Kid_A Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Ktere jsou nejzajimavejsi a ktere nejdostupnejsi cenove? Z kategorie krasne lec pocertech drahe me napadaji JLC a limitka Moonu. Co dal? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2017 uživatelem Kid_A
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Určitě si pamatuju že existují Rolex Daytona se světlým ciferníkem z meteoritu, ale to jsi nechtěl slyšet že? Pak Zenith Special, taky drahý. Cartier za raketu. A Schamburg, nejen cifr z umělého "nebeského kamene" ale i z meteoritu, ty budou z postovaných nejdostupnější. Edit doplněny obrázky a oprava textu Schamburg Upraveno 10. března 2017 uživatelem tommas4
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Ah, takze schaumburg neni pravej meteorit? To jsem nevedel Upraveno 10. března 2017 uživatelem Kid_A
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Je jich více, opravil jsem to a dal foto těch z meteoritu. Tady jsou ty druhé, Goldstone tam píšou ale někde jsem četl i obsáhlejší popis co to je za kámen a proč a jak vznikl, když to najdu tak to doplním.http://www.pohankaandco.cz/schaumburg-watch-moon-galaxy-p-941 Upraveno 10. března 2017 uživatelem tommas4
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 diky moc jak tak koukam, tak meteority za levno nejsou nikde:))
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 No já si pohrával chvíli s jednou docela ujetou myšlenkou a to jako vzít relativně dostupné bondovky, jakožto velikostí nositelné hodinky přitom s jakžtakž normálním průměrem ciferníku.Vykuchat.Ciferník nahradit ciferníkem z meteoritu.S nalepenými indexy.Teorie zní že meteorit je za levno jako takový, pokud někdo umíuříznout a vytvarovat tenký kolečko tak je napůl vyhráno.Pokud to bude technologicky nereálné udělat průhled tak nodate.Indexy lze koupit (sundat z jiného ciferniku). Ten šutr by vyšel max. na 1000 korun za šutr, opracování a další práce netuším, ale i kdyby to bylo 20 tisíc?
Lukyn77 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Ve výzkumném ústavu v Praze (geotechnika) si myslím, že by nebylo problém nechat horninu říznou, jak by bylo třeba ... coby jinoch sem tam před dvaceti lety brigádničil, co kluci uměly za tenké plátky nařezat, bylo neskutečný. Určitě by šel i ten průhled na silnějším materiálu, ten pak dobrousit do potřebné tloušťky. Cena za práci by byla určitě podstatně nižší ... odpolední směna :-) Otázka je, jestli to musí být ten meteorit, určitě bude spousta pěknejch řezů vyvřelin ... Upraveno 10. března 2017 uživatelem Lukyn77
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Musí A pak se musí nechat potáhnout rhodiem, magnetizovalo by to hodinky. Upraveno 10. března 2017 uživatelem tommas4
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) to by byla limitka jak vino. souhlas edit. s tim rhodiovanim a magnetizmem dobrej point Upraveno 10. března 2017 uživatelem Kid_A
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Ciwe že by se můj vlhký sen stal skutečností? 10 kusů a neveřejně (za a není třeba nic ladit stovkami hlasů a za bé to ušetří čteníhloupých poznámek na ktery bych pak nechtěl mit vzpomínky kdykoliv se na ně podívam)?Jsem schopnej se toho ujmout organizačně, do konce března mě teda čeká dost práce aleto neva, do léta by mohly být hotové, co?
beeman Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 super napad, pridal bych se, pokud by to bylo mozne, nejsem kafrac, ackoliv nejaky osobni vkus mi nejspis mit budu.tak jenom predesilam ma omezeni:- case ocelovy nebo bronz- 42-44mm muzu se klidne pokusit neco namalovat, predpokladam, ze budeme vychazet z jiz hotovych hodinek, ktere se, jak je zmineno vyse, vykuchaj a bude pouze nahrazen dial? Ciwe že by se můj vlhký sen stal skutečností?10 kusů a neveřejně (za a není třeba nic ladit stovkami hlasů a za bé to ušetří čteníhloupých poznámek na ktery bych pak nechtěl mit vzpomínky kdykoliv se na ně podívam)?Jsem schopnej se toho ujmout organizačně, do konce března mě teda čeká dost práce aleto neva, do léta by mohly být hotové, co?
michalval Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Ještě jedny, určitě za lidovku Romain Jeromehttp://www.romainjerome.ch/product/1969-meteorite/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Tak toto by konecne mohla byt limitka na ktorej by som asi aj mozno to..sa zapisal Ziadne pilotky, ziadny general, ziadny pinokio, cimerman, raf, a neviem co este. Len meteocifernik. To byslo
KatkaB Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Musí A pak se musí nechat potáhnout rhodiem, magnetizovalo by to hodinky.A to bude fungovat? já už si ze školy nic nepamatuju (ČVUT FEL), ale říkali nám, že magnetické pole se nedá odstínit... Upraveno 10. března 2017 uživatelem KatkaB
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Tim krafáním jsem samozřejně nemyslel případné účastníky limitky ale širokou krafajicí veřejnost Ideu v hlavě mám viz. výše, pokud by to bylov těchto dimenzích tak se bavíme o dost drahých hodinkách, tu Omegujsem bral jako záruku kvality, dostupnou servisovatelnost a pro jejíprofláklost. Velmi zajímavých hodinek co nikdo nezná je hodně, alevymazlených "klasických" modelů je jak šafránu. Tak právě proto.A šel bych na to od lesa, tedy objednávkou fungl nových hodinek,zbylé "odřezky" meteoritu hezky nechat zakomponovat a zalakovat do víka krabice. Prostě "obyč" bondovky s koulema
tommas4 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 A to bude fungovat? já už si ze školy nic nepamatuju (ČVUT FEL), ale říkali nám, že magnetické pole se nedá odstínit...Cartier to má řešeno právě rhodiováním. On ten meteorit bude každý s jinými vlastnostmi. Nebo jako základ Milgaussy a jsme na dvojnásobné ceně.
Josef01 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Ah, takze schaumburg neni pravej meteorit? To jsem nevedelSchaumburg má pravý meteorit, nikoliv umělý a pochází z pouště v Namibii.
ivan_989 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Jak moze byt umely meteorit ? Sak meteorit vznikne ked nieco z kozmu padne na zem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se