Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Se nedivim, to logo je fakt hnusny. Ja ma za favorita Olech a Weis.

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zajímavý, jsem neznalek a právě jsem si rozšířil obzory. Logo je zajímavé, na první pohled mi z dálky připomínalo hlavu mimozemšťana

Odesláno

Mě vadí logo prospex u Seiko. Když ho daj na spodní stranu cifru ještě to jde, ale když tam ještě přidají PADI tak je pak "x" hned pod nápisem Seiko a to mi Teda VA. :-D

post-20767-0-34922600-1486804213_thumb.jpg

Odesláno

Vraby, tvý skvělý hodinky jsou důkazem, že by měl Orient na tom logu fakt zapracovat. Až na to logo v podstatě nemají chybu. Historickej odkaz je hezká věc, ale marketing a estetika by měly mít tomhle případě přednost.

Ať jen nekecám, nelíbí se mi jakékoliv nevyvážené logo, je pak problém ho správně umístit na ciferník. Třeba Eberhard & co., samo o sobě pěkné a tradiční, ale na cifru zneklidňující.

Pak logo B.R.M, to je trága. A nebo třeba Parmigiani Fleurier (verze umístěná v oválku) na mě působí jak nálepka z ovoce :)

Odesláno (upraveno)

Wardy mají fakt děsný logo (nic proti autorovi vlákna) hodinky to dost degraduje, připomíná mi to Graf von Monte Wehro

A nový logo je podobně na dvě věci. Kdyby dali na cifr jen CW jako na korunku, tak bych neměl problém.

Christopher-Ward-C9-Harrison-5-Day-Autom

Alpinu si taky pro logo nekoupím, připomíná mi to AlpinePro

ALP-066_Alpina_Watch_Startimer_Pilot_Sun

Barevný logo hujera je taky vedle

TAG-formula1.png

FC mi taky vadí, jako mít na hodinkách jméno je cool, ale muselo by bejt moje a přejmenovávat se kvůli nim nebudu

hodinky-frederique-constant-267619-large

Wenger - barevný loga prostě na hodinkách nefungují, nikdy

$_35.JPG?set_id=2

A tahle parodie je snad jasná

pZALE1-18927970t800.jpg

Gerlach - fakt takhle někdo může pojmenovat hodinky? Zní to jako koncentrační tábor.

89_r_submarie_05.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno (upraveno)

Fuj, ty Invicty to je ultrahnus.

to se ti zdá,je to neostra fotka :-)

jinak hnus je Rolex,Omega i Brajtle.......ale co to kecám. Prostě na ně nemám.

X sejko

post-8590-0-20139200-1486832621_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Orient to s logem prostě přehnal, Vypadá jak z krabiček na cigarety. A přitom je to jedna z mých nejoblíbenějších značek. Já to vyřešil tak, že jsem si koupil OrientStar. U této řady Orient "dostal rozum" a dal tam logo tak akorát.

Odesláno

Vraby, to ale neni cicovina..:) Resi se tady velikost a barva indexu, poloha a velikost datumu, jestli cerna je dost cerna, sunbrust, tvar rucek atd, atd.. To logo bije do oci mozna zdaleka nejvice..

Odesláno

Jasně, že Seiko v cenové relaci prohrává, ale přesně o tom je tohle vlákno, už jen kvůli tomu logu Orientu, raděj šáhnu po Seiko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...