Přejít na obsah

Biatec Watches

Doporučené příspěvky

Tak jsem si to tady pročetl, podíval se na stránky, ale nějak mě nenapadá jediný důvod, proč dát za takové hodinky 40 tis., když pár let staré Omegy stojí 60 tis. a udrží si hodnotu. V čem spočívá hi-tech netuším, zase spousta marketingových řečí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

mě nenapadá jediný důvod, proč dát za takové hodinky 40 tis., když pár let staré Omegy stojí 60 tis. a udrží si hodnotu.

no .... třeba pro to, že se mi to líbí a seru na to jestli to bude mít za 50 let nějakou cenu ... kdyby si měl člověk kupovat jenom věci který možná někdy budou mít nějakou hodnotu, tak to by byl smutnej život

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ten ban ti prospel!

to jo ... já se tak styděl, že sem si chtěl ten sluneční ring jako satisfakci taky vobjednat ... ale pak sem zjistil, že už jako frodo pytlík vypadám .... tak počkám na jinou limitku

Odkaz ke komentáři

to jo ... já se tak styděl, že sem si chtěl ten sluneční ring jako satisfakci taky vobjednat ... ale pak sem zjistil, že už jako frodo pytlík vypadám .... tak počkám na jinou limitku

Jeden všetkých tiahne, do pr... ,Teda so sebou ich stiahne
Odkaz ke komentáři

no .... třeba pro to, že se mi to líbí a seru na to jestli to bude mít za 50 let nějakou cenu ... kdyby si měl člověk kupovat jenom věci který možná někdy budou mít nějakou hodnotu, tak to by byl smutnej život

Já dávám peníze za dražší věci, co mají hodnotu (to se pozná tak, že mají hodnotu i po pár letech, abychom si rozuměli) , ale chápu ne každý to tak má. Jsou lidé které baví třeba vzít 3 mega, něco koupit a pak to prodat za 3 roky za třetinu, proč ne, když jim to vyhovuje.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Já dávám peníze za dražší věci, co mají hodnotu (to se pozná tak, že mají hodnotu i po pár letech, abychom si rozuměli) 

já ti rozumím velice dobře, ale tady se bavíme o posranejch hodinkách za štyry pětky nebo za šedesát ... to je spotřebka jako telefon, televize nebo auto .... respektive 80% věcí který tě obklopují ... takže je potřeba počítat s tím, že to za pár let hodíš do popelnice ... noa pokud na to nemáš abys to hodil do popelnice, tak na to prostě nemáš

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Tak robia to naozaj zlé ( stranky, marketing,..) a aj keď som Slovák a fandím všetkému novému, budem kritický, ich vyhlásenia sú už úsmevné.

Vymadrenia ako citujem:

1.) "Hodinky Biatec majú zaujať dizajnovými prvkami z vyšších cenových kategórií"

2.) "Zakladatelia Biatecu očakávajú, že ich hodinky okrem lokálpatriotov oslovia aj fajnšmekrov ? nevšednými dizajnovými prvkami. P. Kožár ukazuje napríklad na vrtuľku strojčeka pilotiek, ktorú vidieť za priehľadným zafírovým sklíčkom zadného veka: ?V našej cenovej hladine to nie je typické. Takéto vychytávky ponúkajú značky za päť- sedemtisíc eur.? ma uz dostal fakt úplne.

Veď to maju aj hodinky za pár eur, taktiež mikrobrandy v kategórii do 500 eur!

V kategórii kde tieto hodinky zapadajú je veľká konkurencia a tlačenica na malej lodí veľká. Cena vzhľadom na to veľmi premrštená. Neponúkajú nič z toho, čo človeka presvedčí a naštartuje- áno, toto chcem aj za tu cenu, neponúkajú nič zo stránky luxusu a ani originality. A jediný dôvod len Made in Slovakia? Vdaka, no slabo presvedčivé.

https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2017/cislo-8/hodinky-made-in-slovakia-maju-biatec-v-nazve-aj-vo-vnutri.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...