Vit Odesláno 15. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Popravdě mě zatím nenadchly žádné následné provedení.(jak už to u pokračování nejen u filmů bývá) Ovšem taková tajemná sekunda nebo gravitace, to je jiná .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Paralelní ručky ...Nevím proč, ale skoro na každé fotce je v záběru ten roh čtverce (nedělám to schválně). Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Víte, máš moc krásné fotky naprosto skvělých hodinek. A souhlasím - taky se mi náhrada nelíbí tolik jako předchůdce. Jinak s ohledem na délku vývoje myslím, že tuhle komplikaci bude ML používat docela dlouho... a to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Parádní fotky - skvělých hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Děkuju pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) Já to ozubení žeru, mrkněte s jakou vůlí míjí rohový zub čtvercového kola protizub.Myslím, že to každého, kdo za mlada odvaloval evolventy musí fascinovat. Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 (upraveno) Je to fakt paráda a originalita každým coulem.Moc pěkný fotky k tomu jsem zapomněl pochválit. Upraveno 14. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Pozorný divák si všimne ozubeného kola, které jde vidět skrz prostřední kámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Hodinky jsou na prodej ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Škoda, sednou mi k tobě. Ale hodinkovej život jde dál a jistě nám připravís nějaké příjemné překvápko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Taky jsem je měl s tebou spojený, ale těším se na fotky novýho přírustku.Za mě určitě dobrej upgrade. Upraveno 30. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se