Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano ano až nějaké vybere tak budeme řešit odkaď je objednat apod :)

Tak předpokládám, že hledat na ebayi, creationwatches a pod. umíš a cena rozhodne

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kdysi jsem je měl ve výběru taky (Japan verzi AW1241-54L), ale pak jsem je viděl naživo a byly tak nějak menší, než na fotce, takže z toho sešlo. Navíc jsem zde na fóru zjistil, že je tah atypický (přímo uchycení do pouzdra, což jsem naživo ani nezaregistroval), a to jenom potvrdilo, abych se poohlédnul jinde. nakonec to vyhrály rádia od Citizenu CB0011-77E (CB0010-88E).

Odesláno

40fdaf0c2003a3d3cdc75fed27a2ddfe.jpg

Vkládám wristshot od kolegy ;)

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Nejlepší, co mohl do těch 8 tis. koupit: Citizen, solár, titan, čitelný ciferník. Dokonce i index na 3 hodinách má plnou délku.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Co říkáte na tyto? http://www.nejpanskehodinky.cz/products/geckota-k1l01-automat-40mm/

Nějak začínám pokukovat i po pilotkách. Tady je to fakt nakažlivý. :D Musím brát bohužel v potaz i mé slabé zápěstí což mi teda stále zužuje výběr a docela mě to i štve.

Ještě jsem koukal krom dalších na ty Tisell-y 40 mm, ale ty běžně nejsou i když jsem pochopil, že je lze na dotaz vyžádat..

Nevím zda bych "unesl" na obvod zápěstí lehce pod 17 cm pilotky 42 mm což by vše zjednodušilo i když zatím nekupuji a jen očumuji. :D

Nebo dokonce 43, ty jsou i zde v bazaru a mít silnější ruku..

Jinak chápu, že se dají pořídit i slušnější hodinky ovšem s tím mým omezujícím zápěstím si moc nemůžu vyskakovat. :D

A taky i finančně. Ptám se tedy na názor na ty zprvu odkazované a třeba i nějaký další nápad.

To je v podstatě krom velikosti stejné, jako úvod tématu tak dávám sem..

Upraveno uživatelem biknik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...