Ivanhoe34 Posted April 26, 2023 Report Share Posted April 26, 2023 Aka znacka taky Bark&Jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted July 29, 2023 Report Share Posted July 29, 2023 Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů...Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 před 18 hodinami, Allfred napsal: Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů... Odesláno pomocí tapatalk Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Já dnes jedu Pepsi. Nenosím je už tak často, ale když je vyndám z vrtiče , vždy na ručce chvíli pobudou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný.Díky, díky. Předtím jsem je měl ještě na hnědé kůži a ta jim taky celkem slušně sedne.Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allfred Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Já dnes jedu Pepsi. Nenosím je už tak často, ale když je vyndám z vrtiče , vždy na ručce chvíli pobudou.Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc. Odesláno pomocí tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanzij Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Nejsou tak často na ruce, ale když je dam na ruku, tak se nosí perfektně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 před 57 minutami, Allfred napsal: Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc. Odesláno pomocí tapatalk Jojo, děkuju. Ten tah byla pro mě jasná volba. To jubilee je posouvá o level výš. Dříve bych dogmaticky tvrdil, že kůže na potápky nepatří, ale na těch tvých fotkách to vypadá fantasticky. Máš to pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 ...tak jsem si dnes pro ně do Chronoshopu zajel Váhal jsem mezi 39mm a 42mm, nakonec myslím, že 42 mm je OK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tos Posted September 19, 2023 Report Share Posted September 19, 2023 Ředitelskej, gratulace! Jen tady vyloženě chybí aktuální pohled do Tvý hodinkovnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 (edited) V 19. 9. 2023 v 13:05, Tos napsal: Ředitelskej, gratulace! Jen tady vyloženě chybí aktuální pohled do Tvý hodinkovnice Děkuji a dobře, tak tedy nyní takto Jen se nikdo neptejte, proč mám OVM 2x, protože to sám nevím (resp. v jednich je na 100%ETA) Edited September 20, 2023 by Ředitel Link to comment Share on other sites More sharing options...
paya01 Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Hopla a já myslel, že jsem se třemi ChW Trident magor. Pěkná sbírka, jen to rozhodování, co dát ráno na ruku, že jo? Já tomu musel dát řád (Blue Monday, Flieger Friday a podobně)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tos Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Hehe a to tady někdo před časem vyjádřil obavy, jestli OVR nejsou příliš podobné OVM. A teď má pro jistotu OVM dvoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ředitel Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 V 20. 9. 2023 v 21:45, Tos napsal: Hehe a to tady někdo před časem vyjádřil obavy, jestli OVR nejsou příliš podobné OVM. A teď má pro jistotu OVM dvoje Noo...,taky jsem si říkal, jestli jsem to nepřehnal, ale teď jsem zase na chvilku spokojen ....nebo, že by možná něco v bronzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tos Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 K titanu a oceli je bronz logická volba... A bronzový oušny s explorer dialem vůbec nevypadají zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 dnes kůže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendellin Posted November 15, 2023 Report Share Posted November 15, 2023 Pořád mě baví. Steinhart ocean ll GMT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 dnes nato, protoze tah je nejlepší, ale nakonec je mi dycky nepohodlný zajímavé, jak nikdo nedá rolex na hadr, přitom tady se ukazuje, že řada lidí dává velmi úspěšně steinhart na nato či kůži a vypadá to dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts