neni cicovina.. Resi se tady velikost a barva indexu, poloha a velikost datumu, jestli cerna je dost cerna, sunbrust, tvar rucek atd, atd.. To logo bije do oci mozna zdaleka nejvice..
vraby Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Nevím myslím že jen logo,co píšeš tak je asi na větší debatu. Třeba Orient ve Seiko .Podle mě Seiko v cenové relaci prohrává.
Dokusan Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Jasně, že Seiko v cenové relaci prohrává, ale přesně o tom je tohle vlákno, už jen kvůli tomu logu Orientu, raděj šáhnu po Seiko
martinzberatel Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Ja zase nekupim Union glashutte,pokial maju cez pol cifernika UNION - co je poisťovňa na slovensku a tak to potom vyzera ako reklamny predmet... :-/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se