Jump to content

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Recommended Posts

• 3 months later...

Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů...82c6d21ff68869e1628102160f2dcca5.jpg

Odesláno pomocí tapatalk

před 18 hodinami, Allfred napsal:

Jeden rychlocvak dnešního letního obutí Oceánů...82c6d21ff68869e1628102160f2dcca5.jpg

Odesláno pomocí tapatalk

Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný.

Ten hadr jim fakt pasuje ! A to jsem konzerva ala bez tahu ani ránu. Fakt pěkný.
Díky, díky. Předtím jsem je měl ještě na hnědé kůži a ta jim taky celkem slušně sedne.d710c815fd92bcb89e8b39113aec5684.jpg

Odesláno pomocí tapatalk

Já dnes jedu Pepsi. Nenosím je už tak často, ale když je vyndám z vrtiče , vždy na ručce chvíli pobudou.
20230711_144649.thumb.jpg.ac69b9c77468d61b34173b86216462ce.jpg
Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc.

Odesláno pomocí tapatalk

před 57 minutami, Allfred napsal:

Barevná paráda. Moc hezký. Ta kombinaci s jubilee se mi zamlouvá ze všech variant asi nejvíc.

Odesláno pomocí tapatalk

Jojo, děkuju. Ten tah byla pro mě jasná volba. To jubilee je posouvá o level výš. Dříve bych dogmaticky tvrdil, že kůže na potápky nepatří, ale na těch tvých fotkách to vypadá fantasticky. Máš to pěkný.

• 1 month later...
V 19. 9. 2023 v 13:05, Tos napsal:

Ředitelskej, gratulace! Jen tady vyloženě chybí aktuální pohled do Tvý hodinkovnice 😀

Děkuji a dobře, tak tedy nyní takto😇 

Jen se nikdo neptejte, proč mám OVM 2x, protože to sám nevím (resp. v jednich je na 100%ETA)🤣

20230920_162352.jpg

Edited by Ředitel

V 20. 9. 2023 v 21:45, Tos napsal:

Hehe a to tady někdo před časem vyjádřil obavy, jestli OVR nejsou příliš podobné OVM. A teď má pro jistotu OVM dvoje 😆

Noo...,taky jsem si říkal, jestli jsem to nepřehnal, ale teď jsem zase na chvilku spokojen😇😂 ....nebo, že by možná něco v bronzu?🤔

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

dnes nato, protoze tah je nejlepší, ale nakonec je mi dycky nepohodlný :(

zajímavé, jak nikdo nedá rolex na hadr, přitom tady se ukazuje, že řada lidí dává velmi úspěšně steinhart na nato či kůži a vypadá to dobře :)