Ivanhoe34 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Aka znacka taky Bark&Jack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů...Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 před 18 hodinami, Allfred napsal: Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů... Odesláno pomocí tapatalk Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Já dnes jedu Pepsi. Nenosím je už tak často, ale když je vyndám z vrtiče , vždy na ručce chvíli pobudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný.Díky, díky. Předtím jsem je měl ještě na hnědé kůži a ta jim taky celkem slušně sedne.Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Já dnes jedu Pepsi. Nenosím je už tak často, ale když je vyndám z vrtiče , vždy na ručce chvíli pobudou.Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc. Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Nejsou tak často na ruce, ale když je dam na ruku, tak se nosí perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 před 57 minutami, Allfred napsal: Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc. Odesláno pomocí tapatalk Jojo, děkuju. Ten tah byla pro mě jasná volba. To jubilee je posouvá o level výš. Dříve bych dogmaticky tvrdil, že kůže na potápky nepatří, ale na těch tvých fotkách to vypadá fantasticky. Máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 ...tak jsem si dnes pro ně do Chronoshopu zajel Váhal jsem mezi 39mm a 42mm, nakonec myslím, že 42 mm je OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Ředitelskej, gratulace! Jen tady vyloženě chybí aktuální pohled do Tvý hodinkovnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 (upraveno) V 19. 9. 2023 v 13:05, Tos napsal: Ředitelskej, gratulace! Jen tady vyloženě chybí aktuální pohled do Tvý hodinkovnice Děkuji a dobře, tak tedy nyní takto Jen se nikdo neptejte, proč mám OVM 2x, protože to sám nevím (resp. v jednich je na 100%ETA) Upraveno 20. září 2023 uživatelem Ředitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Hopla a já myslel, že jsem se třemi ChW Trident magor. Pěkná sbírka, jen to rozhodování, co dát ráno na ruku, že jo? Já tomu musel dát řád (Blue Monday, Flieger Friday a podobně)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Hehe a to tady někdo před časem vyjádřil obavy, jestli OVR nejsou příliš podobné OVM. A teď má pro jistotu OVM dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 V 20. 9. 2023 v 21:45, Tos napsal: Hehe a to tady někdo před časem vyjádřil obavy, jestli OVR nejsou příliš podobné OVM. A teď má pro jistotu OVM dvoje Noo...,taky jsem si říkal, jestli jsem to nepřehnal, ale teď jsem zase na chvilku spokojen ....nebo, že by možná něco v bronzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 K titanu a oceli je bronz logická volba... A bronzový oušny s explorer dialem vůbec nevypadají zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 dnes kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Pořád mě baví. Steinhart ocean ll GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 dnes nato, protoze tah je nejlepší, ale nakonec je mi dycky nepohodlný zajímavé, jak nikdo nedá rolex na hadr, přitom tady se ukazuje, že řada lidí dává velmi úspěšně steinhart na nato či kůži a vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se