Chocholusik Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 zbuddy tie linky co si dal nefunguju, neukazuju to co popisujes. mne sa z ponukly zatial najviac pacia: ale je pravda ze urcita inspiracia je tu zjavna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Jo, ty jsou také pěkné, ale běžná cena nic moc.Mně ty linky fungují, i když na ně přejdu jako nepřihlášený na Chrono24. Ale klidně se podívej na hodinky Nomos mezi 1020 a 1600 ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 tak uz viem v com bol problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 pekne si to spísal, mal som na ruke Corsair a podľa mňa podarené hodinky. A k tej debate, ako tak pozerám tak v poslednom období je to tu na fóre plné hejtu, urážok čiže sa vôbec nečudujem ... Dnes som bol vo Zvolene a stretol sa s oboma panmi stojacimi za znackou Biatec. (p. Kozara poznam uz cca 2 roky cez Toptime). Naozaj projektom ziju, veria mu. Bolo citit nadsenie z toho, ze sa im podarilo dotiahnut to cele takto daleko. Za mna osobne mozem povedat len jedno - klobuk dole pred nimi. Je mi luto, ze sa debata tuto zvrhla z konstruktivnych pripomienok uplne zlym smerom...Pani mi ochotne ukazali prototypy vsetkych modelov co mali, strojceky Eterna, finalny typ puzdra pre Corsair a tiez finalne ciferniky pre Corsair. Hodinky su naozaj na vysokej urovni spracovania (prototypy mali este niektore nedokonalosti napr. dlhsie rucicky ako budu vo final verzii). Ci puzdro, cifernik alebo zdobenie strojceka, vsetko sa mi pacilo. Velkost 40 mm je na moju ruku perfektna (mam cca 17,5 cm obvod). Urobil som par foto mobilom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 https://www.startitup.sk/peter-kozar-biatec-watches-vyraba-hodinky-svetovej-kvality-nalepkou-made-in-slovakia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 MR1990 kde si mal možnosť vyskúšať ? Ďakujem za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 hodinky sa daju vyskusat u Peta Kozara vo Zvolene. smelo sa s nim treba spojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ďakujem za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 https://www.startitup.sk/peter-kozar-biatec-watches-vyraba-hodinky-svetovej-kvality-nalepkou-made-in-slovakia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 https://www.startitup.sk/peter-kozar-biatec-watches-vyraba-hodinky-svetovej-kvality-nalepkou-made-in-slovakia/zkus to příště dát do lepšího vlákna, k tomu určeného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 to si vazne neumej udelat reklamu bez techto kecu? .... Vezmite si takú Omegu, len do ambasádorov typu ?James Bond? vrazila ťažké milióny, ktoré v konečnom dôsledku musia zaplatiť koneční spotrebitelia, ktorí si tie hodinky kúpia. V tomto biznise sa platí viacmenej za emócie a každý chlap by predsa chcel byť ako James Bond? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 to si vazne neumej udelat reklamu bez techto kecu? .... Smutný. A přijde mi, že to je už takovej folklór u všech novejch značek ať už na kickstarteru nebo jinde. Všude řeči o tom, že u velkejch značek se platí jen za marketing.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ja by som toto vlákno zamkol, zase sa to tu klasicky posuniek k hejtom a posmeškom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Sloučeno s původním tématem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Smutný. A přijde mi, že to je už takovej folklór u všech novejch značek ať už na kickstarteru nebo jinde. Všude řeči o tom, že u velkejch značek se platí jen za marketing.. Názor ti samozrejme nikto neberie ale len duplikuješ už napísanéja by som toto vlákno zamkol, zase sa to tu klasicky posuniek k hejtom a posmeškom ... Možno aj