Josef01 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Tak jsem si to tady pročetl, podíval se na stránky, ale nějak mě nenapadá jediný důvod, proč dát za takové hodinky 40 tis., když pár let staré Omegy stojí 60 tis. a udrží si hodnotu. V čem spočívá hi-tech netuším, zase spousta marketingových řečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 mě nenapadá jediný důvod, proč dát za takové hodinky 40 tis., když pár let staré Omegy stojí 60 tis. a udrží si hodnotu.no .... třeba pro to, že se mi to líbí a seru na to jestli to bude mít za 50 let nějakou cenu ... kdyby si měl člověk kupovat jenom věci který možná někdy budou mít nějakou hodnotu, tak to by byl smutnej život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ten ban ti prospel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ten ban ti prospel!to jo ... já se tak styděl, že sem si chtěl ten sluneční ring jako satisfakci taky vobjednat ... ale pak sem zjistil, že už jako frodo pytlík vypadám .... tak počkám na jinou limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Este by sa to mohlo volat MonGeneral01 Popripade Caproni01.Alebo rovno kapor01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 to jo ... já se tak styděl, že sem si chtěl ten sluneční ring jako satisfakci taky vobjednat ... ale pak sem zjistil, že už jako frodo pytlík vypadám .... tak počkám na jinou limitkuJeden všetkých tiahne, do pr... ,Teda so sebou ich stiahne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) no .... třeba pro to, že se mi to líbí a seru na to jestli to bude mít za 50 let nějakou cenu ... kdyby si měl člověk kupovat jenom věci který možná někdy budou mít nějakou hodnotu, tak to by byl smutnej život Já dávám peníze za dražší věci, co mají hodnotu (to se pozná tak, že mají hodnotu i po pár letech, abychom si rozuměli) , ale chápu ne každý to tak má. Jsou lidé které baví třeba vzít 3 mega, něco koupit a pak to prodat za 3 roky za třetinu, proč ne, když jim to vyhovuje. Upraveno 19. února 2017 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Já dávám peníze za dražší věci, co mají hodnotu (to se pozná tak, že mají hodnotu i po pár letech, abychom si rozuměli) já ti rozumím velice dobře, ale tady se bavíme o posranejch hodinkách za štyry pětky nebo za šedesát ... to je spotřebka jako telefon, televize nebo auto .... respektive 80% věcí který tě obklopují ... takže je potřeba počítat s tím, že to za pár let hodíš do popelnice ... noa pokud na to nemáš abys to hodil do popelnice, tak na to prostě nemáš Upraveno 19. února 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Máš pravdu, že nemám na to, abych hodil do popelnice věc za 40 tisíc, ale raději si koupím hodinky za 400 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 na to už nemám co říct ... klopím oči a du okusovat kuře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Dneska jsem kurevsky veselej, ale vaše hodinky jsou pořád stejně napiču! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Dneska jsem kurevsky veselej, ale vaše hodinky jsou pořád stejně napiču!si nadrbaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Dneska jsem kurevsky veselej, ale vaše hodinky jsou pořád stejně napiču! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 vaše hodinky jsou pořád stejně napiču! Neber jim radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 si nadrbaný? do not feed the troll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 do not feed the trollwhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 aby si na neho nereagoval. je to zbytocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Tak robia to naozaj zlé ( stranky, marketing,..) a aj keď som Slovák a fandím všetkému novému, budem kritický, ich vyhlásenia sú už úsmevné. Vymadrenia ako citujem:1.) "Hodinky Biatec majú zaujať dizajnovými prvkami z vyšších cenových kategórií"2.) "Zakladatelia Biatecu očakávajú, že ich hodinky okrem lokálpatriotov oslovia aj fajnšmekrov ? nevšednými dizajnovými prvkami. P. Kožár ukazuje napríklad na vrtuľku strojčeka pilotiek, ktorú vidieť za priehľadným zafírovým sklíčkom zadného veka: ?V našej cenovej hladine to nie je typické. Takéto vychytávky ponúkajú značky za päť- sedemtisíc eur.? ma uz dostal fakt úplne.Veď to maju aj hodinky za pár eur, taktiež mikrobrandy v kategórii do 500 eur!V kategórii kde tieto hodinky zapadajú je veľká konkurencia a tlačenica na malej lodí veľká. Cena vzhľadom na to veľmi premrštená. Neponúkajú nič z toho, čo človeka presvedčí a naštartuje- áno, toto chcem aj za tu cenu, neponúkajú nič zo stránky luxusu a ani originality. A jediný dôvod len Made in Slovakia? Vdaka, no slabo presvedčivé. https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2017/cislo-8/hodinky-made-in-slovakia-maju-biatec-v-nazve-aj-vo-vnutri.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 tak, a uz si v jednom vreci s nadrbanym zeppelinom a nazipsom fikom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se