kaktusář Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října no, já si stanovil, že max jednou prodat a jednou kokupit a pak už neprodat... zatím držím takhle u mant... doufám, že to pude i u steinů a jedny fieldy timexy jsem koupil, prodal, koupil. a prodal... a ted už je nekoupím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) Krásné Upraveno 11. října uživatelem epominos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října V 18. 9. 2024 v 22:32, Wendellin napsal: Moje nejoblíbenější. Ahoj, vzhledem k tomu, že se mi tyto hodinky také moc líbí. Chci se zeptat na kvalitu zpracování. Máš porovnání s vyšší třídou jako Tudor atp? Rád bych si je pořídil na “blbnutí” a jako hodinky o které se nebude bát, ale mám strach, aby to nebyl průšvih? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 1 minutou, epominos napsal: Ahoj, vzhledem k tomu, že se mi tyto hodinky také moc líbí. Chci se zeptat na kvalitu zpracování. Máš porovnání s vyšší třídou jako Tudor atp? Rád bych si je pořídil na “blbnutí” a jako hodinky o které se nebude bát, ale mám strach, aby to nebyl průšvih? Myslím si že pro ty účely, jež si popsal jsou to naprosto ideální hodinky. Kvalitou zpracování se mohou porovnávat i mnohem dražšími značkami. Pokud nemáš problém s tím, že se něčemu podobají, tak ti je můžu jen doporučit. Z mé zkušenosti bych zkusil vel.39. Vizuálně na mě působí vyváženěji. Ta 42 už není tak autentická. Nejlépe zajet do Chronoshopu a zkusit. Kluci jsou tam velmi ochotní a návštěva tam je vždy zážitek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 1 minutou, Wendellin napsal: Myslím si že pro ty účely, jež si popsal jsou to naprosto ideální hodinky. Kvalitou zpracování se mohou porovnávat i mnohem dražšími značkami. Pokud nemáš problém s tím, že se něčemu podobají, tak ti je můžu jen doporučit. Z mé zkušenosti bych zkusil vel.39. Vizuálně na mě působí vyváženěji. Ta 42 už není tak autentická. Nejlépe zajet do Chronoshopu a zkusit. Kluci jsou tam velmi ochotní a návštěva tam je vždy zážitek. Moc děkuji za odpověď. Upřímně ačkoli se mi Rolex GMT líbí a zálusk si na ně dělám. Ještě je na ně asi “brzy”. Proto si zatím užívám Tudor jako mladší člověk. Ale tyhle se mi strašně líbí, tak si říkám proč si nimi neudělat radost, když pak na dovolené Tudory netahám… děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Štajny jsou super! Kombinace safíru - antireflexu - keramiky - jubilé a eta/ sellita …. To vše za pouhopouhých necelých 15-18 tisíc … no prostě potěšení na entouk tomu všemu dělaj + 4 s / den nic mě nenutí k tomu pořídit si něco extra…. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jo a velikost 39 je dost dobře nositelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října V 10. 10. 2024 v 15:46, kaktusář napsal: no, já si stanovil, že max jednou prodat a jednou kokupit a pak už neprodat... zatím držím takhle u mant... doufám, že to pude i u steinů a jedny fieldy timexy jsem koupil, prodal, koupil. a prodal... a ted už je nekoupím!!! Hm, když ti to půjde, tak vydrž. Měl jsem steiny gmt s pepsi lunetou 11x a ostatní steiny taky párkrát. Takže mě to evidentně nejde :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 40 minutami, kuncák7 napsal: Hm, když ti to půjde, tak vydrž. Měl jsem steiny gmt s pepsi lunetou 11x a ostatní steiny taky párkrát. Takže mě to evidentně nejde :-((. Já si myslím, že si ty pepsiny stejně koupíš po dvanácté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října prostě každej nese svůj vlastní chrono-kříž... a někdo dostal naložíno víc utrpení. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Když na jednání na MŽP, tak není nic lepšího než mít na časomírách kůži s hezkou texturou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Paráda vypadají dobře i na zelené gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 23 hodinami, Hanzij napsal: Paráda vypadají dobře i na zelené gumě Díky, byl to původně takovej bizár test k té modré...ale nakonec jsem byl překvapenej, že to nevypadá uplně blbě ale pořád si nejsem uplně jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warmarko Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Tak co, mam je koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Asi budeš chtít i něco prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Malá radost pro lidstvo ale velká pro člověka….. nebo jak to řek ten Louis Armstrong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Jako jsou to kopírky , ale mají něco do sebe 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Před hodinou, Logarex napsal: Jako jsou to kopírky , ale mají něco do sebe Není to přímo kopírka, ale je lepší říct kopírka, než někomu furt vysvětlovat , co to znamená homáž …. Taky často volím slovo kopírka….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se