kuncák7 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Jojo, pekne hodinky a chapu, ze te berou ty barvy, k neprehlednuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 V pondeli jsem na ne koukal, velmi zajimave. Primlouvam se za vice fotek, uzivej novy kousek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak trochu lepších fotek, moc se to nepovedlo, v reálu jsou ty barvy opravdu jak živé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Jiribartl: tak to uz je jina tyhle fotky!!V cem Ti sedely tyto 44 lepe, nez klasiky 42 mm? Zadnej flame, jen me to zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Původně jsem šel pro Steinhart Ocean Vintage GMT, po kterých už pokukuji léta, a pro které jsem byl už asi potřetí. Ovšem jejich jednoduchý "natištěný" ciferník mě znovu odradil. A když jsem si všiml té větší ráže s výrazně barevnou safírovou lunetou, bylo v podstatě rozhodnuto. Sám Kubson prohlásil, že starší verze tak výrazné barvy neměly. A pak, mám ruku cca 20 cm a sednou dobře. Chápu, že vlastní cifr je stejně velký, jak u menší ráže, ale to mě nevadí, chce to prostě vidět naživo. Za chvíli jedem na letiště a na dovolenou, a tak ochutnají zítra slanou vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Diky za postrehy. Prave kdybych mel neco zakoupit ze staje steinu, volil bych Vintage GMT, ale Tvoje volba by byla nasledna. Tak je poradne vyrachej ve slanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalka ja práve neviem či do toho isť alebo hľadať ďalej ? (Stein 42mm GMT coke?)PS: ináč to máš pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 AKUC: tak ktery to budou? Co Davosa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 davosa nemá GMT len vo verzii Argonautic a to už mám ...takže zatial neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Nějaké staré krámy, ale mám je celkem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Zrovna přijeli rusové, 1968. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 a ja práve neviem či do toho isť alebo hľadať ďalej ? (Stein 42mm GMT coke?)PS: ináč to máš pekné No lepší je GMT s keramikou mám ji doma ale ještě jsem ji nevymenil. Ta normální luneta je náchylná na poškrábání. Jinak jsou dobrý. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak ještě jedny. Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 a ja práve neviem či do toho isť alebo hľadať ďalej ? (Stein 42mm GMT coke?)PS: ináč to máš pekné Mam je s pepsi lunetou a nemenil bych, jsou bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Mam je s pepsi lunetou a nemenil bych, jsou bozi.pepsi mám SKX sice bez GMT ...ale je to na zváženie, vďaka za radu a pridaj foto pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ted je nemam u sebe. Zitra vyzvednu a blejsknu, snad nezapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 nějak mě nechtějí opustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 nějak mě nechtějí opustit Nedivím se. Vypadaj skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak trochu lepších fotek, moc se to nepovedlo, v reálu jsou ty barvy opravdu jak živéJsou parádní, ale na těch fotkách mi připadaji na tvojí ruce obrovský, ale to zřejmě dělají ty fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se