Sphinxx Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Jak jsou na tom Štajny se zpracováním? Dá se to srovnat se Seiko sumo?Měl jsem několikrát oboje a Steinhart je na tom lépe. Siwi: díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Z dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 tano : tak u Vás bolo pekne ale aj steiny máš skvelé, pekné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Pěkné fotky Pavle, dejchá z nich jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Pěkný, Tano, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Nojo, taky budu muset pětistovky vytáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Kluci dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tano pěkná propagace krásných hodinek :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Ahoj, kto máte 500 ? : dá sa na nich dať aj neorigo kaucuk alebo kožený remienok,? Lebo sa mi zdá, že majú niejake špecifické uchytenie .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Pětistovky žádné specifické uchycení nemají. Můžeš si je vyzdobit, čím je libo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Možná ho zmátla ta originál guma, která trochu atypická přece jenom je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Jojo, ta origo guma ma uchyceni na betla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Presne tak som to myslel, dakujem Možná ho zmátla ta originál guma, která trochu atypická přece jenom je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Dnes přesně měsíc a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotopraktica Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tyhle oceany jsem měl také v hledáčku, když jsem si nedávno vybíral první automaty. Jsou opravdu velmi hezké, jen jedna věc mě od nich odradila o to ten titan. Oku mému lahodí více ocel a i váhově je mi příjemnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Ne každému titan vyhovuje. Já si je naopak kvůli titanovému pouzdru vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Jedno se titanu musí nechat .Hodinky na ruce sedí jako přilepené .Žádné přetáčení, pokud máš volnější tah . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Sviatkovo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) siwi a tano: ta 5kila jsou podarena take jsem o nich intenzivne uvazoval, spolu s titanovymi b-uhren je povazuju za vrchol steini produkce. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem neumann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se