Šnuptychl Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Diky za nazor, tak to je fajn ze se neni ceho bat. Takze jsem ocividne uz rozhodnuty, kouknu se v tydnu po okolnich obchodech zda nahodou je nekde nemaji na zivo, nerad bych to objednaval na slepo z netu, no i kdyz.Jak je poridim, tak se samozrejme pochlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Diky za nazor, tak to je fajn ze se neni ceho bat. Takze jsem ocividne uz rozhodnuty, kouknu se v tydnu po okolnich obchodech zda nahodou je nekde nemaji na zivo, nerad bych to objednaval na slepo z netu, no i kdyz.Jak je poridim, tak se samozrejme pochlubim Mimo chronoshopu je asi moc mit nikde nazivo nebudou mit. Koukni i do prodejniho vlakna, obcas se tam ukazi a myslim, ze tam jedny jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jen doplním, že jestli se nemýlím, tak tady v prodeji vždy lítají jen kousky ve verzi kde je Soprod a né ETA.Bacha na to. Nechci plašit, ale v dost velkým procentu tam byly nějaký problémy. Jinak hodinky můžu jedině doporučit. Za danou cenu velice dobrej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Diky za nazor, tak to je fajn ze se neni ceho bat. Takze jsem ocividne uz rozhodnuty, kouknu se v tydnu po okolnich obchodech zda nahodou je nekde nemaji na zivo, nerad bych to objednaval na slepo z netu, no i kdyz.Jak je poridim, tak se samozrejme pochlubim Obávám se, že kromě Dělostřílen je naživo nikde moc mít nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Tak jsem se dopracoval k odchylce cca kolem -0,5s/24h, což je pěkný, nicméně popravdě mám rád když jdou hodinky do plusu. No přece jenom jsou nový, tak uvidíme až jak se pořádně zajedou. A ještě jedna rychlá otázečka. Nenajde se někdo z Brna a okolí, kdo by se pochlubil Nav B-Chrono 44 ? Nebo budu rád i za info někoho, kdo hodinky vlastnil a má podobně velký zápěstí cca 17,5 cm, co do nositelnosti.Díky. A abych? jen nekecal, jedno šero foto tabletem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ty jo, -0,5/den tak to bych teda reklamoval )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jen doplním, že jestli se nemýlím, tak tady v prodeji vždy lítají jen kousky ve verzi kde je Soprod a né ETA.Bacha na to. Nechci plašit, ale v dost velkým procentu tam byly nějaký problémy. Jinak hodinky můžu jedině doporučit. Za danou cenu velice dobrej kousek.V klasických O1 snad Soprod nikdy nebyl, ne? Akorát v těch modrých prémiových.Tak jsem se dopracoval k odchylce cca kolem -0,5s/24h, což je pěkný, nicméně popravdě mám rád když jdou hodinky do plusu. No přece jenom jsou nový, tak uvidíme až jak se pořádně zajedou. A ještě jedna rychlá otázečka. Nenajde se někdo z Brna a okolí, kdo by se pochlubil Nav B-Chrono 44 ? Nebo budu rád i za info někoho, kdo hodinky vlastnil a má podobně velký zápěstí cca 17,5 cm, co do nositelnosti.Díky. A abych? jen nekecal, jedno šero foto tabletem.Na hodnocení odchylky je u tebe moc brzy. Klidně mohou po čase jít do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 V klasických O1 snad Soprod nikdy nebyl, ne? Akorát v těch modrých prémiových. Jo to jsem asi špatně pobral. Jsem myslel, že jde taky po pětikilech. Co jde o tu přesnost, tak počítám s tím, že se asi ještě pohne. Až tak moc to ale v reálu stejně neřeším. Vždycky jenom u novýho kousku, to jsem zvědavej. Když by to tak už zůstalo, taky cajk, ale z praktických důvodu mám raději, když jdou hodinky do plusu. To pak jenom jednou za čas vytáhnu korunku a ve správnej okamžik zase zamáčknu a je hotovo, bez štelovaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Jo, to je jasný. U strojků s hackingem je seřizování jednodušší, když se předchází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Diky za nazor, tak to je fajn ze se neni ceho bat. Takze jsem ocividne uz rozhodnuty, kouknu se v tydnu po okolnich obchodech zda nahodou je nekde nemaji na zivo, nerad bych to objednaval na slepo z netu, no i kdyz.Jak je poridim, tak se samozrejme pochlubim V prodejním vlákně sice ne, ale jedny teď inzeruji na sbazaru, pokud bys měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 V prodejním vlákně sice ne, ale jedny teď inzeruji na sbazaru, pokud bys měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Nový hodinky jsou nový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jedna detailnější "pětistovek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Hezká fotečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomiTT Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jj, jak vyrostu, taky se naučím fotit hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Radík: Jako, kdyby byly moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Radík: Jako, kdyby byly moje Nene.. to jsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Neeeee, tyhle jsou fakt moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 ale brzy budou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 A tyhle jsou zas moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se