Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

no, já si stanovil,  že max jednou prodat a jednou kokupit a pak už neprodat... zatím držím takhle u mant... doufám, že to pude i u steinů :) 

a jedny fieldy timexy jsem koupil, prodal, koupil. a prodal... a ted už je nekoupím!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 9. 2024 v 22:32, Wendellin napsal:

Moje nejoblíbenější.

20240405_174246.jpg

Ahoj, vzhledem k tomu, že se mi tyto hodinky také moc líbí. Chci se zeptat na kvalitu zpracování. Máš porovnání s vyšší třídou jako Tudor atp? Rád bych si je pořídil na “blbnutí” a jako hodinky o které se nebude bát, ale mám strach, aby to nebyl průšvih? 😂

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, epominos napsal:

Ahoj, vzhledem k tomu, že se mi tyto hodinky také moc líbí. Chci se zeptat na kvalitu zpracování. Máš porovnání s vyšší třídou jako Tudor atp? Rád bych si je pořídil na “blbnutí” a jako hodinky o které se nebude bát, ale mám strach, aby to nebyl průšvih? 😂

Myslím si že pro ty účely, jež si popsal jsou to naprosto ideální hodinky. Kvalitou zpracování se mohou porovnávat i mnohem dražšími značkami. Pokud nemáš problém s tím, že se něčemu podobají, tak ti je můžu jen doporučit. Z mé zkušenosti bych zkusil vel.39. Vizuálně na mě působí vyváženěji. Ta 42 už není tak autentická. Nejlépe zajet do Chronoshopu a zkusit. Kluci jsou tam velmi ochotní a návštěva tam je vždy zážitek.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Wendellin napsal:

Myslím si že pro ty účely, jež si popsal jsou to naprosto ideální hodinky. Kvalitou zpracování se mohou porovnávat i mnohem dražšími značkami. Pokud nemáš problém s tím, že se něčemu podobají, tak ti je můžu jen doporučit. Z mé zkušenosti bych zkusil vel.39. Vizuálně na mě působí vyváženěji. Ta 42 už není tak autentická. Nejlépe zajet do Chronoshopu a zkusit. Kluci jsou tam velmi ochotní a návštěva tam je vždy zážitek.

Moc děkuji za odpověď. Upřímně ačkoli se mi Rolex GMT líbí a zálusk si na ně dělám. Ještě je na ně asi “brzy”. Proto si zatím užívám Tudor jako mladší člověk. Ale tyhle se mi strašně líbí, tak si říkám proč si nimi neudělat radost, když pak na dovolené Tudory netahám… děkuji za odpověď. 🙂

Odkaz ke komentáři

Štajny jsou super! Kombinace safíru - antireflexu - keramiky - jubilé a eta/ sellita …. To vše za pouhopouhých necelých 15-18 tisíc …  no prostě potěšení na entou✌️k tomu všemu dělaj + 4 s / den 👍 nic mě nenutí k tomu pořídit si něco extra…. 

IMG_0940.jpeg

IMG_0950.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 10. 10. 2024 v 15:46, kaktusář napsal:

no, já si stanovil,  že max jednou prodat a jednou kokupit a pak už neprodat... zatím držím takhle u mant... doufám, že to pude i u steinů :) 

a jedny fieldy timexy jsem koupil, prodal, koupil. a prodal... a ted už je nekoupím!!!

Hm, když ti to půjde, tak vydrž. Měl jsem steiny gmt s pepsi lunetou 11x a ostatní steiny taky párkrát. Takže mě to evidentně nejde :-((.

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, kuncák7 napsal:

Hm, když ti to půjde, tak vydrž. Měl jsem steiny gmt s pepsi lunetou 11x a ostatní steiny taky párkrát. Takže mě to evidentně nejde :-((.

Já si myslím, že si ty pepsiny stejně koupíš po dvanácté🤣.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 23 hodinami, Hanzij napsal:

Paráda vypadají dobře i na zelené gumě :) 

Díky, byl to původně takovej bizár test k té modré...ale nakonec jsem byl překvapenej, že to nevypadá uplně blbě :) ale pořád si nejsem uplně jistej :D

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Logarex napsal:

Jako jsou to kopírky , ale mají něco do sebe 

IMG_0150.jpeg

Není to přímo kopírka, ale je lepší říct kopírka, než někomu furt vysvětlovat , co to znamená homáž …. Taky často volím slovo kopírka….. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...