hej ale mňa baví čítať aj kraviny len tak pri trávení . Na hodinky sa chcem ísť kuknúť na konci mesiaca tak sa podelím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ja drzim palce a vazim si kazdeho, kto nieco vytvori, o tom ziadna, ale taketo kecy ma fakt zdvyhaju zo stolicky, neviem, preco maju potrebu robit sa lepsimi.mozno, ze ked sa to rozpocita na kusy vyprodukovanych hodiniek, tam chlapci platia za reklamu viac ako ta spominana Omega :-D takze klobuk dole za to co vytvaraju, ale nech sa staraju o svoj business, potom sa im bude aj darit Přijde Lajb za rabínem: "Rebe, poraď, špatně se mi vede, obchody nejdou, nevím čím to je... A přitom třeba támhle! Takový Grün! Má obchod se stejným zbožím jako já - a jemu se vede dobře! Čím to, rebe, je, že jemu obchody jdou a mně ne?" Rabín se zamyslí. "Příčina je prostá a přirozená, povídá. Grünovi se vede dobře, protože se stará jen o jeden obchod. Na to mu síly i rozum stačí. Ale ty, Lajb, se staráš o dva obchody: o svůj a o ten jeho! A na to nemáš dost síly ani dost rozumu!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ja by som toto vlákno zamkol, zase sa to tu klasicky posuniek k hejtom a posmeškom ... toto predsa nie je hejt.. hejt je ciste emocionalny. toto ma racionalnu podstatu. takto sa predsa marketing nerobi. mas rozpravat o produkte a zakaznikovi, o sebe, nie o konkurencii. mna to napriklad stve, ze podporil by som lokalneho vyrobcu aj v mikrobrandovej kategorii, aspon mentalne, ale toto sa neda, to je proste cele zle. mne napr. uplne stacil prvy odstavec. na zakladnu otazku preco sa chlap rozhodol zalozit vlastnu znacku si precitas 15 riadkov cherubinskych kecov. od "nedovolili mi predavat mimo Slovenska" cez "celosvetova zaruka" po "ak sa teda vrátim k podstate otázky, začali sme s vlastnou značkou aj preto, lebo pri vlastnej značke si môžeme určovať vlastné pravidlá a nikto nám nemôže zakázať, do ktorých krajín hodinky môžeme predávať a pod." No tak ono je to vlastne trucpodnik roka alebo co pre plne pochopenie beemanovho prispevku, cele znenie odstavca. "V tejto oblasti ľudia často zvykli staviť práve na osvedčenú značku. Je to stále tak? Čím plánuješ konkurovať práve klasickým svetovým značkám? Samozrejme, my sa nechceme a nemôžeme porovnávať so zvučnými menami značiek ako je Tag Heuer alebo Breitling a podobne. My sme takzvaná ?microbrand?. Naša produkcia na tento rok je nejakých 800 ks. Čiže to je z celosvetového pohľadu tak malé množstvo, že si stále podľa mňa nájdeme svojich zákazníkov. Ak by som ale mal zdôrazniť pár ?konkurenčných výhod? oproti tým zvučným značkám, tak by to bola v prvom rade už spomínaná cena. My totiž nemáme výdavky ako majú hore spomínané značky. Vezmite si takú Omegu, len do ambasádorov typu ?James Bond? vrazila ťažké milióny, ktoré v konečnom dôsledku musia zaplatiť koneční spotrebitelia, ktorí si tie hodinky kúpia. V tomto biznise sa platí viacmenej za emócie a každý chlap by predsa chcel byť ako James Bond?" zaujimalo by ma teda, za ake emocie budu platit zakaznici Biatecu? ..za "dobra cena - usetril som"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) slovenske, emocie slovenske. Ste az moc institucionalizovani firemnymi bajkami. Cakam na prveho pokemona, ktory sa ozve, ze ci firma je EKO a kolko Co2 rocne produkuje. Mna zaujima kombo ceny, dizajnu a kvality u hodiniek. Upraveno 13. února 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 A co ten strojcek? Nezvykne sa používať v microbrandoch ...v interview pisu ze je drahší ...myslite ze nan by mal smerovať marketing . Este ma napada keby dali napr 10r grátis servis, tak by to mohlo byt lákadlo voči zavedenym brandom nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se